среда, 28 мая 2014 г.

Dekoratívny trávnik

Dekoratívny trávnik

Vytvára dekoratívny, dlhé odolné voči nepriaznivým podmienkam trávnika, musíte sa začať správny výber bylín. Na tejto kosačky na trávu máme na mysli len niektoré druhy viacročných tráv.

Musím povedať, že najúčinnejší, hladké, smaragdovo zelené trávniky, ktoré nazývame parternity pozostávajú spravidla len jeden obilnín. Navyše, právo výberu cereálií pre konkrétny dej, a tiež z neustálu starostlivosť o trávnik bude závisieť na jeho vzhľad. Bohužiaľ, použitie čistej kultúry bylín v Rusku je dosť ťažké. Ostré výkyvy teplôt, studené zimy, zlé svetelné podmienky, a nízky obsah živín v pôde vedie k využívaniu zmesí. To je, vytvoriť akýkoľvek jednotlivec, vhodné pre túto oblasť zmes viacerých druhov kosačky trávy. To je veril, že každý druh obsiahnuté v zmesiach, budú mať jeho ekologická nika, a z trávnika bude viac udržateľný.

Pre výber obilniny potrebujem vedieť nasledovné. Prvý: používajte iba odnož-rychlostou obilniny, ktoré budú popísané nižšie. A snažte sa používať odnož (brome, ohýbané tenké a iné), rychlostou (trvalka ryegrass, lúka fescue) a len v niektorých prípadoch použiť plonecustom obilniny (ovčia fescue, keleriya). Po druhé: aby zmes druhov, ktoré sú pomerne homogénnu štruktúru Bush a farby, aby sa zabránilo škvrny a cobbles na trávniku.

Správne zbierať takéto zmesi, čo potrebujete vedieť biologické a ekologické zvláštnosti niektorých obilnín.
Na fescue - Festuca rubra. Trvalka rhizomatous-bunchgrass jeden obilnín. Má tenké, úzke listy a tmavo zelená Noe farby. Prvé výhonky'sú na 7. deň po siatie. Na tillering fáze sa vyskytuje asi 3 týždne. Má dobrú schopnosť premiestniť Boer'anist rastliny, trávy. Dôležitým pozitívnym znakom fescue - schopnosť zachovať zelené elastické lesklými listami, aj v období sucha. Sucha a tepla-odolnosť fescue v kombinácii s jej plynu a gemostaticescoe. Rastliny sú dobre kríkov a do konca prvého roku vegetácie tvoria trávnik vyššie a vynikajúcu kvalitu. Červená fescue líši vysoká odolnosť voči chladu a zime odolnosťou. Tiež je to lepšie ako Kentucky bluegrass vhodné podmienky tieňovanie. Odporúča sa vytvoriť parterre trávniky.

Kentucky bluegrass - Poa pratensis. Rhizomatous trvalka rhizomatous alebo-bunchgrass jeden obilnín. Má smaragdovo-zelené listy. List širší ako červená fescue. Rôzne dlhé obdobie klíčenie (na 11-14 dní po siatie) a nástup tillering (cca 30 dní). Preto v prvom roku vegetácie formy high-kvalitné trávne len na jeseň. Má vysokú schopnosť premiestniť Boer'anist rastliny. Zle toleruje suchých Shi obdobia, ktoré môžu byť vyjadrené v žltnutie tráva (Admira bočné výhonky. Kentucky bluegrass tvorí hladké, pružné, silné, aby break trávnik a krásne, husté intenzívne zelenej trávy. Pozitívne vlastnosti patrí: schopnosť zhutnenia, lepšie než iné obilniny, ako aj vynikajúce zimné odolnosťou. Bluegrass tolerovať vysokej salinitu a kyslosť pôdy. Neodporúča sa pre zrýchlené vytvorenie trávniky, okrem navi technológie uložením koberca. Môže byť použitý na vytvorenie parterre trávnikov v jesennom siatie obilnín.

Iná bylina, ktorá s lúčnej trávy a fescue červená ideálny pre vytvorenie veľký trávnik -

Ohnuté trávy pobegoobrazuyuschaya - Agrostis stolonifera. Tento dlhý-vanie korotkodnevnye trávy. Ohnuté tráva sa vyvíja dlho zvýšený stupeň Luisa výhonky. Výhonky sú pozorované na 5. deň po siatie, sadenie trávy pochádza z 8-10 dní. Listy na štruktúru podobné listy of Kentucky bluegrass. Farba-nasýtený, svetlo zelená, je výrazne odlišné od iných druhov obilnín. Má dobrú schopnosť premiestniť Boer'anist rastliny, zvýšená intenzita zivnosti tillering a už v prvom roku, za priaznivých podmienok, tvoria krásny trávnik. Pomerne vysoká vlhkosť a podmienky. Jednoducho tolerovať nadmernej vlhkosti a tieňovanie. Nevýhodou je zlá tolerancia tebe Galich pôdy - nad-zem výhonky rastlín nie zakoreniť, o čase tzv. "fúzy", ktorá môže žltnú, keď nevýhody hopate klimatické podmienky, a tiež byť poškodené rezanie a česanie s rake. V dôsledku nízkej kompatibilita s inými druhmi kosačky trávy na vyfarbenie listov, to nie je odporúčané používať v zmesi.

Bylina používa v Rusku častejšie pri tvorbe mestských trávnikov -

plyn trávy foto 2

Ryegrass rokov (trvalka ryegrass) - Loliun perenne. To je tiež starý bunchgrass jeden obilnín. Je charakteristické, lesk listovej čepele a tmavo zelenej. Prvé výhonky'zobrazí na 4-5 deň plný terénne úpravy môže byť daný v priebehu týždňa. Líši najintenzívnejší rozvoj v prvom roku života. Rýchlo vytvoriť husté, jednotné trávy, jednoduché posunutie súčasnej Boer'anist rastliny. Formy trávnik dobrej kvality. V prvom roku rozvoja sneh, ale predstihuje ostatné typy kosačky na trávy, ako kvôli popularite tohto druhu obilnín. Avšak, rastlina má agresívny rast, ktorý si vyžaduje časté svahoch. Okrem toho, tráva nie je dlhodobé (do troch rokov). Odporúčané pre zrýchlenie v Rennes dočasné partnerov. Vo Všeobecnosti, vytvoriť dlho, trávy, trvalky ryegrass nepoužiteľný.

Ovce fescue - festuca ovina, je tiež charakteristické pre kosačky na trávu. Má veľmi tenké, ostré listy a tmavo zeleno-sivej farby. Fázy vývoja je podobné červená fescue. Tráva je veľmi odolný voči suchých podmienok, ako aj na pošliapanie. Má nízku energetickú opätovný rast, čo znamená menej kosiť trávu. Vzhľadom k klastra štruktúry, zlé bojuje od buriny a v prvom roku života nevytvára dobré projektívnej kryt. Pri vytváraní trávnik ovsených qi ovce odporúča sa, aby starostlivá príprava pôdy (kontrola na prítomnosť osiva drill'Yang) a boj proti Boer'Yang pomoc so zreteľom herbicídov. Okrem toho, na nízke aplikačné dávky pozorované malé zakodirovalis oblastiach. Odporúča sa vytvoriť stánky ich trávniky ako komponent do fescue, a tiež pri vytváraní zmesí.

Teda, zariadenia vysoko-kvalitné trávniky najvhodnejšie rhizomatous grass-roots-rychlostou obilniny: lúčnej trávy a fescue. Vo vlhkých miest pobytu, palivá plytkých podzemných vôd, ktoré môžu byť použité solenoozernoie: polovicu pahononosnoyi. Pre veľmi suché biotopy s ľahkých pôdach vhodné plonecustom tráva: ovce fescue.

Ak chcete vytvoriť rýchly účinok na zariadenie na úpravu trávnikov bunchgrass jeden platí polyverbal tráva:

Tieto obilniny sú rozšírené a SEMA rednictwo ich dobre zavedené.

Zdroj: www. dproekt. com. ua
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика