пятница, 30 мая 2014 г.

Čo textílie vybrať na záclony?

Keď príde čas na výber záclon pre Windows, je možné, aby sa stratil v nekonečná rozmanitosť ponúkaných teraz tkaniny rôznych typov, farieb a textúr. Avšak, tkanina je snáď najdôležitejšia vec pri výbere záclony.

Tak, základné pravidlo pri výbere textílií pre rolety je kombináciou Všeobecnej inter'loď. Na to, že každý detail, každý panel kompozitné textílie by mali byť kombinované nielen s inými textilné položky okrem'interiér, ale aj s podláh, stien, nábytok a iné ozdobné predmety. Je tiež dôležité, stand'odkaz štruktúra, farba a textílie na vymenovanie, veľkosti je predpokladom, jeho orientáciu a osvetlenie.

Pred rozhodnete kúpiť, mali by ste tiež zvážiť, ako budete používať látky, ako aktívne služba poskytuje, a ak je to jednoduchá a nenáročná na údržbu. Áno, niektoré druhy tkanín, ako je bavlna, môže stratiť svoje odvolanie, pretože časté umývanie. Na tkaniva dlho zachovávajú čistotu a sviežosť, je lepšie kúpiť také, ktoré umožňujú pranie stroj, alebo majú povlak, ktorý chráni pred škvrnami.

Je tiež potrebné pripomenúť, že, napríklad, hladké tkaniny bez čerpania jednoduchšie harmónii so situáciou v inter'Yeri, ako kúzlo týchto tkanivách, predovšetkým v farbu a textúru. A pri výbere textílií s vzory, okrem farby, je žiaduce zohľadňovať charakter, predmetu a kreslenie, mierky, SV'spájajú s meradle a štýl nábytku. V jednej miestnosti, najmä ak je malé, by ste nemali používať mnoho rôznych tkanivách obrázku, a kombinovať tkanina so vzorom spolu kockovaná Tapetu.

Vyberte obrázok na záclony, aj vzhľadom na umiestnenie závesy na oknách. Napríklad, ak priestor je úzky, potom tu príde na závesy v priečne pruhy, ktoré vám opticky rozšíriť steny. Látkové vertikálne pruhovaný aby sa priestor je vizuálne väčší. V prípade, izba je malé, to je lepšie, aby zavesiť záclony s veľkými jasný obraz, ale malý kvet alebo ozdobné kreslenie bude vhodné, v každej miestnosti. Bohaté farby a výrazné kresby je vhodné pre obývaciu izbu, zatiaľ čo spálňa má viac prijateľné m', ktoré pastelové odtiene a ukľudňujúce farby.

Jedným z najvýraznejších charakteristík textílie pre závesy sa, hru svetla a tieňa. Ak inter'Yeri potrebovať Ohr Hozer, ktorý bude vyhovovať lesklá tkanina, zatiaľ čo tmavé, nepriehľadné textílie bude absorbovať svetlo. Jemný m', aké farby budú hrať v noci, a handričkou s kučeravé väzba priniesť okrem'jer originality. Treba tiež poznamenať, že tmavé textílie na pozadí systému Windows vyzerajú tmavšie, pretože na rozdiel od jasného slnečného svetla.

Pri nákupe textílie, je dôležité vziať do úvahy, že charakter pokrytie v inter'Yeri by mohla radikálne zmeniť vzhľad textílie, a jeho tieni, takže je vhodné zvážiť vzorky vybrané textílie s rôznymi osvetlenie, najlepšie v miestnosti, kde sa bude používať. Okrem toho, výber materiálov je predbežné posúdenie, ako aj ona je pokrytý ako korešpondujú s rôznymi dekoratívnymi prvkami. Najviac často, je v štádiu výberu narodil sa naozaj dobré pôvodnej kombinácie.

Ďalšou dôležitou úlohou je vypočítať námestie textílie pre závesy. Vec je, že pri výpočte dĺžky pridať 15-20 cm ACC. A šírku záclony by mali byť v 1, 5-1, 7 násobok dĺžky rímsy. Takže predtým, než si kúpite, odstrániť všetky potrebné merania s páskou. Dĺžka každý kus látky na pripravený formulár by mal byť rovná vzdialenosti od horného okraja rímsy, na podlahe. Je lepšie zvoliť textílie dostatočne veľké na to, šírka aby sa predišlo nutnosti podania panely. Ak sa rozhodnete textílie s malým obrázok, alebo jednofarebné, môžete pridať k tejto dĺžka 10 cm na pogibko na hornom a dolnom okraji.

A použitie opony čipky šírka panelu alebo celková šírka panelov by mala byť nie menej ako dva krát dĺžku rímsy.

Rimma Malov

Zdroj: IDH. SK - interiérový dizajn'szz

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика