суббота, 31 мая 2014 г.

Ako urobiť veranda 2008-10-10 11:49:02

Výstavby a rekonštrukcie.

Ako urobiť veranda
2008-10-10 11:49:02

Veranda domy - mimoriadne letné predpoklade, že nevyžaduje izolácie. Štrukturálne verande domu je veľmi jednoduché a môže byť veľmi ľahko postavil vlastnými rukami. Architektonické a dizajnové riešenia budúcnosti priestory musia byť v súlade s dizajn a štýl domu. Skôr, a to v prítomnosti všetkých dohôd keby "by", len krídla, postavený bez pozerania sa späť do domu, vytvára disharmónie.

V rublenyh domy veranda, ako pravidlo, tiež predstavuje rám. Ale v nových stromov'drevené domy veranda, často vyrobené z peny betónu. V murovaných a betónových domoch môže byť množstvo možností - od prírastky dreva a konečná úprava rámu.

Na rozdiel od základného materiálu stien stavitelia odporúčame priložiť na verande domu na Nadáciu, s rovnakým hĺbky, ako Základy domu, čo znižuje riziko izolácie rozšírenie z domu v zime. Niektorí dodávatelia sa odporúča dať veranda na poliaci, skôr ako uchytenie je tesne k stene. Strecha tiež potrebuje len prísť na streche domu. Vysvetliť skutočnosť, že masy domu a prístavky rôzne, takže sa zrazenina ich bude iný. Je tiež možné, zvislé konštrukcie.

Ale ako prax ukazuje, že tento prístup nie je celkom opodstatnené, a tu je dôvod, prečo. Niekedy z verande domu je obývacia izba, a nie iba pre letné sídlo. Tak, upravené pre budúcnosť je lepšie vybrať rovnaký Základ ako pre dom. Len potom veranda, môže pevne pripojené návrhy dome bez strachu z možnej deformácie pôdy. Ale aj s "matka" druhý typ Základy, ktoré potrebujete presné inžinierske výpočty zaťaženia základov domu a dodatky v rokoch neviedla k narušeniu hospodárskej budovy.

Povedzme, že chcete vybudovať verandu domu z peny betónu na stromy'drevený rám. Spoľahlivosť tejto "Únie,", bude závisieť od toho, koľko rokov za dom, ako si zachovala komponent denníky a ako silné, že Foundation. Ak denník dome je nové, v niekoľkých rokov bude usadiť. Isté sa stane s postupné zničenie základne.

Jedným z riešení problému - "s'jednota" staré a nové časti budovy na princípe "tŕň-groove", a to je tiež pošmyknutia vo vertikálnej rovine, jeden dizajn vzťahu k inému bez poškodenia. Ak denník je zriadená a položí na pevný Základ, chránené široký dlažba pre vodu z vodovodu, stačí oddeliť, ktorým sa z denníkov strešnej krytiny a vyfúkajte peny.

Ďalším príkladom je, "dokovacej" ako rám chata, vrstvou peny betónových blokov. Najjednoduchší spôsob, ako v tomto prípade kombinácie rovnakej štruktúry (t. j. rám veranda). Je to najlacnejšia možnosť, berúc do úvahy obklad siding, rámovanie s kryte unedged Palube. Interiér úpravu je možné z rôznych materiálov, napríklad z obloženie lak s ochranným impregnácia.

Poradenstvo developerom

Vývojári, ktorí stavajú dom, "s verandou v pamäti,", môže byť vhodné rozdeliť stavby z niekoľkých etáp: prvá sezóna - suterén, druhý - "rubrike" a inžinierstvo, tretí - spracovanie (po ktorých môžete osláviť kolaudačné párty)konečne po roku alebo dvoch, ktoré majú uložené peniaze, môžete vidlica sa na verande. Pri postupnej výstavby hlavná vec je položiť Základy s očakávaním budúcej veranda.

Keď verande domu postavený, by ste mali myslieť na jej vybavenie. Nie je to veľmi jednoduchá úloha, pretože množstvo verande je veľmi malá. Veľká časť steny veranda nachádzajú na okno, tak vysoko, úložné skrine a police) by mal byť umiestnený v blízkosti prázdnu stenu. Ak chcete ušetriť miesto na disku, skladanie, skladanie a multi-funkčný nábytok.

Ako pravidlo, veranda domu je izba, v ktorej veľa svetla. Niekedy je to pekné, ale čas priamemu slnečnému žiareniu, sa chcete vyhnúť. V takomto prípade použite na zatienenie zariadenie, rolety, záclony, "slama", atď.,


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика