суббота, 31 мая 2014 г.

Čistenie vody v krajine dom 2008-10-08 14:18:25

Výstavby a rekonštrukcie.

Čistenie vody v krajine dom
2008-10-08 14:18:25


Všetky prichádzajúce vody najprv musí prejsť mechanického čistenia. Navyše, na rozdiel od väčšiny domácnosti, filtre systému mechanické čistenie semi-priemyselné čistenie vody filtre so systémom odvodňovacích. V neupravenej vode obsahu nerozpustných častíc môžu byť značné, a bežné domáce mechanický filter (filter hrubé zúčtovanie vody) sa bude musieť zmeniť príliš často. Reštaurovanie mechanický filter vody espring systém, Samostatný prívod vody dom je pravidelné čerpanie prostredníctvom ho v opačnom smere čistej vody. Voda z potoka častíc je v drenáž. Hrubé čistenie vody do vody espring systém na chate zvyčajne vyrobené z kremičitanov a častíc menej ako 20 MK oneskorené špeciálny keramický prášok.
V ďalšej fáze vody espring systém na chate odstraňuje rozpustené vo vode a soli železa a mangánu (deferrization vody).

Ako filtrovanie médium pre deferrization používania látok, vrátane zloženia mangán uhličitého. Slúži ako katalyzátor reakcie oxidácie a rozpustené železo a mangán zrazenina, ktoré je ponechané vo vrstve filtračného média, a pre backwash zmyl v drenáž. V procese oxidácie železa a mangánu niektoré filtre vody espring systém na odstránenie vodíka rozpustené vo vode.

Ďalšia etapa úprava vody - zníženie tvrdosti vody. Voda prechádza cez iónovej výmeny filtra SIP'accuvac, ktoré spolu s soli tuhosť odstrániť ióny niektorých ťažkých kovov. Regenerácia filtra je vyrobená so špeciálnou riešenie.

Posledná etapa chemické čistenie vody z dobre adsorptive uhlíkovým filtrom.


Výzvou podobné tým, ktoré už bolo spomenuté vyššie, domáce filtre na čistenie vody z obecný vodovod, ale na rozdiel od nich, adsorpcia filtre systémy na úpravu vody pre chaty sú obnovované. Regenerácia sa uskutočňuje prostredníctvom reverznej čerpanie vody.

Jedným z dôležitých etáp systémy na úpravu vody - dezinfekcia vody. Pretože nepripravený voda môže obsahovať veľké množstvo patogénnych baktérií. Chemické technológie, ktoré sa využívajú na tento účel v domácnosti, filtre, príliš drahé.


Štandardné riešenie - dezinfekcia vody ultrafialovým svetlom. Voda je čerpaná cez transparentný bunky, osvetlené ultrafialové lampy. Platnosť takéhoto filtra je prakticky neobmedzená, a táto technológia našiel široké uplatnenie nielen v dome, ale v priemyselných odpadových vôd.

Ak Si myslíte, že je to na konci liečby, to tak nie je. Vyššie proces úpravy vody prechádza voda v chate, a pitnej vody po toto všetko musí podstúpiť ďalšie čistenie domácnosti filter, napríklad tých, ktoré sa inštalujú do bytov. Tu procesu môže byť o niečo jednoduchšie, pretože voda neobsahuje soli, železo, tvrdosť vody, baktérie. Nechal ju trochu doochistit, a môžete piť vodu najvyššej kvality!


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика