четверг, 29 мая 2014 г.

Deti na izbe: kombinovať nezlučiteľné

Všetci sme viac alebo menej zbehlý v detskej psychológie. Je všeobecne známe, že pre normálny vývoj a normálne vzťahy v siedmich' * deti potrebujú obytných oblastiach, kde unavený z každodennej skúsenosti, že dieťa by mohlo "meditácia" s cítil pero v ruke, kreslenie svoje emócie v podobe veselá monštrá na Tapetu, ktorú s takou láskou'Yu vyzdvihnúť v nie najlacnejšie obchod, alebo pochovaný v notebooku, písať svoj prvý verš rád Ginny, nie premýšľať o tom, čo je za môže pokojne byť nadšený pokoj matka.

A určite syn a dcéra by mala mať samostatné izby, inak nevyhnutné nenávisti a hádky. To všetko je pravda. Ale čo v prípade, ak obytný priestor neumožňuje riešiť tento problém tak jednoduché a nakoniec, pre rôzne vekové skupiny a pohlavia deti sú v jednej miestnosti.... Tak, poďme sa snaží kombinovať nezlučiteľné.

Ak je to možné, dať prioritu a dať dieťa najväčších v byte miestnosti. A hneď rozdeliť na dve osobné zóny pre dievčatá a pre chlapcov. Najviac racionálne, môžete oddeliť území s skrinky: toto môže byť jeden široký stojan alebo dve skrine, vypracovaný na koncoch a nasadené v opačných smeroch. Viac radikálnym spôsobom je výstavba priečok zo sadry lepenky. Jeden z hlavných princípov usporiadania škôlka - funkčnosť. Ale, prosím, nezabudnite, že pojem funkcie pre dospelých a pre deti je rôzna. Pre nás hlavná vec je pohodlie pre dieťa - úroky. Aký je význam, napríklad, v funkčnosť gauč, na ktorom je možné skákať alebo kop nohami, a môžete len sedieť, alebo ležať v určitej polohe. Chytiť rozdiel? Spustiť, skok, byť schopný wriggle spolu, najlepšie bez dotyku všetkých kútov nábytok... Ak veľkosti miestnosti umožňujú rozlišovať už rozdelili územie na prácu, hranie sa a spacie priestor - to je v poriadku. Či je potrebné určiť, čo posteľ, stôl, skriňa, v každom dieťa by malo mať svoje vlastné? Pre deti rovnakého veku sa môžu použiť dve'postele, ale stále nie je žiadúce. Všetky nábytok musí byť odolný, ľahký, ale nie masívne a, samozrejme, je trvalo udržateľný. Nezabudnite o závesné police, regály so zásuvkami, atď.,





Vo Všeobecnosti dodržiavať minimalizmus a.... no štýl. Alebo skôr - eklektický mix, rozmanitosť a pod., Pretože detí, najmä dospievajúcich, aby prostredie, experiment, neustále v pohybe, mení. Pre tieto účely môžete nájsť nábytok na kolieskach.

Ako náter pre detská izba je viac vhodné linoleum s izolovaným base. Môžete použiť a kobercom poschodí, ale vždy krátke a ľahké umývanie. Ako na konečnú úpravu stien, drahé Tapeta - nie je najlepšie riešenie, pretože po čase sa budú pokryté alebo detské čmáranice, alebo pokrytý plagáty a obrázky. Farebnú schému izba je lepšie diskutovať s deťmi, ak ich veku, alebo zostať v mäkká, upokojujúce farby. Ale ak chcete sledovať klasické oddelenie izby na modré pre chlapcov a ružová pre dievčatá pravdepodobne nie, stojí za to.

Pre osvetlenie detská izba vybrané svietidlá s kľudným, rovnomerné rozloženie svetla. Povinné'nevyhnutne miestne osvetlenie pre každý posteľ, a, samozrejme, desktop / herné miesta. Je zaujímavé použiť transformable lampy, deti sú neustále hľadajú nové a statická situácia môže sa nudí. Pomocou správne zvolené osvetlenie môže ešte objasniť rozdelenie miestnosti na samostatnú stránku pre každé dieťa.

Sen, vytvoriť, a čo je najdôležitejšie - na viac komunikovať so svojimi deťmi pozrite sa na svet cez oči, a potom dvere zo škôlky nikdy pred vami nebude zatvorené.

Marina Gurova

Zdroj: IDH. SK - interiérový dizajn'szz

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика