четверг, 29 мая 2014 г.

Životný štýl - linoleum

Každý, kto aspoň raz v živote zažil zrekonštruovaný, vedieť: všetko, čo začína od stropu, potom ísť steny, a tesne pred posledným farbu, môžete si vziať na poschodí.

Na trhu stavebných materiálov široký sortiment podlahových krytín; niektorí preferujú parkety, je pochopiteľné, prírodného dreva je vždy cena, a tých, ktorí chcú ušetriť peniaze, ale získať dostatočne atraktívne a nenáročný na prevádzku podlahy, vyberte linoleum.

Ako je známe, linoleum sa skladá z rôznych vrstiev. Hore, alebo nosenie vrstva má pevnú štruktúru, a jeho hrúbka sa môže meniť s časom. Hrubšie nosenie-odolná vrstva, silnejšie pohlavie. Druhá vrstva - farbu. Západné spoločnosti používajú moderné farby a technológií pri výrobe linolea, ktoré sa vzťahujú na nehrozí rýchle zafarbenie pred UV lúčmi. Linoleum by mali byť chránené pred priamym slnečným svetlom, tento materiál nie je podaná na "solárne". On tiež škodlivé a podchladenia, suroviny sa stávajú krehké a láme v crook. Tretia vrstva - penové PVC. To vytvára prirodzený typ linoleum na podlahy. Vrstva skla zabraňuje deformácii a je zodpovedný za rozmerová stabilita. Celková hrúbka linoleum je súčet všetkých vrstiev. Viac celková hrúbka, tým viac pohodlné podlahe.

Donedávna základe roll podlahy používa penová základe prepísať juty a handričkou, ale dnes mnohí spoločnosti odmietli technológie. To je veril, že tieto materiály môžu spôsobiť alergické reakcie, a majú nízku teplo, hluk a zvukové izolačné vlastnosti. Avšak, čo vedie týka naďalej vyrábať tzv. prírodné linoleum, a náklady presahujú umelé niekoľkokrát. Okrem drahé, prírodné linoleum je ďalšia nevýhoda: vďaka tvrdej práci, je veľmi krehký, na zákrutách crack.

Dnes, popularity obchodné linoleum, odolnejšie štruktúru než domácnosti. Obchodné vinyl stretávajú dva typy: homogénne a heterogénne obraz v nich prechádza cez celú hrúbku poťahu, ktoré poskytuje materiál slušné dokonca s vysokým stupňom opotrebovania. Denný náklad na 1 m2 pokrytie môže byť až 5 ton. Tento linoleum bude slúžiť 10 rokov bez výraznejších degradácie poschodí vzhľad, vďaka polyuretánu.

Medzi komerčných náterov, tam sú materiály so špeciálnymi vlastnosťami. Tak, antistatického linolea, ktorej štruktúra impregnované uhlíkové vlákna používa v oblastiach, kde sa súčasne zapína a pôsobí veľké množstvo systémov, napríklad v bankovníctve a zdravotníckych inštitúcií. Obchodné linoleum otvára nové možnosti pre projektantov kancelárskych priestorov, návrhári. To môže byť použitý, kde zaťaženie na poschodí pomerne vysoká: v nemocniciach, hoteloch, kanceláriách, obchodoch, školách, letiskách a staniciach, salóny autá. Kusy zaujímavý materiál môžu byť kombinované medzi sebou, bohaté farby vám umožní urobiť. V linoleum môžete zabaliť všetko!

Kolekcia športové linoleum je určený pre intenzívny výkon. Vysoko kvalitné podlahové výrazne znižuje riziko zranenia, nezasahujú do reakcie športovcov a športové topánky aj v trenie nezanecháva žiadne stopy.

Nakoniec, mali by sme dodať, že aj tie najdrahšie štýlový linoleum môžu byť poškodené nesprávnou inštaláciou. V tejto otázke je lepšie dôverovať odborníkom, ale ak sa rozhodnete ísť proti logike zvuk, potom by to malo byť vykonané najmenej dve. Šikovný nevyhnutne'musí byť vysávač. Po každej fáze pracovnej podlahy by mali dôkladne evakuované. Najmenší prach plná opuchy, a práca bude prísť na nič. Podlaha by mala byť "off bez závesu", tak rovnomerne, ako je to možné, takže budete musieť žehlička na to. Ak chcete vytvoriť dokonale rovnú plochu používa samonivelačný malty, ktorá sa vyleje cementové potery.

Starať sa o linoleum, že je to jednoduché. Len RUB, že raz za šesť mesiacov podľa špeciálnej pasty a držať sa stranou od piercing a rezanie položiek.

N. Chechetkina

Zdroj: Časopis "Krásny dom"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика