среда, 28 мая 2014 г.

Oprava vstupnej chodbe v byte

Oprava vstupnej chodbe v byte

Všetky chodby sú trpí nedostatkom denného svetla, preto, takže oprava vstupnej haly v byte, je potrebné zvoliť správne osvetlenie. Pretože hala má svoje vlastné črty - príjem z ulice, potom materiálov pred'sú špeciálne požiadavky. Dokončovacie materiály pre hale musí byť trvanlivé, nie značky a umyť.

Vstupná hala vytvára prvý dojem o celý byt, takže opravy v chodbe s vaše ruky by mali byť vykonané veľmi starostlivo. Šírka vstupnej hale je považované za normálne, ak je zdarma na dovolenku v trvaní dvoch ľudí, ktorý, šírka je o 140-160 cm.

Vzhľadom na tieto malé, nič zbytočné v hale by nemala byť. Ale je potrebné umiestniť nábytok tak, aby bolo kam dať, klobúky, obuv, vrchné odevy, kľúče, mobilný SV'komunikácia atď. Okrem toho je potrebné nájsť miesto pre takéto každodenné predmety ako vysávač, MOP a tak ďalej. Okrem toho sa do šatníka a vešiaky, môžete urobiť medziposchodí, kde môžete umiestniť množstvo vecí. Vykonáva opravu stropu na chodbe, malo by sa vo svetle farby, ktoré priestor sa stáva viac vzduchu.

Oprava podlahy v chodbe

Pretože vo vstupnej hale človek vstupuje do špinavé a mokré topánky, potom poschodí je potrebné zvoliť oteruvzdorné materiály. Ak Máte radšej keramické dlaždice, jej povrch by mal byť plynulý, pretože reliéf povrchu skryť všetky nečistoty a prach. Je žiaduce, aby povrch dlaždice bolo Mat nečistoty nebude tak viditeľný.

Vykonávanie opravy a malá sieň, je vhodné vybrať si svetlé podlahové krytiny, pretože izba bude vyzerať priestrannejšie.


Najobľúbenejšie materiál chodbe je linoleum, životnosť vysoko kvalitné linoleum je o 9 rokov, jeho hrúbka by mala byť o 5 milimetrov.

Tiež dobré pre haly vhodné laminát, ktorý má vysokú zvukovú izoláciu. Uprednostniť by sa mali laminátové, čo sa deje s pomocou špeciálnych upevnenia, a nie vysadené na lepené, lebo lepidlo laminátové nie je odolný voči vlhkosti.

Oprava steny v chodbe

Oprava vstupnej chodbe v byte musí byť vykonávané na hustú stenu-papier, dobre vhodné pre tento účel vinylové Tapety. Hrubé vinyl bude trvať dlho a pomáha skryť drsnosti steny.

Dekoratívne omietky - odolný materiál, pretože má Kam'Jan dieťa, je odolný voči vlhkosti.

Aj pre dokončovacie haly bude prístup k stromu, ktorý je v dobrom styling sa, aby vstupná hala, skutočné umelecké dielo.

Ekonomické možnosť opravy - plastové panely, sú jednoduché na inštaláciu a jednoduché ovládanie.



Články na tému:

  • Steny v chodbe
  • Dokončovacie haly je umelý kameň
  • Prestavba chodbe
  • Oprava stropu na chodbe?
  • Opravy v chodbe s rukami

Kategória: Opravy chodbe
Dátum: Február 1, 2012
Tagy: vstupná hala

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика