пятница, 30 мая 2014 г.

Typy závesov

Nie je tajomstvom, že závesy sú schopný úplne premeniť interiéru domov. Vhodne vybraný, sa dá okrem'úplnosť interiér, posilniť pocit pohodlia, sa spojiť s dekoratívnym povrchom a vybavenia v jeden celok, a dať vitajte pohodlie. Ich dizajn sa musí brať veľmi vážne. Zvážte existujúcich typov záclon a zvláštnosti ich aplikáciu.

Rakúske žalúzie, alebo mušle, sú vo forme zdvíhacie závesy. Textílie sú zhromažďované v spodnej časti svieži girlandy, prednesených systém káble, ktoré prechádzajú cez špeciálny rad slučky a krúžky upevniť zvnútra. Zvlášť účinne pozrel Rakúska rolety vyrobené z textílie s lesklé, hodvábne, Batist, taft, polyester, ale dnes sú vyrobené z ľahkého priehľadného závoje, ktoré dáva inter'jer jedinečný ľahkosť. Najviac často, Rakúske rolety možno vidieť v obytných miestnostiach, štát izby, spálne a ďalšie izby, navrhnutý v klasickom štýle. Ale, ako už bolo spomenuté, ich moderný výklad je možné použiť Rakúske žalúzie v romantický a elegantný inter'Arah.

Francúzsky záclony patrí do triedy kaskádových. Zariadenie pripomínajúce Rakúska, ale na rozdiel od nich majú Montáž po celej dĺžke, a nie iba v jeho spodnej časti. Sú samostatné oddiely tvorili ploché semi-circular záhyby látky. Je to pre nich používa, ako pravidlo, Baptiste, hodvábne hladké v štruktúre a ľahkého priehľadného tylu pastelové odtiene. Tieto závesy sú ideálne pre vysoké a široké Windows, určite videli ste ich v kinách a hotel lobby. Tradične sa používa na dávajú priestor väčšiu vážnosť, okázalosť. Budú sa ideálne hodí do klasický štýl miestnosti, Banketové siene, knižnice, alebo majster spálne.

Rímske rolety tam je tiež zdvíhacie závesy. Textílie sú zhromažďované v byte horizontálne záhyby dôsledne prekrývajúce sa navzájom prostredníctvom stanovená na zlej strane pevného koľajnice. Vzostup a pád im s káblami, vynechal prostredníctvom všité do tkaniny krúžku. Spodná časť záclony môžete nechať priame alebo farby, štetce, luky, volániky, v závislosti na celkový štýl inter'jer. Rímske rolety sú univerzálne a nákladovo efektívny - je dvakrát menej textílie, než je obvyklé. Sú nevyhnutné v miestach, ktoré si vyžadujú funkčné riešenia, napríklad, v nábytku usporiadanie pod oknom, alebo ak parapet obrátil na Stôl. Rímske rolety skvelý vzhľad v oboch klasické a všetky ostatné interiéru štýl, stačí si vybrať to pravé pre nich textílie. A obmedzenia na výber tkaniny pre šitie Rímske rolety takmer žiadny.

Taliansky záclony odlišný od iných typov záclon, že nie je úplne zmizne. Sú jemne vypracovaný podľa káble diagonálne z operačného strane na konci rímsy. Káble preskočí cez krúžky, ktoré sú namontované na zlej strane tkaniny, a je stanovená s pomocou dekoračných háčikov alebo kapotu formy. Miesto s'spojenie dvoch panelov často s diakritikou s dekoratívne zásuvky, luk, alebo kefou. Taliansky žalúzie sú ideálne pre dekorácie vysoké Okná v izbách, chodbách a halách.

Londýn záclony patrí do triedy kaskádových. Ich m'záhyby v zdvihnutej polohe konať pásky, ktoré tvoria garland. Oni pevne stanovená na rímsu a sú viac dekoratívne ako praktické. Hlavný rozdiel z ich triedy bratia - tradičné anglické obrázok. To môže byť Škótskej bunky alebo pozdĺžne pruhy, malý kvet alebo krásne kytice z ruží. Klasické Londýne závesy sú zvyčajne zdobené vo svetle, ukľudňujúce farby, sú dobre, aby otvorená kuchyňa, kúpeľňa alebo detskej izby.

Skladaný žalúzie nevyhnutné v domácnostiach s Windows a neštandardné formy, napríklad, klenuté, zaklenutý alebo mnohouholníkovým, pretože skladaný je vodorovne, rovnako ako uhol. Vzhľadom na zvláštne zaobchádzanie tkaniny záhyby vertikálne skladaný nie deformovať aj v stroj umyť. Takéto záclony dobré pre inter'interiéry, zariadené v romantickej, rustikálne a Orientálnych štýlov. Pod vedením skladaný záclony so špeciálny kábel mechanizmus alebo pomocou páčky.

Japonské závesy sú textílie natiahnuté na rám rám. Výsledný panel je pripojený na železničnej mechanizmus je taký, ktorý môžete použiť v posuvné dvere. Panely môžu byť niekoľko. V tomto prípade sa vzťahujú nielen okno, ale celej steny. Prítomnosť záclony v dome bude klásť dôraz na minimalizmus a kompaktnosť inter'jer. Oni sú skvelé uložiť od nepríjemné slnečnému žiareniu, plnenie izba priesvitné rozptýlené svetlo. Pôsobivý vzhľad v kombinácii textílie rôznych farieb, hustota, veľké alebo malé obrázky. Japonské závesy nielen zdobiť Windows, ale tiež používajú ako svetelné bariéry pre územné priestoru.

Móda pre závesy oveľa konzervatívnejší, než napríklad oblečenie. Svoje požiadavky môže byť bezpečne ignorovať, ak existujúce inter'vnútorné máte pocit, pekné, teplé a pokojné. A na druhej strane, majú niekoľko sád tejto dekor, môžete zmeniť váš domov v závislosti na nálade a čas roka. Dosť prevážiť záclony a kúpeľni trvá veľmi odlišný pohľad! Ak zmeníte okenné dekorácie, najmenej dvakrát ročne, visí v zime viac ťažké a hrubé závesy, a v lete vzduchu a svetla, ste sa vyhli jednotvárnosti a bude priťahovať do svojho života dovolenku!



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика