четверг, 29 мая 2014 г.

Takýchto rôznych stropy

Včera, systém false stropy - net'objemnú súčasťou takmer všetkých inter'jer. Kazetových podhľadov - estetické a praktické riešenie, zmenili vzhľad budovy. Pozastavené štruktúra úplne zakrýva starý strop a inžinierske služby, a zároveň poskytuje jednoduchý prístup k nim.

Hlavnou zložkou zavesené stropné dosky (panely), Reiki, kazety. Sú vyrobené z rôznych materiálov. Druhá časť stropu je pozastavené podporu rámec, skladajúci sa z vodítka, s'dovolnij prvky a prívesky. Dosky sú pripevnené k rámu, a tak vytvoriť uzavretý priestor. V závislosti od charakteru projektu, kazetových podhľadov, môže byť rovinná alebo zakrivené. Zakrivené a ploché panely sú aj kombinované v jednom systéme, ktorý tvorí zaujímavé troch-dimenzionální zložení, pod podmienkou, že hrany a povrchovej úpravy panely z dvoch typov v kombinácii. Zakrivené stropy je možné získať nielen z minerálov a skla, ale z kovu.

Kazetových podhľadov - ekologické dokončovacie materiály, ktoré rozlišujú oheň, hygieny, estetiky, dobrý zvuk-dôkaz vlastnosti. Akustické správanie stropné dosky tiež závisí od kombinácie strop s inými stavebné prvky a vlastnosti týchto prvkov.

Druhy kazetových podhľadov

Vo forme modulov, kazetových podhľadov, sú rozdelené do šiestich skupín: dlaždice, panel, stojan, cluster, ikony a oka.

Kazetových podhľadov, sú vyrobené z rôznych materiálov, prispôsobené na rôzne podmienky. Kachľové stropy vyrobený zo skla, sadrovec, minerálne vlákna. Strop zo sadrokartónu má skryté alebo pitrikova dizajn, listy tvoria súvislá plocha, vyzerá, nie je odlišný od bežných strop. Nevýhody kachľové stropy patrí nestability materiálov, nedostatok vody-odpudzujúce vlastnosti, ktoré zabraňuje inštaláciu v miestnostiach s vysokou vlhkosťou.

V kazetové stropy ako moduly použiť námestie pásky pozinkovanej ocele alebo hliníka. Panely môžu byť anodizované alebo pokryté syntetickým náterom. Odolný materiál a odolný náter umožňujú inštalovať takéto stropy v miestnostiach s vysokou vlhkosťou. Takéto panely sú odolné, pripustiť možnosť viacnásobného montáž a Odpojenie. Pre vetranie kazety môžu byť perforované.

Kazetového podhľadu - konštrukcia pozostávajúca z niekoľkých prvkov: hliníkové tyče, oceľové traverz (železnica), ocele obvode plochy. Takýto dizajn umožňuje jednoducho pripojiť strop, a nahradiť individuálne prvky, bez porušenia integrity celého stropných systémov. Dopravca tyče sú vyrobené z ocele alebo hliníka. Popruhu môže byť lesklý alebo matný potiahnutý s práąkovou, dyhy.

Mrežovou stropy pozostáva z priamej kovové koľajnice, ktoré sú nainštalované priečne, a to buď už zhromaždené špeciálne stožiare modulov. V oboch prípadoch, dutiny v mreže - cez. Oka stropy pozostáva z panelov s drážkami rôznych tvarov (štvorec, kruhové, šesťhranné, a iné) a sú vyrobené z minerálnych vlákien alebo plastov (polystyrén alebo polykarbonát).

Popruhu možno pripojiť rôznymi spôsobmi, v závislosti od typu pruženia: s otvoreným švy alebo bez švov. Pri montáži bez švov Reiki alebo kazety husto adjoin seba, tvoria monolitické konštrukcie.

Odolnosť stropy, vo veľkej miere závisí od správne fungovanie. Stropné panely by mali byť čistené s suchá alebo mokrá metóda (vysávačom alebo vlhkou handričkou, tlmí s vodou a čistiacim prostriedkom), bez abrazívnych látok. Kovový rám môže byť čistené s alkoholom, lesklé rámčeky mazacie vosk. Ak chcete predĺžiť ich životnosť, je potrebné zabezpečiť vetranie priestoru medzi namontované dizajn a prekrývanie a teploty.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика