суббота, 31 мая 2014 г.

Podrobnosti v inter'interiér je nie menej dôležité, ako sa farba

Spestriť a oživiť inter'EP môže a mozaiky, sochárstvo, a zberateľskú porcelánu. Hlavná vec je, aby jasne pochopili, čo chcete, a postupujte podľa štýl.

V inter'Yeri, je dôležité vziať do úvahy aj tie najmenšie detaily, od spínača a ukončenie rukoväte šatník. Ale oni sú často považované za drobné a nie venovať im pozornosť.

Správne vybratý obrázok sa oživí a bude zdobiť aj nudné inter'jer. Obrázok je celkom mobil: nuda obrázok môže byť ľahko odstránená, prevažujú, na konci, nahradiť. Avšak, teraz s'tam je tendencia vyzdvihnúť stojan maľovanie pre inter'interiér, jasne uvedie požadované možnosti a farby. Inde tento vzor môže byť úplne nevhodné, a mali by byť považované za.

Rozprávanie o dekor inter'interiér, nehovoriac o sochárstva. Neexistujú žiadne pravidlá. Ale nezabudnite, že ak sa v Gotické kostoly môžete umiestniť množstvo sôch, domov inter'Yeri bude obmedzený, v najlepšom prípade len niekoľko. Tu socha berie na úlohu sústrediť a budete musieť jasne myslieť prostredníctvom svojich "množstvo". Okrem toho, že je dôležité, že socha nebola úzko" v malom priestore domu.

Ako dekorácia je veľmi zaujímavé (odlievanie kovov, kovanie). Často sa používa s úžitkovou zaťaženie - tu a pekné schody, nábytok a svietidlá,...

Samostatnú tému - zrkadlo v inter'Yeri. Ich hlavný zámer - rozšírenie priestoru a robiť odtieň (farba zrkadlo). Tu je charakteristický prvok divadlo, tak v miestach, zvyšok ich aktívne využívanie je dosť únavné. Kúpeľňa je najviac logické miesto pre zrkadlo. Niektoré pokúsiť sa dať aj na strop, ale bez špeciálny bazén pre zrkadlo, je veľmi škodlivé.

Na rozdiel od veľkej časti, menší je lepšie na vystavovanie zbierok. Materiál, veľkosť, množstvo, a aj dekoračné znejúce doplnky by mali byť jasne spavace s okolitým priestorom. Tu je potrebné sledovať zachovanie jednoty formy a prihláste sa okrem'Yeri.

Ako môžete vidieť, výber podrobnosti inter'interiér nie je jednoduché. Ale hlavná vec - pokúsiť sa rozhodnúť, všetko na papier, jasne všetky myslíte. Odstrániť všetky veci, bez ktorých si môžete ľahko urobiť bez toho, a len tvorili hlavnú, nastaviť druh znamienka "nepotrebné veci". A ešte... Niektoré veci sú pravdepodobne veľmi dobré alebo inak pre vás, vážení. S nimi je obzvlášť ťažké odísť. Ak je však predmetom tohto úplne na mieste, nie je to to kvôli štýl a pohodlie inter'jer.

Ale niekedy obratne vybrané farby, príslušenstvo a dokončovacie zanechať dojem, besitos a nuda. Zdá sa, že toto je, pretože neexistuje žiadny zmysel pre humor, dôležitou položkou v dobrý dizajn. Humor, intuícia, schopnosť prekvapiť - to je to, čo budete potrebovať niečo neočakávané, neobvyklá kombinácia predmetov, prchavá, bar, všetko, čo oddeľuje obývacia izba, z stála expozícia.

Podrobnosti v inter'Yeri, ako v návrhu všeobecne, je niečo, čo dáva kúzlo, určuje štýl a robí všetky veci, expresívne. Niekedy je dosť dôraz na určité časti, ako inter'jer prichádza k životu, zistí, že jeho jednotlivých tvár, náladu.

Možnosť označiť informácie, aby sa dokončuje - skutočné umenie. Dizajnéri vedia, že. Všetky štýlové inter'kariéra "hotovo" s príslušenstvom. Podsvietenie, farebné škvrny, obrazy, servítky, kvety, krásne baubles, sochy a malé plastové kusov pripojené inter'jer pohodlie, teplo a zároveň odrážať prepracovanosť vašej chuti.

Nadežda Lazareva

Zdroj: www. salon. tým,

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика