среда, 28 мая 2014 г.

Oprava podlahy v kuchyni

Oprava podlahy v kuchyni

Kuchyňa poschodie vyžaduje pomerne veľké zaťaženie, a preto je veľmi dôležité vybrať si správny materiál. Dokončovacie materiály by mali byť opotrebovaniu, non-označenie a dobre spolu medzi sebou - Tapety pre kuchyňa, podlahová krytina a stropné materiály by mali ísť aj s ostatnými.

Oprava podlahy v kuchyni by mali byť urobené podlahové materiály, ktoré spĺňajú tieto požiadavky:
  • trvanlivosť - podlahy v kuchyni by mal byť odolný voči stresu a slúžiť dlhú dobu;
  • ľahká údržba - v kuchyni je potrebné pre zachovanie dokonalej čistoty, ale nie všetky podlahy môže vydržať používanie čistiacich prostriedkov;
  • vlhkosti - kuchyňa vystavený pôsobeniu vody a pary, takže podlahová krytina by mala byť odolné voči tieto negatívne faktory;
  • udaroopasnost - na podlahe môže klesnúť dosky alebo skla, ktoré môže spôsobiť poškodenie podlahy;
  • estetika je dôležitým faktorom.

Typy podláh pre kuchyňa

Prírodné drevo to je považované za prestížne podlahy, pretože strom je spoľahlivý, prírodné, odolné a krásny materiál. Dnes existuje pomerne veľký výber odolný parkiet, ktorý sa nebojí vlhkosti. Strom môže byť vykonávaná nielen dokončiť podlahy a steny v kuchyni, ktoré vám pomôžu dosiahnuť zaujímavý dizajn účinok. Kuchyňa je vhodný parkety z listnatých plemien dreva.


Korkové podlahy. Dnes trubice sa stala veľmi populárnou. Tento materiál je najvhodnejší pre kuchyňa, pretože to má veľa výhod. Trubice nie hniť, je vlhkosť-odolné, nie opuchlo a dobre vyčistené. Trubice nie hromadí prach, pretože má antistatické vlastnosti. Trubice odolné voči padajúcimi predmetmi. Moderné korku dokončovacie materiály môžu napodobňovať rôzne textúry. Korok je ideálne nie len pre sex, ale steny. Takže ak neviete, čo si vybrať Tapeta pre kuchyne, neváhajte a vyberte si trubice.

Keramické obklady je jedným z najpopulárnejších možnosti, podlahy, kuchynská linka. Je to jednoduché, čisté, ona sa nebojí vody a chemických látok, krásne a trvanlivé. Ale má určité nevýhoda - chlad.

Veľmi často, oprava podlahy v kuchyni je vykonané pomocou laminátové. Pre potraviny používať rôzne druhy laminátovej, ale v prospech vlhkosť, odolný náter. Rôzne textúry laminátové umožňuje vytvoriť originálny dizajn, napríklad, celkový priestor, v kuchyni, na povrch laminát, drevo a pracovnej oblasti - pod dlaždice.

Linoleum je veľmi častý typ podlahy, kuchyňa, pretože on sa nebojí hmotnosť, ľahko sa čistí, odolný dosť, ale on nemá tolerovať agresívne čistiace, ktoré môžu poškodiť vrchnú vrstvu.



Články na tému:

  • Steny v kuchyni
  • Ako si vybrať Tapeta pre kuchyne?
  • Opravy malých jedál
  • Oprava strop v kuchyni
  • Renovácia kuchýň v Chruščov
Kategória: kuchyňa Renovácie
Dátum: 7. Februára 2012
Tagy: kuchyňa

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика