четверг, 29 мая 2014 г.

Strop v kúpeľni?

Vaňa neustále si vyžaduje osobitnú pozornosť, pretože vysoká vlhkosť vzduchu, a to predovšetkým odvoláva na strop. Variácie na tému stropu v kúpeľni môže byť nekonečný, ale ich výber treba pristupovať opatrne. Skúste pochopiť tento článok, strop, ktorý chcete vybrať pre kúpeľňu tak, aby bol praktické a estetické súčasne.

Pre každého z nás príde okamih, kedy na rýchly pohľad, jeho jednoduché omietky, strop v kúpeľni, sme pochopili, že je to naozaj nevyhovuje nám. Toto sa najčastejšie vyskytuje po návšteve priateľov, ktorí práve dokončil rekonštrukciu a hrdo ukázal svoju vaňa s zázrak stropy. Ale nemusíte sa ponáhľať opakovať a prejsť všetky z vyliezť aby sa nestratili tvár.

Strop v tejto miestnosti môže byť transformovaná a aby svetlé, štýlové, moderné, ale praktické viacerými spôsobmi. Najrýchlejší a najviac nákladovo-efektívne z nich je lakovanie.

Väčšina z nás maľovanie kúpeľne nemožné, pretože para a vlhkosť a vysoké teploty môžu spôsobiť problémy, ako peeling a odlupovanie farby, pľuzgiere, vzhľad huby a plesne. Ale to sa dá vyhnúť, ak budete používať high-kvalitné farby určené pre kúpeľne. Ideálnou voľbou bude akrylová farba na vodnej báze : sú ľahko použiteľné, sú suché rýchlo, a namaľovaný povrch, môže sa umývať. Tieto farby obsahujú fungicídy, zabránenie vzniku plesní a plesniam. Okrem toho, s pomocou týchto farieb môže umelecky zariadiť svoj strop, maľované nie iba v jeden tón, ale tiež, aby sa to viac zaujímavý typ, pomocou navigačných dvoch alebo dokonca troch farieb.

Okrem farby môžu byť použité vinylové Tapety, ktorý je úplne vodotesný a sprej pre nich nie je strašné, vďaka slim externá syntetické film.

Napriek tomu, že drevo je jedným z najviac hygroskopické, stavebné materiály, s pomocou stromy'drevených dosiek alebo panelov na báze drevotriesky, môžete pridať strop vo vašej kúpeľni dobrý vzhľad. Vyrobené z prírodného dreva alebo materiálov na báze dreva, v kúpeľni sa vyžaduje povinná'povinné ochranu. Lepšie hodí na tejto vode-odolné laky alebo modrá. A potom môžete sa nebojí, vlhkosti a plesní. Prepravka pod prikrývka je vhodné, aby prúžky napustené s antiseptickým priemyselné spôsobom. Osobitná pozornosť by sa mala venovať vetranie. Ak sa budete riadiť všetky tieto pravidlá, stromy'Jan strop v kúpeľni bude trvať veľmi dlhý čas, a vyzerať neodolateľne, pretože všetci vieme, že drevo vyžaruje jedinečné pozitívnej energie, teplo a pokoj, a to je najvhodnejší pre relax izby.

Ak máte radi moderné riešenia, strop bude dokonalý vo všetkých ohľadoch. Kúpeľňa, pričom tento strop sa okamžite stal módny vzhľad.

Strop sú výrobky flexibilné filmový materiál na základe heavy-duty vinyl. Sú rôznorodé v jeho dizajn, farby a textúry, tak dávajú široký priestor pre fantáziu. S ich pomocou je možné získať sofistikované priestorovej konfigurácie naklonené alebo v tej istej kategórii.

Napriek tomu, že náter je veľmi tenký a ľahký, že je veľmi odolná a vydrží až 100 litrov na meter štvorcový, len provou podľa hmotnosti vody. Tento strop bude dar z nebies, ak vaši susedia nepáči, zatvorte kohútiky. V prípade povodní z horných poschodí by mali byť nazývaný tím inštalatérov, ktorí tým, že unsnapping jeden roh látky, jemne zlúčiť vody, sušené teplovzdušná pištoľ kapitálu strop a strečing bude opraviť na mieste. On však úplne vyliečil jeho predchádzajúcej veľkosti. Vodovzdorný náter, a bez kondenzátu, aby to ideálna voľba pre akékoľvek kúpeľňa.

Nie menej efektívne bude vyzerať vo vašej kúpeľni a kazetových podhľadov. Dekoratívne panely falošných stropy vyrobené z rôznych materiálov, ale najčastejšie minerálne vlákna, kovové (hliník) a sadrokartónu. Kazetových podhľadov sú rozdelené do dlažba a rack prevedenie. Ak ste všetky sanitárne výrobky z kovov, stropné panely z aluminium vyzerať absolútne úžasné.

Dnes je veľký dopyt latou stropy. Najčastejšie, sú vyrobené z hliníka alebo ocele. Ich farebná škála obsahuje viac ako 50 farieb, ale najviac módne teraz je to "zrkadlo" a Zlatej farby a farby chrome.

Jedinečnosť a hrebeňové stropy, že to je len strop, ktorý môže byť daný akoukoľvek formou. Pomocou zvlnené strop železničnej celadon s skryté bodové osvetlenie, môžete si byť istí, že vaši hostia budú sa diviť na mieste.

Bez ohľadu na to, aký typ strop vo vašej kúpeľni sa rozhodnete, hlavná vec je, že vaše rozhodnutie bolo úmyselné, pretože je potrebné počítať všetko, vážiť "klady" a "proti" a až potom začať realizovať. Nebojte sa snívať, experimentovať a vymýšľať, hlavná vec je, že neskôr na váš strop v kúpeľni slúžil ste verne po mnoho rokov a príjemné na pohľad.

Autor: Volokitin Julia



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика