суббота, 31 мая 2014 г.

Cena hierarchie 2006-11-02 15:19:25

Výstavby a rekonštrukcie.

Cena hierarchie
2006-11-02 15:19:25

Okná a dvere do kategórie katalógu sme'Spojené a nie náhodou.
Okná sú odkaz-kompatibilita'nás spája so svetom. Nám umožňujú vybrať svoj vlastný domov z rovnakého typu v bytových domoch, slúžil nám časť svetla a chrániť nás a náš úkryt pred nepriaznivým počasím cataclysms.
S dverami začína dom, dvere, samostatné oblasti, dvere, zohrávajú dôležitú úlohu v tvorbe inter'jer. Na konci dobrý dvere - to je len krásne a pekné.
To je dôležité, keď Okná a dvere sú vyrobené v komplexe: jeden materiál, majú rovnaký dizajn, farby a štruktúry. Preto odporúčame kúpiť od rovnakého výrobcu.

POLE
Na rozdiel Európska cena kategórií, ktoré sú lacné plastové Okná, potom hliníka a elita cena výklenku je obsadených stromov'Yana, na Ukrajine rovnováhy moci je distribuovaný inak. Prvé sú lacné stromy'drevené Okná, plastové potom, ďalej hliníkové, a na vrchole cena hierarchie sú elite stromy'drevené Okná.
Na lacné cenovej kategórie zahŕňajú plastové modely (70-120 C. E. M) a stromy'drevené Okná domáceho dreva (o 80 C. E. M). Priemerná cena hliníkových okenných systémov pohybuje od 80-150 storočia E. per sq. m
Stromy'drevené Okná vyrobené z dovezených materiálov a tzv. combo boxov (stromy'Jan-hliník a stromy'Jan-plastové) sú drahé výklenku okna výrobkov, ako môžu dosiahnuť 180 C. E. per sq. m

DVERE
Dvere sú vnútorné (kyvné, posuvné, skladacie, atď.) a vonkajších (extra pevnosť). Klasifikácia sortiment často stojí'prepojené na rozdiel v cene, kvalita spracovania a materiálov.
Predaj dverí za posledný rok rástli minimálne o 10-15%. Najmä dopyt po panel maľované dvere a sklo skladaný dvere. Okrem toho, získava väčšiu popularitu model arch tvar, vložky vyrobené z matného a pevné znečistený strešné Okná, posuvné dvere a vstavané skrine, atď.
Trh sortiment sa neustále rozširuje, a cena krídla dverí na jeseň, ale nie tak výrazne ako by sme chceli pre priemerného spotrebiteľa.
Panel dyhované alebo maľované plátna, z domácej produkcie, sú vyrobené z drevotriesky a MDF sú medzi 15 a 30 C. E. per sq. m, v závislosti na náter a plnenie.
Domáce dvere vyrobené z borovicového dreva alebo importovať modely s mobilným obsahom, ktorý bude stáť cca 70-100 storočia E. per sq. m
Import pole a exotických drevín "vytiahnuť" na 200-300 C. E. per sq. m dverí.
Pre inštaláciu konštrukcií zvyčajne trvá 10 až 15 C. E. apiece, a dverové kovania, bude musieť stráviť ďalšie 20-25 C. E.
Výstavba každý rok získavajú viac intenzívne tempo, tak to nie je prekvapujúce, že o 60% dverí z predaja tovaru pre veľkoobchody (stavebné firmy a opravy brigády) a len 40% získa súkromných obchodníkov.

AK chcete OTVORIŤ nie potenie
Hoci móda pre plastové Okná ustúpila, ale dopyt je aj naďalej na rovnakej úrovni, aj keď pomaly nahrádza aktualizované stromy'určených na "klasiku".
Pre tých, ktorí sa podarilo získať kovov-plastové Okná, ponúka niektoré praktické odporúčania.
Po prvé, je potrebné vetrať všetky priestory 3-4 krát denne po dobu 15 minút a každé ráno minimálne 20 minút.
Nie je potrebné znížiť teplotu vetraných oblastiach pod 15 stupňov C.
Okná z PVC profilov sú veľmi tesné, a nech sa trochu vzduchu, ktorá prispieva k hromadeniu nepotrebný vlhkosti v miestnosti. Nedovoľte, aby sa vlhkosť vzduchu 30%!
Okrem toho, z času na čas vyčistiť odvodňovacie kanály sa nachádza v spodnej časti rámu, z usadzujú nečistoty tam musíte otvoriť dvere na dosiahnutie kanály).
Gumené tesnenia Windows musí byť vybavený špeciálnymi prostriedkami (používanie absorpčné tkaniva), aby sa zabránilo ich prirodzeného starnutia a zachovanie pružnosti.
Príslušenstvo, ktoré zahŕňajú vaše okno, vyžaduje špeciálnu starostlivosť: udržiavať v prevádzkyschopnom stave premazať pohyblivé časti s olejom bez poškodenia ochrana proti korózii.
ZDROJ: Konkrétne o....

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика