четверг, 29 мая 2014 г.

Nový systém Windows nie je ako ostatné 2006-11-02 14:48:38

Výstavby a rekonštrukcie.








Nový systém Windows nie je ako ostatné
2006-11-02 14:48:38

Šetrné k životnému prostrediu profil.
Materiál používaný pre lisovanie profilov FORIS, vápnika a zinku (Ca-Zn stabilizator.
Pri spracovaní PVC profily prítomnosť olova v ich zložení vedie k nežiadúce následky na životné prostredie. V mnohých Európskych krajinách predaj profily obsahujúce olovo (Pb), už zakázané, alebo za vydanie jeho zákaz. Preto, napriek tomu, že technológia, zinku a vápnika stabilizácia je veľmi ťažké a drahé, nový systém FORIS vykonáva technológie, nepoškodzuje životné prostredie. Výsledky výskumu realizovaného ako v laboratórnych a prirodzených podmienkach, ukázalo sa, že profil, bez viesť nielen horšie ako to, že obsahuje olovo, ale ešte lepšie v niektorých aspektoch.

Estetické vlastnosti profilu je dôležitým faktorom, ktorý ovplyvňuje výber profilu systém. Na FORIS systém, vstrebáva setindent moderné okno "z módy". Krídla z dvoch typov, traky, a s ostrými hranami, ako aj nezvyčajné perličiek, aby okna FORIS najoriginálnejšie všetkých zastúpených v okne trhu. Šikmé forme viditeľného povrchu rámu a Vodootvodny kanál
výrazne zjednodušiť sanitácie, a aby bolo jednoduché a rýchle mletie drenážne otvory. Hladký povrch profilu, FORIS, najmä "m'formy profil obrázok FORIS, zabezpečí jednoduché čistenie.

Moderný profil.

Izolácie, okná, rámy - ďalšou výhodou moderné PVC Okná. Najznámejších výrobcov PVC-profily ponúkajú tri-komorový systém s prenosu tepla odolnosť v rozmedzí od 0, 72 0, 77 m2 • C / W (bez výstuže). Nedávno sa na trhu tendencie výroby štyri-a p'anticamera profily. Avšak, ďalšie štvrtý Batožiny zhoršuje statika profilov, s menej batožiny určené pre zosilnenie, a s'je potrebné použiť zložitejšie druhy výstuže, ktorá nevyhnutne ovplyvňuje cenu. Rozšírenie profily rámov spôsobuje musieť znova vytvoriť celý rad ďalších profiloch, ako aj vykonať výmenu rezné nástroje od výrobcov Okien. Z týchto dôvodov FORIS určené na zásade tri-komorový systém.
Na FORIS systém poskytuje prítomnosť pasívne vetranie, ktoré je vybavené otvormi frézované v spodnej časti poľa. Jednoduché, ale spoľahlivé riešenie, zodpovedajúce akustické požiadavky, ale najdôležitejšie - to je dosť na dosiahnutie požadovaného výsledku. Účinné vetranie je potrebné, každý bol presvedčený, že najdôležitejšia vec na dosiahnutie to pri minimálnych nákladoch.
Profil FORIS spĺňa požiadavky RAL GZ 716/1. V ráme a krídla, ak chcete použiť rovnaké zosilnenie, čo uľahčuje skladovanie, výrobného procesu a pozitívne ovplyvňuje cenu produktu. Vzhľadom na optimalizáciu systému FORIS, nehovoriac o tom, že budete používať rovnaké tesnenia ako klapky a tesnenia do skla. V miestach upevnenia slučky vložená ďalšie oblasti, aby sa zabránilo deformácii povrchu rámu. List v miestach upevňovacie skrutky poskytnúť ďalšie steny, ktoré zaručujú ich spoľahlivú prevádzku. Offset 13 mm príslušenstvo drážky zvyšujú odolnosť voči hackerským útokom, a tiež umožňuje používať antitheft slučky. Ďalšie dokovacej projekcie naznačujú rôzne spôsoby, ako pripojiť Podporu profilov. Systém poskytuje možnosť použitia rôznych zasklenie korálky umožňuje použitie hrúbka zasklenia od 6 do 34 mm Na FORIS systém, vďaka svojej konštrukcii a širokú škálu profilov, ktoré vám pomôžu vytvoriť jedinečnú okno s minimálnymi výrobnými nákladmi. Na FORIS systém je vyrobený v Nemecku.
ZDROJ: Vitrina

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика