суббота, 31 мая 2014 г.

Na kontrolu hluku. "x-files"

Ako je známe, vibrácie inžinierstvo, sanitárna technika a technologických zariadení inštalovaných v našich domovoch, potešte svoje vibrácie a štruktúr, ktoré majú nepriaznivý účinok na ľudí. Hluk lietadiel, ktoré spôsobujú zvukové vlny vo forme vzduchu vlny, sa šíri cez vetracie kanály, Windows, trhliny vo dvere, otvory mriežky. Ešte väčší problém je, ktoré predstavujú štrukturálne a vplyv hluku propaguje na dlhé vzdialenosti od zdroja.

Na zníženie hluku a vibrácií môže byť použitý ako architektonické a akustické riešenia. Pobyt na výber a použitie zvukovo-izolačné materiály a štruktúry.

Existujú dva spôsoby, ako izolácia hluku: znižovanie hluku a vytvorenie bar'interiér na ceste sonic vlny. Pri výbere systémy vetrania a iných domácich spotrebičov, jeden by mal zvoliť taký hluk pri práci menej ako 40 dBA. Zariadenie, ktoré produkuje hluk z viac ako 100 dB, je najlepšie umiestniť v samostatných priestorov s vysokou úrovňou zvukovú izoláciu. Pojem "garáž" alebo "zvukovo izolačné materiály," správne pochopiť, ako materiály pre zlepšenie (zvýšenie) zvuková izolácia existujúcich bariér prostredníctvom inštalácie ďalších stavieb.

Na obmedzenie hlučnosti, prenikajúce z vonku, by mali rešpektovať normy zvuková izolácia priestorov v štádiu výstavby. Ak to chcete urobiť, kuchyne, kúpeľne v bytoch prideľovanie blokov, ktoré hranice s rovnakým bloky susedov, alebo šachta. Mali by sme premýšľať o ďalších opatrení na zvukovej izolácie stavebných konštrukcií.

Je to potrebné urobiť tak, že zvukové vlny sa nepodarilo získať prekážku kolísať, prechádza pozdĺž zvuk vo vnútri objektu; na dosiahnutie absorpcie a rozptylu vlna energie vo vnútri štruktúry. Prvý je dosiahnuť nainštalovaním masívnejšie alebo tuhá konštrukcia, druhý - vrstvový štruktúry, kde vibrácií klesať rýchlejšie.

Viacvrstvové konštrukcie pozostáva z listov rôznych materiálov, ako súhrnná použiť laminátové dosky ISOVER a PFLEIDERER, dosiek minerálna vlna, PAROC minerálnej vlny akustické materiály s vrstvami alebo bunkové štruktúry. Sklo môže produkovať oveľa ľahšie dosky ako minerálna vlna.

Ako izolátor pre ochranu budov pred hlukom z vyššie uvedeného je možné pripojit kazetového podhľadu a hluk z nižšie - lay substrát medzi podlahou a podlahovej dosky. Ešte lepšie riešenie je zariadenie, zvuková izolácia podlahy na elastickom base alebo protokolov. Propagácia tlmenie hluku je znížená v tomto prípade, vzhľadom k malej modul pružnosti materiálu, ktoré môžu byť vyrobené z polymérov-asfaltové membrány, technické korku alebo gumy a polyuretánu. Tiež, v poschodových domoch kĺbov ložisko prvky chrániť odpruženie materiál na boj proti tlmenie hluku.

By pam'nezabudnite, ktoré sa vzťahujú zvukové izolačné materiály musia označovať triedy z nehorľavého, horľavých alebo horľavých a na upevnenie týchto výrobkov na stromy'drevené steny alebo stromy'drevené obloženie potrebné prijať opatrenia, aby sa znížilo riziko požiaru v interiéri.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика