суббота, 31 мая 2014 г.

Kobercom história

Koberec je jedným z najstarších predmetov zo života človeka, univerzálna atribút luxusu a nenahraditeľným dekorácie akéhokoľvek inter'jer...

Koberec je konečná materiál, umelecké diela a hodnotný kus nábytku v jednej osobe. Áno, koberec môže byť aj náhradné a gauč, stoličky, a dokonca aj postele. Najstarší koberec našli archeológovia v Altaji bol tkané kočovníci, dva a pol tisíc rokmi. A potom koberec, slúžili im a sedlo, a dom, a v posteli.

Akonáhle ľudia konečne našiel miesto trvalého pobytu, začali zdobiť koberec, postupne sa transformovať z domácnosti do dekoratívnych predmetov okrem'interiérové a skutočné umelecké dielo. V skratke, sebestačný a samin vec.

Okrem okrasnej funkcie, Mat slúži na teplé domu. Okrem toho, že koberce sú používané dizajnérov ako nástroj pre územné priestoroch. Vyrobené koberce ručne v procese namáhavej práce, ktorý bol veľmi často rokov. Na XVI-XVII storočia koberce boli vyhotovené, ako pravidlo, pre vlastné použitie a nie na predaj. Každý dom má svoj vlastný stroj a jeho "tkáčov". Vyššie bohatstvo sedem'po druhé, tým viac bola koberce.

Zdobiť dom a zvýšiť jeho slušnosť je jednou z hlavných úloh koberca dnes. Ako pravidlo, dizajnéri odporúčajú kupovať najdrahšie koberec môžete dovoliť, a dokonca aj trochu drahšie - s jedinečným reserve "stav." Ale nezabudnite, že toto je len prirodzené, odolné, a preto, trvanlivé výrobky. A ak váš zámer je vytvoriť skutočne jedinečný inter'vnútra, aby to osobnosť a živosť, potom radšej ručne vyrábané koberce. Tieto produkty nosiť drahé teplo rúk majstrov, vzory a ornamenty sú hranie na to, bohaté farby a odtiene. Po mnohých rokoch takýto koberec sa môže stať symbolom vašej rodiny, prenosu v rámci dedičstva.

Koberec je možné reálne zvýraznenie doma, obnoviť preexponovaná inter'er, vytvoriť príjemnú atmosféru v kancelárii a čo je zaujímavé, povedať veľa o jeho vlastníkom. Pozrime sa bližšie na koberce v dome svojich priateľov, obchodných partnerov alebo svojich obľúbených osoba - a budete vedieť a pochopiť týchto ľudí lepšie. V zmysle koberec je "oblečenie" doma: niekedy dopredu, niekedy každý deň kostým, a niekedy základné príslušenstvo, pridať štýlový akcenty na správnych miestach.

Koberec výber výber z ktorejkoľvek službe, treba brať vážne a dôkladne, najmä pokiaľ ide o ručné koberec, ktorý kúpil dlhý čas a sú veľmi drahé. Pred odchodom do obchodu, myslíte, že starostlivo o tom, kde a na aký účel si kupujete koberec? Kritériá výberu koberce pomerne veľa. Ale ak budete vedieť aspoň základné - dĺžka a výška hromady, charakter obrázok, počet uzlov na námestí unit a, prirodzene, cena výrobku, v tomto prípade pre vás dobrá voľba, je prakticky zabezpečená.

Najprv skontrolujte zlej strane koberec. Vo vysokej kvalite produktov je dokonale hladký, nie drsná, a radov uzlov. Je však vhodné, by mali byť uzlíky, ktoré tkáčov stand'prepojené roztrhané niť. Ak uzlov ste nenašli taký koberec je pravdepodobné, že ručná prevádzka nie je relevantné.

Venovať osobitnú pozornosť dĺžka hromadu. Tak, koberce s dlhým vlasom najlepšie zavesiť na stenu. Je to lepšie pre vás a pre neho, ako shag koberec veľmi náročná činnosť. Chôdza na to príliš často nežiaduce, ako hromadu postupne odstránené; dať nábytok je tiež nemožné, pretože stlačené hromadu odvodzovať vytlačí ťažký nábytok nohy.

Koberec, bezprašnou koberec na stres a fyzikálnych vplyvov je viac stabilný, je možné ho rozložiť na gauči, ale v hale bude potrebovať špeciálne gumové Rohože, inak to bude kĺzať pod vašimi nohami.

Hustota koberec je určený podľa počtu uzlov na štvorcový decimeter. Tak, koberce s veľkým počtom uzlov je silnejší, a kreslenie na tieto koberce sa podrobnejšie. V menšej alebo väčšej hustoty koberci neznamená vyššiu alebo nižšiu kvalitu, ale cena je výrazne odráža, ako to je vyššia, tým viac úsilia bolo investované pre v'asano vlna uzlov v rámci každý štvorcový decimeter.

Avšak, výber koberec je len prvá fáza. Nezabudnite, že koberce potrebujú stálu starostlivosť a pozornosť. A pochybujem, nie, pre jednoduché courtesies bude odpovedať vám teplo, pohodlie a atmosféru v dome. S cieľom predĺžiť životnosť koberca, zachovať jej silu a krásu, použite nasledujúce pokyny.

Po prvé, odporúča sa, ak chcete položiť koberec vyčistiť a povinné'uistite sa, že suché podlahy. Po druhé, v záujme zníženie opotrebovania na koberci v tých miestach, kde je vystavené intenzívny stres, budete musieť zmeniť svoje postavenie z času na čas. A nakoniec, po tretie: na čistenie kobercov odporúča ruky mydlom alebo konvenčné vysávač, spracovanie osobných a vo vnútri povrchu koberec, pretože v tomto prípade pravdepodobnosť poškodenia stojí za menej.

V zime, a to je dobré staré osvedčené metódy, koberec upratovanie snehu, šíri na snehu lícom dole a zrazil ho flexibilné koberec šľahač. Potom sa môžete obrátiť na koberec, posypeme snehu a zmiesť prachu metlu.

Nákup tohto kvalitného koberca je skvelý spôsob, ako stráviť peniaze múdro. Podľa medzinárodných štatistických údajov, koberce ako výnosné investície sú na prestížnej 15. miesto, medzi starých rytín a starožitný nábytok. Okrem toho, dobré koberec je jednoducho radosť pre oči a holé nohy, utopenie v jeho hodvábne m'kvality.

Text: Anna Moreva
Foto: Gettyimages

Zdroj: Časopis "Vlastník"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика