четверг, 29 мая 2014 г.

Dvere art Nouveau 2006-11-02 14:49:17

Výstavby a rekonštrukcie.








Dvere v secesnom štýle
2006-11-02 14:49:17

Leto je tradičné čas na stavebné práce a opravy, a že počas tohto obdobia sa nárast dopytu po dvere výroby. Pretože stromy'drevené dvere úplne nahradiť jej konkurenti z PVC a iných náhrad, v nemalej opatrenia prispeli k rozvoju miestnej výroby.

Ukrajinský dvere sa snaží konkurovať
V posledných rokoch vidíme rastúcu popularitu z prírodných materiálov, ktoré, najmä postihnuté vybavenie priestorov. Teda, Európa stromy'drevené Okná a dvere, takmer vymenené plastové a zahraničných výrobcov ponáhľal na našom trhu. Ak sa však Okná za plastové naozaj použiť na Ukrajine sa zvýšil popularitu, potom, podľa Riaditeľa spoločnosti "b " A" Stanislav Skrynnyk, dvere z našich zákazníkov, radšej dreva - v prvom rade sa to týka obytných priestorov. V súčasnosti návrh dvere dosť veľký. Tieto produkty ponúkajú domácich a zahraničných výrobcov. A ak donedávna domáci "pracovníci" mohol súťažiť so zahraničnými kolegami v hmote segment, to je teraz hlavný ukrajinských firiem, spolu s realizáciou dovoz tovaru začala organizovať ich vlastnej výroby, pomocou Európskej komponentov. Je nesporné výhody miestnych výrobcov je, že poskytujú možnosť poskytnúť v čo najkratšom podmienky širší rozsah.
Ako však informovala odborníčka na rozšírenie marketingovej spoločnosti "Tekko Plus Ekaterina Fialko, dovoz dverí bude stáť medzi 150 a 200 eur lacnejšie ako výrobky domácich výrobcov.
V posledných rokoch dopyt po dverí výroba zmenilo, a ak skoršie, vlastníci dali prednosť lacné dvere, je v súčasnosti stále viac populárne, interiérové dvere priemerná cena kategórie je o 700-1500 UAH. pre tento produkt. Zástupca Riaditeľa skupiny spoločností "Dom parkety s obrázkom politiky Evgeny Golubovska tiež konštatuje, zvýšenie objemu predaja drahšie produkty.

Dvere rôznych
V kapitálovom trhu sú široko zastúpené dvere z Talianska, Španielska, Fínska, Indonézia, Poľsko, Pobaltské Štáty. Prítomné, hoci v oveľa menšom rozsahu výroby z kanady, francúzska, nemeckých a anglických značiek. Módne dvere trhu diktovať Taliani (Barausse, 3elle, Coolpegno, Legnoform, Tre-Piu a iné) - oni boli prví, ponúkame nové konštrukčné riešenia. Cena talianske dvere pomerne vysoká - od 2800 - 3000 UAH. a vyššie. Výrobky Španielsko (Artevi, Uniarte, Clemar nižšie uvedenom Norma atď.) a vo Fínsku (Viljandy, Alavus, Parma) zvyčajne majú klasický dizajn, ale sú trochu lacnejšie - 2100-3000 UAH. a 1200 2800 UAH. resp.
Indonézsky dvere (Komodoor) v prvom rade oceňujem, že materiál, z ktorého sú vyrobené - mahagón (od 1100 až 2200 UAH. ).
Poľský (Camden, Porta), česká (Kronodoor) produktov, rovnako ako dvere Litva je porovnateľná cena s domácimi (200-280 UAH. ), Sú dostatočne kvalitné a dobrú kvalitu.
Cena výrobku závisí nielen o krajine pôvodu, ale aj dizajn. Najdrahšie dvere - plné, sú atraktívnym a trvanlivé. Avšak, životnosť týchto dverí závisí od toho, ako výrobca spĺňa technologické požiadavky, ako aj na kvalitu používaných lepidiel a lakov. Prečo kupovať drahé dvere poľa je z dôveryhodných výrobcov. Najdrahšie dvere z pole cenné druhy dreva: dub, meranti, kempas, atď. Pravidlom je, že tieto výrobky sú dodávané alebo vyrobené na objednávku. Cena od 2500 UAH.
Ekaterina Fialko tiež konštatuje, rastúca popularita dyha dvere dyhované rôznych typov dreva. Navonok sa tieto dvere vyzerajú ako drahé dizajn poľa, a náklady oveľa menej - 1000-2000 UAH.
Rozpočet (170-260 UAH. ) Sú duté dvere (s celulárnej náplň). Táto kategória obsahuje tzv. "kanadský" dvere, ktoré kvôli jeho nízkej cene sme boli kedysi veľmi populárne. Duté dvere vyžadujú viac opatrný postoj k prevádzky a menej odolné.
Podľa Ekaterina Fialko, celkové náklady na dvere výroby, dovozu, výroby v posledných rokoch vzrástol o 20%, čo je vysvetliť rozdiel v dolár-Euro, a zvýšené prepravné tarify. Ceny domáceho tovaru v ekonomickej triede nezmenilo. Ako pre elitu, s'nový štýlový oblastí, ktoré vyžadujú nákup drahé materiály, a ceny rástli, resp.

Dizajn
Podľa Evgeny Goloubovskaya, na dvere, ako s inými prvkami interiéru'interiér, nie je v móde. Takže, teraz, preferencia je uvedený na produkty v modernistický štýl s sparťanské formy a minimálne dekorácie. Nedávno dopyt dvere vyrobené z dreva s ružovo tóny - buk, čerešňa. Pôvodne vyzerať rôzne kombinácie dreva a odtieňov, z rovnakého materiálu. Tie odvážne majitelia dostať motley dvere ozdobená geometrické vzory rôznych farieb. Zákazku dvere vykladané drahými kovmi.
Dôležitým prvkom je výroba skla. Avšak tento detail, podľa Riaditeľa spoločnosti "b " A" Stanislav Skrynnyk, v mnohých prípadoch nespĺňa kupcov: "Tento rok sme teda pripravený presklené konštrukcie, čo kupujúci, aby sa rozhodnúť, čo skla by mali vyzdobiť svoje dvere."
ZDROJ: Obchodný kapitál

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика