четверг, 29 мая 2014 г.

Strop "hviezdne nebo"

Dizajn projekty moderných inter' " pred'sú vysoké požiadavky na dokončovacie technológie. Okrem dokonalé estetické vlastnosti dokončovacie materiály musia byť spoľahlivé a pohodlné na montáž a prevádzku, ako aj na podporu vykonávania akýchkoľvek kreatívne nápady. Toto je pravda pre stropné systémy, pretože strop v miestnosti stanovuje hlavné tón a na'em priestor.

Na trh dokončovacie materiály na strop už dlho obsadené čestné miesto lídra špecialistov a, čo je najdôležitejšie, majú spotrebitelia ocenili všetky výhody a možnosti tejto technológie.

Strop v CLIPSO vytvoril Švajčiarsky spoločnosti, sa stal skutočnú revolúciu v oblasti stropu technológií a pekná alternatíva pre všetkých odborne nainštalovať stropy. Estetické vlastnosti strečové tkaniny CLIPSO jedinečný: plátno presne ideálne bez švov bude schopný pokryť všetky strop v interiéri až 5 metrov širokú!

Multilevel, arch, mnohostranný stropy... Farebné stropy, stropné s dekoratívne maľby alebo fotografické snímky - všetky tieto nápady dizajnu stropu už dávno úspešne realizuje v moderných bytových a kancelárskych priestorov s pomocou strop CLIPSO. Ale jeden z najzaujímavejších a krásne riešenia pre strop strop Hviezdne nebo, skutočný rozptyl trblietavé hviezdy nad hlavou!

V súčasnosti, strop "hviezdne nebo" každý deň sa stáva stále viac populárne. Toto je najnovšie technológie na základe žiadosti optických vlákien.

Konštrukcia pozostáva z sitegenerator s rotujúcimi optický filter, vlákien, nití, ktoré svetelné lúče sú dodávané na povrchu stropu. Optické káble sú pripevnené špeciálne pripravené rám pre uzavretie vlákna v jasne definované miesto plátna. V závislosti od požadovaného jasu "star" určuje počet dôchodcov, optický kábel na jednom mieste. V celom strop "hviezdne nebo" služby je potrebné len pre zdrojom svetla, a to môže byť nachádza v ľahko dostupnom mieste. Pri určovaní inštalácia na strop "hviezda sky" môžete pobyt v ktoromkoľvek z troch metódy inštalácie, a môžete o'ich kombinovať podľa Vášho výberu.

Strop "hviezdne nebo" s uzatvorením niť cez textílie
Priamo cez plátno zobrazí konce vlákien, vytváranie zoskupenia hviezd, ktoré môžu simulovať reálne hviezdne nebo s markup na astronomické Atlas.

Strop "hviezdne nebo" pomocou crystal výustiek Swarovski
Optické káble sú uložené v samostatných šošovky alebo Swarovski crystal prívesky rôznych cut pre vytvorenie multi-lúč hviezdy na rovný povrch stropu. Každý objektív je nainštalovaný v špeciálnej rack-mount s nastaviteľnou base. Každý typ scatterers je individuálne rez, cez ktorý svetlo sa odráža na strop vlastné star obrázok (s priemerom od 10 do 30 cm). Obzvlášť vhodný ako výustky pre veľké izby s vysokými stropmi, okrem krištáľovo vyzerá skvele v dennej dôsledku prirodzeného osvetlenia.

Strop "hviezdne nebo" - navrhnúť metódu
Svietiace konce struny nie sú zobrazené, a prepočíta sa na vnútorný povrch plátna. Toto má vplyv na "hviezda sky" vo večerných hodinách, a deň - ideálne hladký povrch, bez dier.

Pomocou softvéru riadiacej jednotky môžu nielen "trblietavé sky", ale serial alebo chaotické zvýraznenie SSR's účinok Northern lights, pádu kométy a tak ďalej, v závislosti od počtu zapísané v riadiacej jednotke programy. Úžasný obraz hviezdy neba Vám pomôže ponoriť sa do skutočné rozprávkové sny nekonečna a krásu vesmíru.

Plátno CLIPSO spĺňa všetky ekologické normy a požiadavky požiarnej bezpečnosti.

Zdroj: www. clipso-russia. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика