четверг, 29 мая 2014 г.

Deruga 2006-11-02 14:49:50

Výstavby a rekonštrukcie.

Doroga
2006-11-02 14:49:50

Prvé kovové dvere, s'objavil sa v našom dome na začiatku panny'výrobcovia, okamžite začal o'predmetom diskusie je číslo jeden v kŕdľoch babičky, prezývaný dobrých občanov "rozsudok". Nastavenie týchto dverí, budete nevyhnutne získanie dobrej povesti osoby, temné, tajomné, ktoré zbohatli v nespravodlivého spôsobom, - v skratke, nepríjemné. Pretože oceľovými výstuhami bránil ich majiteľov, nie len z prípadných votrelcov, ale aj z dotknutých zapojenie dobrovoľné stráže. Byt bol triedy cudzinec, a zdalo sa byť nespokojný s hliadky s ochranou. Mimochodom, podľa mnohých odborníkov v oblasti bezpečnosti zariadenia, ako je verejné stráže je oveľa spoľahlivejšie ako všetky maškarné dvere. Že hack neprístupné na prvý pohľad, dvere, je oveľa jednoduchšie ako na utíšenie na bdelosť susedov, som úprimne povedané v spoločnosti "die hard". Spoločnosť sa podieľala na inštaláciu bezpečnostných systémov, oceľových dverí a zámkov a všetko, čo rot'je spojené s ochranou bývanie, vie z prvej ruky.
Zvyčajne hacking lacné kovové dvere garáže Zhromaždenia zo profesionálny zlodej netrvá viac ako dve až tri minúty. Najslabší bod takéto dvere sú hrad. Ako sa ukázalo, najčastejšie inštaluje valec zámok s kľúčom v tvare polkruhu a dutinách rôznych hĺbkach (tak určite existujú vo vašom SV'ASC) a je najjednoduchšie na prestávku. Popularita a dostupnosť hradu stoja'súvisí s tým, že jeho konkrétne ťažkosti, môže byť inštalovaná skoro na akékoľvek dvere. Pre jeho hacking úsilie takmer nie je nutné - to sa robí pomocou bežných žuvačky, zasunut do zámku valca pred odchodom hostitelia z domu. Po dvere sú zatvorené, zámok platne zostane podržané, a dvere sa môžu otvoriť žiadne podobné tlačidlo. Vo Všeobecnosti, súdiac podľa počtu zverejnené na webovej stránke "die hard" možnosti pitevné "ľudí" hrady chrániť proti útočníkom môže, možno tým, že svojho bytu ako konzerve. Ten je však tiež nie je zaručená. Ak niekto naozaj potrebujete, ak chcete otvoriť dvere, môžu byť len vytiahol spolu s oceľový rám s Jack alebo zdvihnúť. Remeselné oceľové dvere, len vytvoriť ilúziu, spoľahlivosť. Ich inštaláciu, zvyčajne vykonáva s veľkým počtom chýb, čo často vedie k deštrukcii betónový múr okolo kĺbu. Takže, s najväčšou pravdepodobnosťou, prelomiť tento dizajn a Jack nie je potrebné - to bude dosť obvyklé šrotu.
Ale nie všetko je tak beznádejné. Aj keď je vaše pod'vstup nie je chránené, možnosť uložiť získané overwork je dobré. Chytrý design dverí a zámkov v spojení s príslušným Zhromaždenie sa postaví pred akýmkoľvek Ali-Baba s akýmkoľvek množstvom banditov, po zuby ozbrojení sníma a konektorov.
Oceľový rám dverí", the guardian, napríklad, je pripojený na steny šesť dlhé kolíky. Navyše, vo vnútri haly, nakrájať s schodisko bolo nemožné. Dvere sa skladá z dvoch plechov do hrúbky 2 mm a pozdĺžnej výstuže rebrá, zavesené na ráme s pomocou dvoch batsevich slučky. Sú umiestnené na koncové body krídla dverí, takže ak chcete odstrániť dvere - nie je ľahká úloha. Dúfam, že viete o dvere, zámky viac ako profesionálni zlodeji, prinajmenšom naivné, tak to je lepšie zvoliť zámok, certifikované podľa všetkých pravidiel a noriem. Najspoľahlivejšie sú perekhodny zámky talianskej spoločnosti, CISA, tamper-odolný a mechanické aorty. V prípade straty jedným z kľúčov alebo existujú obavy, že útočníci sa ich urobil kópiu tohto zámku môžete previesť na inú sadu kľúčov namiesto zmena blokovacieho mechanizmu.
V pravdu, úplne neskrivaema zámky a dvere neexistujú. Avšak, ako prax ukazuje, ak bearskin pre p'päť až desať minút, nemôžete sa otvoriť dvere, on by radšej opustiť bojisko, nesmie byť chytený nepripraveného.
ZDROJ: Vec.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика