четверг, 29 мая 2014 г.

Povedzte dvere "SIM-SIM" 2006-11-02 14:52:18

Výstavby a rekonštrukcie.

Povedzte dvere "SIM-SIM"
2006-11-02 14:52:18

Neustále zvyšovanie požiadaviek na kvalitu a pohodlie obytných a verejných budov robiť v moderných podmienkach povinné'je povinný atribút verejných budov, automatické dvere. O účelnosti ich použitia v dôsledku niekoľkých faktorov: potreba zaistiť bezpečnosť návštevníkov v terminály pohyb tovaru; úspora nákladov na vykurovanie a klimatizáciu; bezpečnosť prevádzky a zníženie prevádzkových nákladov na vybavenie budovy, využívanie automatických dverí na vykonávanie rôznych funkcií (napríklad v zdravotníckych inštitúcií pre spoľahlivú izoláciu prevádzkové a iné špeciálne priestory pre umiestnenie zóny požiarnej bezpečnosti v obchodné a skladovacie priestory na samostatné izby s rôzne teplotné režimy, vo verejných budovách, ak chcete obmedziť prístup k určitým o'objekty, priestory, atď.). Takže mnohé problémy viedli k tvorbe rôznych zariadenie typov automatických dverí. Výber akéhokoľvek konkrétneho typu automatické dvere závisí od prevádzkových podmienok, intenzity tokov návštevníkov, je potrebné vziať do úvahy estetické požiadavky na budovy alebo priestory, atď.,

Trh automatické dvere
V súčasnosti na ukrajinský trh automatické dvere primárne segment (nad 90%) je obsadený výroby Európskych výrobcov. Trh ponúka širokú škálu automatické dvere rôznych typov (vrátane ochranných a fire (oheň), automatické pohony, periférne zariadenia, profil systémy a t. d. ako je známe firmy, ako spoločnosť BESAM (Švédsko), "POŽEHNANÍM, EDAM" (Holandsko), PRIŠIEL (Taliansko), obavy NESPÍ (Nemecko), "GEZE" (Nemecko), ZÁZNAM AG (Švajčiarsko), atď ukrajinských výrobcov tiež naučiť tento priemysel. Už sa začalo, aby sa dostali na trh automatické dvere domácej produkcie (v EUR-ACOM UKRAJINA), ochranné (nepriestrelný ) a fire (svetlá) udržateľné, kombinované (ochranné a protipožiarnych dverí s dovezené automatické zariadenia (ZAO NPO "Prax"). Treba poznamenať, že automatické dvere sú pomerne drahé. Napríklad, náklady na automatické posuvné dvere je približne 5000. o., semi automatické dvere 10000-25000, kolotoč automatické dvere 50000-80000 v. o. Podľa odhadov odborníkov, náklady na jednotku je 50-55% z celkových nákladov na dvere, a náklady na okenice - 45-50%. Treba poznamenať, že výber typu dvere je určené zákazníkom nielen jeho funkčné vlastnosti, ale aj estetické hľadiská.
Najväčší dopyt (70-80% z celkového predaja) sú posuvné dvere. Sú to jednoduché a pohodlné v prevádzke, sú k dispozícii na ukrajinskej spotrebiteľských cien. Druhá pozícia je obsadená semi automatické dvere, ktoré zdobia fasády budovy. Tretie miesto patrí karuselli dverí, čo je celkom prirodzené, pretože montáž dverí iba ekonomicky silnej spoločnosti. A predsa, napriek ekonomickým ťažkostiam počet budov s automatické dvere, neustále zvyšuje.
Dnes ukrajinský trh automatické dvere beží veľký počet firiem, ako je dodávka, inštalácia a servis zahraničných výrobkov, a výroba dverí z jeho vlastnej konštrukcie s použitím dovážaných komponentov. V tejto časti spoločnostiam spolupracujúcim s jedným zahraničným partnerom, a niektoré majú dva alebo tri, ktoré umožňuje zvýšiť rozsah poskytovaných produktov a služieb.
Napríklad, OOO NESPÍ zástupcu na Ukrajine", mnoho rokov úspešne pracuje v programoch NESPÍ, účinne použitím moderných materiálov a technického vybavenia, poskytuje rôzne služby, ktoré nie len v procese prevádzky NESPÍ výrobky, ale tiež poskytuje klientom na racionálny výber zariadenia. Spoločnosť "NESPÍ zástupcu na Ukrajine," bol vybavený automatickým dvere značné množstvo o'objekty, napríklad inštalácia automatických dverí s "panika" v starej železničnej stanice Kyjev, zariadenia troch typov automatických dverí budovy Centrálnej poštového úradu v Kyjeve, Verkhovna Rada a budovanie veľkých priemyselných podnikov.
LLC "Sintec Autor" je automatické dvere všetkých typov jeden z popredných výrobcov z tejto produkcie sa týka "ZÁZNAM AG a otáčavé dvere jedného z lídrov vo výrobe týchto dverí firmy "POŽEHNANÍM, EDAM". Spoločnosť vykonáva komplexné prác na montáž automatických dverí z vývoja technickej dokumentácie pred montáž "na kľúč ready", ako aj záručný a pozáručný servis. Objednávka môže byť vykonaná dvere z hliníka a skla, s rôznymi vlastnosťami a charakteristikami podľa návrhu vybavená budova. Úspešné príklady aktivity spoločnosti je inštalácia otáčavé dvere záznam priemer 4. 7 m v budove international airport "Borispol", a tiež vybavenie automatické dvere s "panika" budovy "Podol Plaza" v Kyjev. Jedným z posledných diel spoločnosť "Sintec Auth" je inštalácia dvere záznam-s "panika" v podmienkach obmedzený priestor v nákupnom centre "Metrograd", vchod skupiny komplexu "Globus" v podzemnom priestore Námestia Nezávislosti. Jedinečný o'objekt je budova Prvého ukrajinského medzinárodné Banky", vybavený s'deväť odrôd vstup riešenia (otočné dvere, predsieň security s nepriestrelný sklo, turnikety TRANSPALOCK posuvné dvere a teleskopické posuvné dvere záznam).
Dcérska spoločnosť so 100% zahraničným kapitálom "FAUGA" je autorizovaný a výhradný zástupca na Ukrajine jedného z popredných výrobcov automatické pohony na svete - spoločnosti "BESAM" (Švédsko). Firma "FAUGA" má 9-ročné skúsenosti z práce na inštaláciu automatických dverí všetkých typov, sa zaoberá dodávka, montáž, záručný a po záručný servis automatických pohonov a automatické dvere. Špecialisti spoločnosti "FAUGA" podstúpil výcvik v spoločnosti "BESAM" a majú osvedčenia o kvalifikácii. Zamestnanci spoločnosti "FAUGA" konzultácie pri príprave projektov na montáž automatických dverí, a na ich inštaláciu a uvedenie do prevádzky. Väčšina je známe o'objekty spoločnosť "FAUGA"letisko "Borispol"hotel "Kempinsky" v Odesa, shop "rádio Dom" v Kyjev, ústredie Prominvestbank v Kyjeve, office dcérskej spoločnosti "Auto international" a niekoľko ďalších.
Firma "Weiser" stand'viazaný zmluvných vzťahov s vedúcim nemeckej spoločnosti "NESPÍ". Jedným zo základných smerov činnosti firmy "Weiser" je dodávka, montáž na kľúč a údržba automatických posuvných dverí "NESPÍ". Okrem toho, "Weiser" poskytuje dodávky automatické posuvné dvere a dvere zakryvateli (zaklápačmi) zo skladu v Kyjeve.
LLC "PST Kontrolu dodávky na domáci trh automatické posuvné a výkyvné dvere a automatizačná technika pre brány "PRIŠLI", robí Montáž a servis, a taktiež produkuje krídla dverí automatickým "PRIŠLI" z talianskej profil alebo iných výrobcov podľa výberu zákazníka. "PST Control" taktiež uvádza produkty spoločnosti "Teckentrup" - multifunkčné protipožiarne dvere, TSA-1 "Teckentrup OS".
Jedným zo základných smerov činnosti národného vedecko-výroba, o'Združenie (NPO) "Practika" viac ako 10 rokov je vývoj a výroba hliníková konštrukcia s ochranným sklom (nepriestrelný dvere), ako aj výroba protipožiarne konštrukcie (dvere a iné) s maximálnou požiarna odolnosť čase 0. 65 vrátane požiarne odolné dvere sú vybavené automatické pohony "NESPÍ". MIMOVLÁDNA organizácia "Praktiky" tiež poskytuje záručný a pozáručný servis dverí. Za 7 rokov NGO "Prax" bolo vykonaných prác na inštaláciu ochranných a protipožiarnych dverí vo viac ako 170 bankových inštitúcií po celej Ukrajine. V súčasnosti, MIMOVLÁDNA organizácia "Prax" sa pripravuje na zavedenie Európskeho systému kvality ISO 9001, ktorý začne na jeseň roku 2002.
LLC "EUR-ACOM UKRAJINA" vyrába automatické dvere vlastnej výroby pomocou dovezených dielcov a zásob na trhu, automatické pohony na posuvné a otočné dvere BESAM", "GEZE". Spoločnosť "EUR-ACOM UKRAJINA" úspešnom dokončení inštalácie na kľúč, tri polkruhová dvere v budovách "Ukrsotsbank" v Kyjeve, "formát mercator " Podol (Kyjev), Banka "Aval" (Bila Tserkva, Kyjev kraj ).
Kyjev spoločnosť "Lada" špecializujeme sa na výrobu a montáž automatických posuvných a výkyvné dvere, pomocou jednotky ZÁZNAMU, PRIŠIEL, NESPÍ, GEZE, od roku 1997. Spoločnosť vyrába aj Windows, Windows, priečok, fasádnych systémov z hliníkových systémov RC (Belgicko), grécky alumil S.A. a poľské SPEKTRÁLNEJ. Okrem toho, spoločnosť predáva žalúzie, posuvné skrine.
Hlavnou činnosťou spoločnosti, "AC", založená v roku 1994, je predávať použité na dvere, brány, Okná, posuvné priečky automatizačná technika "GEZE", a tvorba architektonických konštrukcií z hliníka a skla.
Skupina spoločností "TAKKO" je najväčší multi-profil obchodná a priemyselná spoločnosť - spoločnosť "TECHO-KYJEV" prezentuje na trhu Ukrajiny, garáž'prístup brány, automatizačná technika pre brány a žalúzie, ochranné rolety, viacúčelová kovové dvere - protipožiarne, hluk-a dimosari, a spoločnosť "TEKKO PLUS dodáva stromy'vnútri drevené dvere a vnútorné požiarne dvere, vyrobené v Španielsku. Pri výrobe protipožiarnych dverí sú RF-60 sa používa tesnenie z rozšírenia keď vyhrievané materiál POLUSOL, fbreset štít, fbromyalgia, pozinkované dyha, slučky bezpečnosti. Lehota na požiarnu odolnosť pre vnútorné požiarne dvere sú RF-60 je 1:00. Dvere majú ukrajinskej certifikát kvality MS № 059509 27. 05. 2002

Druhy, účel a automatických dverí
V návrhu automatické dvere zahŕňa nasledujúce hlavné zložky: auto jednotky 1 až 6 dvere-žalúzie, periférne zariadenia (senzory, diaľkové ovládanie, bezpečnostné bar'jer infračervené žiarenie, Elektromechanický zámok a pod.).
V závislosti na účel a uplatnenie odborníkov identifikovať nasledujúce typy automatických dverí.

Výkyvné dvere - jeden z najčastejších typov dverí. Sú určené pre úzke vchody, chodby, v ktorom sa z dôvodu nedostatku miesta je možné zistiť automatické dvere presunuté od seba v stranami.

Posuvné dvere nastaviť ako pravidlo, pri vchode do budovy, kde sa veľmi veľký tok návštevníkov (supermarkety, hotely, atď.). Takéto dvere zaberajú málo miesta, zabezpečiť voľný pohyb návštevníkov, je vhodné v žiadosti. Podľa odborníkov, inštalácia automatické posuvné dvere je ekonomicky opodstatnené, za predpokladu, že počas dňa prúd návštevníkov je 500 a viac ľudí. Najbežnejší typ posuvné dvere sú ploché, ale oni nie sú povolené byť nainštalovaná na únikové cesty.

Teleskopické dvere sa skladajú z 4 alebo viac ventily. Tento typ dverí poskytuje širšiu pasáže, ako je normálne swing dvere, pretože jej dizajn umožňuje optimálne využitie šírka otvoru.

Vyváženie dverí inštalované na miestach, kde sa nemôžete dať posuvné alebo sklápacie dvere, napríklad v úzkych chodbách, obchody, vchod, v ktorom sa nachádza v blízkosti ulíc s úzkymi chodníkmi a budov, v ktorých predvádza mať hlavný priestor. Vyváženie dverí odporúčaný pre použitie v oblastiach so silným vetrom, ako aj v prípade, silné poryvy vetra takéto dvere zostávajú zatvorené. Vyváženie dverí multifunkčná, sa budú uplatňovať, spravidla, keď je potrebné zabezpečiť zvýšenú bezpečnosť. V ich návrhu prvky posuvné alebo sklápacie dvere. Dizajn funkciu rovnováhy dverí je, že rolety na fixné o pevných trakčných zariadení, štiepením / stav, otvoriť / zatvoriť dvere. Vyvažovanie dvere sú vyrábané v jednej alebo dvoch leaf dvere.

Sú (podľa iných terminológie samoladas) dvere nastaviť v úzkymi dverami. Na vybavenie skladacie dvere "panika" môžu byť použité pre inštaláciu v požiarne a núdzové východy. Skladacie dvere sú vyrábané v cetilistat výkon. Krídla týchto dverí pri otvorení formulára "harmonika".
Druh posuvné je "bent" (kolo, kolo dvere, listy, z ktorých je vyrobený vo forme segmentu na povrch valca. Sú nainštalované na vstup do budov, použité na vytvorenie portáloch v interiéri, keď podobe neumožňuje vytvorenie obdĺžnikový platformu. Výraznou črtou tohto typu dverí je jeho multifunctionality. Neobvyklý dizajn týchto dverí sa podieľa na domáce dekorácie. Tento typ dverí a poskytuje lepšie zabezpečenie, pretože to umožňuje bez ďalších štruktúr (a teda aj cena) vytvoriť izolačný vestibule pri vchode.

Otočné dvere je najprepracovanejší zo všetkých typov automatických dverí. Takéto dvere môžu byť vyrobené v dvoch-a cristoloveanu výkon. Osobitnú pozornosť v návrhu otáčavé dvere venovať otázkam zabezpečenie bezpečnosti návštevníkov. Dvere poskytujú jednoduchý prístup pre osoby so zdravotným postihnutím, ľahký prístup do nákupného centra pre návštevníkov s invalidné vozíky, pohybu pre cestujúcich s Batožinou na kolesách železničnej stanice, prepravu na nosidlách v zdravotníckych inštitúcií, atď., Prístroj otáčavé dvere umožňuje zabezpečiť udržanie mikroklímy v miestnosti, na ochranu izby od koncepty, chráni od chladu, hluku, tepla a znečistenie ovzdušia. Otáčavé dvere spĺňajú prísne bezpečnostné požiadavky. Toho neobvyklý dizajn, takéto dvere možno poskytnúť plnenie architektonické riešenia, a tiež dať vybavený dom a moderný vzhľad.

Automatické pohony
Jednotka je zariadenie, ktoré poskytuje rôzne režimy prevádzky automatických dverí. Perfektný dizajn jednotky závisí na spoľahlivosť, bezpečnosť a pokoj dvere.
Pre automatické dvere swing použiť ako Elektromechanické a elektrohydraulického jednotky. Tak, skladacie dvere BESAM aplikované prakticky tichý elektro-hydraulický pohon spoľahlivo pracuje v podmienkach intenzívnej prevádzke. V návrhu jednotky patria motorové, hydraulické čerpadlo, hydraulické zosilňovač, riadiaca jednotka namontovaná v jeden kompaktný celok. Jednotky'pripojený k krídla dverí cez ťahá alebo tlačí ťah. Otvorenie dverí je vyrobený jednotky a zatvorte - prostredníctvom jar. Uhol otvorenia dverí je nastaviteľná v závislosti od typu ťah na 105-120 stupňov. Štandardné vybavenie jednotky môžu byť doplnené o rôzne snímače a prístroje, ktoré sú používané pre ohňa a dymu na ochranu dvere.
V automatických posuvných dverí použiť Elektromechanickým pohonom, ktoré obsahuje motor, riadiaca jednotka, prevodovka, žeriav lúč, núdzové batérie a Elektromechanický zámok. Všetky komponenty sú upevnené na nosné trámy mechanizmus mechaniky. Úprava dvere, výška, hĺbka a šírka vykonávané s adaptérom. Referenčná oceľ kolesá a high-kvalitné plastové sledovať dodať hladký a tichý chod servomotora. Jednotka môže byť vybavená mechanickým alebo elektronickým zariadením, ktoré sa otvorí alebo zatvorí dvere s náhlom výpadku napájania. Jednotka môže byť pripojený k požiaru alebo detektory dymu.

Automatické dvere BESAM
Na ukrajinský trh výrobky nadnárodné firmy BESAM (ústredie, v uvedené landskrona, Švédsko) prezentované nasledovné typy automatických dverí: vyvážený, kyvné, posuvné, vertikálne, samoladas, semi-oválne posuvné. Takýchto rôznorodých poskytuje možnosť výberu zákazníka najviac racionálne variantné dvere pre zariadenia, ktoré sa špecializujú na prechod ako v nízkej intenzity prevádzky dvere a v prítomnosti intenzívne tokov návštevníkov, napríklad v zariadení vchodu do budovy stanice, supermarket. Automatické dvere BESAM fungovať spoľahlivo vo všetkých klimatických zónach. Celý rad výrobkov, ktoré vyrába BESAM má Európsky certifikát kvality LRQA zaručenie zhody výrobkov s požiadavkami ISO 9001 a EN ISO 9001.
BESAM vyrába tri modely vyvažovanie automatické dvere: BD-V - jednom-krídlo sa otvára v ľavej strane (vľavo), BD-H - single-krídlo otváranie na pravej strane (pravou rukou); BD-2 - double-list, dvuxmestnie. V štandardnej konfigurácii dvere sú automatické ovládanie systému so systémom upevnenia list dvere list, krabica a kryt jednotky mechanizmus, vyrobené z eloxovaného hliníka, systém ochrany proti zovretia prstov. Hrúbka dverí je 48 mm, krídla dverí môže byť presklenná skla s hrúbkou 8 mm V zložení vytvoriť rozšírenú súbor môže obsahovať photodetectors, indikátor dverí pozíciu, elektro-mechanické alebo mechanický zámok, termostabilná, rôzne aktivátorov dvere.
Semioval posuvné automatické dvere BESAM CMD má elegantný dizajn. BESAM CMD multifunkčné vďaka prítomnosti šiestich prevádzkové režimy:
- zatvorte dvere sú zatvorené a zamknuté Elektromechanický zámok;
- otvorené dvere sú otvorené;
out - dvere sú otvorené iba pri opustení budovy;
- čiastkový výstup, dvere sú otvorené iba pri odchode z budovy, takže úzkom priestore pre výstup;
- automatický režim - otvorené dvere automaticky ako pred vnútri budovy a vynoriť sa z neho;
- čiastočné automatické dvere pracovať ako v automatickom režime návštevník prejde cez užší clony.
Štandardná súprava BESAM CMD zahŕňa: automatický riadiaci systém s polkruhová motorových stopu; hliníkový kryt, dverí a vonkajšie steny vyrobené z hliníkových profilov; priesvitné sklo 4+4 mm (ďalšie možnosti); vertikálne bezpečnostné snímače, ktoré sú namontované nad vchodom. V zloženie vytvoriť rozšírenú súbor môže obsahovať elektronické ovládanie systému núdzové otváranie/zatváranie, núdzové tlačidlo, systém ovládania rýchlosti použité v prípade nemožnosti simultánne otvorenie oboch listov a iných Automatická prevodovka zabezpečuje otváranie/zatváranie dverí listami s rýchlosťou 0. 3-1. 4 m/s, uzatváracie ventily pri otváraní až 60 S.
BESAM produkuje dva-, tri - a štyri bezkarbónového model otáčavé dvere. Všetky modely sú namontované priamo na hotové podlahy povrch bez predchádzajúcej prípravy, špeciálne Nadácie, čím sa podstatne skracuje čas a znižuje náklady na inštaláciu otáčavé dvere.
Kompaktný otáčavé dvere BESAM KDB môže byť tricuspid (model KDB-3) alebo štyroch-bezkarbónového (model KDB-4) výkonu. Ovládací mechanizmus sa nachádza v hornej sektor dvere za laminované strop. Dvere majú dva režimy činnosti, ktoré sú nainštalované len pracovníci. Prvý automatický režim, v ktorom dvere začať otáčať s rýchlosťou 1. 5-5 rpm spáchať elektronické senzory pochopenie predmetu (predmet) alebo pri push krídla. Dvere, aby troch zákrut a zastávok v neprítomnosti ich blízkosti pohybujúcich sa objektov. Druhý je konštanta, pomalá rýchlosť otáčania 1. 5. /min. Keď odovzdáte senzory pochopenie predmetu rýchlosť otáčania ventily rastie a po troch otočí vo výške 1. 5-5 o. /min opäť prepne na pomalý otáčania. Bezpečnosť návštevníkov je zabezpečené cez dvere hardvérovú ochranu systému, vrátane systému mikroprocesor ochranu pre rýchle zastavenie pri výskyte prekážky v ceste otáčania ventily; vertikálne zmenšuje prepínače nachádzajúce sa na okraji tváre dvere bubon; systémy riadenia rýchlosti jazdy, núdzových východov, núdzové zastavenie.
Model KDBW poskytuje návštevníkom riadenie prístupu, napríklad, pri vstupe do budovy, takže voľný výstup z neho. Tento režim prevádzky dverí umožňuje jeho použitie pre riadenie prístupu pomocou karty alebo iné systémy kontroly prístupu. Je za štandardné dodanie sada obsahuje systém automatického riadenia; riadiaca jednotka namontovaná nad vchodom na vnútornej strane dverí; zariadenia na kontrolu rýchlosti rotácie; vertikálne bezpečnostné čidlá, sklenené steny, dvere, bicie a dvere (transparentné triplex 4+4 mm, 3+3 mm, resp); dvere, priečky z hliníkového profilu; stropy z bielej laminovaných panelov; prachu spp z DSP. Na žiadosť zákazníka, dvere môžu byť dodatočne vybavená rôzne senzory, hrady, zámky, systém prejde kontrolou, atď.,
Dvojité otáčavé dvere BESAM RDB poskytujú vysokú šírku pásma a dopravnej bezpečnosti návštevníkov a voľného pohybu osôb so zdravotným postihnutím na invalidnom vozíku. Dvere sú vybavené maximálny počet ochranné zariadenia. Špeciálne evakuačné systém zaisťuje pohyb veľký prúd ľudí cez dvere v extrémnych situáciách. Pomocou tlačidla výber ovládanie pre BESAM RDB môžete nastaviť nasledujúce režimy:
- automatické otáčanie: v pôvodnej polohe zatvorené dvere, keď odovzdáte pohybujúci sa objekt začnú otáčať. Ak sa blíži objekty č, dvere sú v uzatvorenej polohe;
- automatické otáčanie: v zdrojovom pozíciu a dvere sú otvorené, keď odovzdáte pohybujúci sa objekt začnú otáčať. V neprítomnosti blíži objektív dvere sú otvorené;
- konštantný rotácie;
- manuálny režim (pomalé otáčanie dvere - rýchlosť 0, 5-2, 5, o. ot. / min., rýchle otáčanie - rýchlosť 1-4 o. /min ).
Zloženie ochranné prostriedky BESAM RDB zahŕňa: pohotovostné jednotky bezpečnostný riadiaci systém s Autonómnymi napájanie zo záložnej batérie; zvislé vzdialenosti senzorov, ktoré sú nainštalované nad vchodom; zvislé ochranné senzory nainštalovaný na okraj tváre dvere bubon; horizontálne ochranné senzory namontované na spodnej hrany dverí bubon; vertikálne a horizontálne vzdialených snímačov okraj tváre dverí bubna a bell (bicie, respektíve; systém núdzových východov; núdzové stop tlačidlo. Štandardná konfigurácia BESAM RDB, podobné kompletnú sadu BESAM KDB, okrem ukazovateľ polohy dverí.

Automatické otáčavé dvere "POŽEHNANÍM, EDAM"
Holandská firma "POŽEHNANÍM, EDAM" sa špecializuje na výrobu otáčavé dvere. Výrobný program zahŕňa výrobu dverí, tri a štyri-bezkarbónového (séria Tourniket, Crystal Tourniket, Tournex so špeciálnymi evakuačné systém), dvojité (Duotour), dvojité dvojité (Twintour), kolo (Circleslide), štyri-bezkarbónového (Tourlock).
Na krátke obdobie spolupráce so spoločnosťou, "POŽEHNANÍM, EDAM" spoločnosť "Sintek Auth" nainštalované veľké množstvo odrôd dvere tohto svetového lídra vo výrobe vstupnej skupiny. Tento otáčavé dvere systému DUOTOUR na letisku "Borispol" s integrované posuvné dvere, otáčavé dvere v budovách štátnej správy daní, Ukrajiny a Bank Aval na námestí L. Ukrainka v Kyjev, hotel Oreanda v Jalte a iné

Automatické dvere a pohony TO
Taliansky výrobca dodáva na ukrajinský trh, automatické dvere a pohony pre nich. Záhyby na swing a posuvné dvere, vybavený automatickým poháňa HO, vyrobené z hliníkových profilov, talianskej výroby, alebo iné profily. Na Ukrajine spoločnosť "PST kontroly" organizovaný výrobu jednolôžkových a dvojlôžkových-list automatické dvere, vybavené automatizácie a pohonov. Pre vybavenie dvojkrídlové dvere použiť automatické pohony CORSA a RODEO, na výkyvné dvere - automatické pohony FLY-slza 00 a LIETAŤ-PB2100.
Maximálna rýchlosť otvárania dôvodu CORSA jeden list posuvné dvere je 57 cm/s, double - 102 cm/s, RODEO drive - 45 cm/s a 80 cm/sek Času oneskorenia (hold) krídla dverí v otvorenej polohe 0. 5-13 S. pohony pre swing dvere FLY-RW otvorí dvere do 900 pre 2-5, zavrie 1 -6 C; FLY-PB2100 otvorí dvere do 900 pre 2-5, zavrie 1 -6 C.

Produkty "ZÁZNAM"
Švajčiarsky obavy "ZÁZNAM AG dodáva na ukrajinský trh širokú škálu automatických dverí: posuvné, kyvné, posuvné, ohnuté (semi-circular), vyvíja, a otáčavé dvere. Takýto výber automatických dverí dokáže uspokojiť najrozmanitejšie požiadavky spotrebiteľov.
Prednosti produktu "Záznam" by mal obsahovať vysokú úroveň bezpečnosti, spoľahlivosti, estetika všetky typy dverí, noiselessness v práci.
Bezpečnosť je zabezpečená pomocou nového elektrického zámku so špeciálne kalená oceľ dvojité skrutka; možnosť pripojenia jednotky dvere s špecifických zariadení jednotlivých periférnych systémoch (požiarna bezpečnosť, bezpečnosť, riadenie prístupu); použitie rôznych typov skla, vrátane ochranných; vstavané batérie na zabezpečenie prevádzky pohon v prípade núdzového vypnutia napájania siete.
Chválime Swiss spoľahlivosť dosiahnuť prostredníctvom konštruktívnych riešení (napríklad, diaľkové ovládanie, automatické dvere zaznamenávať priebežne monitorovať a diagnostikovať fungovaní dvere, identifikovať chyby a zlyhania)a výrobné aktivity (zhromaždené v továrni disky majú viac ako 3 miliónov cyklov otvorenia uzávierky.
Automatické dvere "Záznam" predstavuje nasledujúce modely:
- záznam 16 STA - modulárny lineárne posuvné dvere z hliníka a skla, ktoré sa používa základné jednotky systém záznamu 16;
- záznam 16 ISA teleskopická 4-skladacie posuvné dvere, umožňuje zvýšiť šírka priechodu je o 30% viac, než je obvyklé posuvné dvere;
- záznam 16 FIRST - posuvné dvere s dvojitou zbytočné použité na vybavenie hasiči a núdzové východy. Tieto dvere budú otvorené vypnutím napájania alebo poruche zariadenia;
- záznam 16 TOS - multi-purpose posuvné dvere, ktoré môžu byť použité ako v prípade, že je značný tok návštevníkov a doprava cez dvere väčšinu položiek, a v systéme hasičov a núdzové východy. Tieto dvere sú vybavené s prvkami "antipanic";
- záznam 16 PST špeciálne posuvné dvere. Nezvyčajný tvar dverí umožňuje používať ho ako súčasť architektúry, ako aj v podmienkach, kedy konvenčné posuvné dvere nemôže použiť. Uhol hranola môže byť inštalovaný na žiadosť zákazníka;
- záznam 17 STA - štandardná dvojlôžková list posuvné dvere, ktoré sa uplatňuje na jednotky s obmedzenou celkovú veľkosť, ktorá umožňuje, aby boli nainštalované v úzkych špecializované školy;
- záznam 16 BST - okrúhle alebo oválne posuvné dvere. Tieto dvere je prvok architektonického riešenia, pričom vstup elegantný vzhľad;
- záznam 16 FTA, FBO - emerging "ekonomika" dvere sú používané pre zariadenia na vstup a vnútornej pasáže, v ktorých sa veľmi úzkymi dverami. Záznam FBO vybavené "panika" a môže byť použitý pre vybavenie hasiči a núdzových východov;
- záznam 16 KTA - otáčanie kolotoč dvere. To zabraňuje prenikaniu vzduchu zvonku, a tak udržiava klímu v miestnosti, bez ohľadu. Existujú rôzne varianty dizajnu dverí, vrátane dvere swing otvoriť ("panika").
V rozvoji systémov, automatických dverí záznam si môžete vybrať niekoľko sľubných ciele. Prvý je ďalšia integrácia automatické dvere v systéme "inteligentný dom" vytvorením rozhranie modulov v systémoch ovládanie, automatické dvere a aplikačný softvér. Druhým cieľom je zvýšiť efektívnosť a kvalitu služieb prostredníctvom zavedenia automatické ovládanie stave udržiavané dvere priamo zo servisného strediska pomocou rôznych komunikačných liniek, vrátane telefónu. Po tretie, ďalšie zvyšovanie automatizácie a zlepšenie ochrany spotrebiteľa a technické vlastnosti dverí na úkor vytvorenie špeciálnych zariadení, ako viacbodové skrutka zámok".

Produkty NESPÍ
Výrobky nemeckej spoločnosti NESPÍ, jedného z lídrov vo výrobe automatické dvere a pohony, aby ich získala silnú pozíciu na ukrajinský trh. Dôstojnosť produkty NESPÍ, je to, že pre Montáž automatických dverí na základnej jednotky NESPÍ, môže byť použité krídla profil iných výrobcov.
Na NESPÍ skupina vyrába nasledujúce typy automatických dverí: posuvné ST; teleskopická TST; arch (podľa iných terminológie, polkruhové) BST; skladacie FFT; zvislé dvojité CCC; vertikálne dvojlôžkové, trojlôžkové KJV; vertikálne dvojlôžkové, trojlôžkové FST VARIOLJNE; posuvné núdzových východov SST; rotačné-posuvné PRVÝ.
Byt posuvné dvere NESPÍ ST úplne získané z pôvodných komponentov na výrobu oblasti "NESPÍ, zástupcu na Ukrajine". Posuvné automatické dvere NESPÍ SST vybavené "panika", ktorý poskytuje otvoriť všetky záhyby v krízových situáciách. Rotačné automatické posuvné dvere NESPÍ PRVÝ nevyžaduje inštaláciu širokú clonu, je vybavený dva pohyblivé žalúzie, z ktorých každá, keď zatlačte ju za ruku, hojdačky otvoriť 90 stupňov. Špeciálne jednotky funguje takto: ak sa nehoda aj pri zániku výkonu otvorili dvere manuálne v smere východ z budovy. Toto zaisťuje maximálnu bezpečnosť ľudí.
Disky NESPÍ ES90, 100 rodinu automatické pohony modulárny princíp výstavby. Je možné ich aplikovať na takmer dizajnér posuvné dvere so širokým otvorením až 4000 mm a dvere, nainštalovaný na spôsoby evakuácie. Moderný modulárny riadiaca jednotka zabezpečuje vykonávanie najviac rôzne požiadavky, vrátane špecifických a umožňuje kombinovať rôzne automatické budovy dvere do jediného systému, ktorý je riadený počítačom. Časť jednotky NESPÍ ES100 zahŕňa lúč jednotku nosiča zasuňte nastaviteľné zavesenie na dvere, motor dekodér, sprievodca, vrátiť kladka základný modul (ovládanie procesor s AC adaptér a konektory na pripojenie rozširujúcich modulov), ktoré sa otvára obmedzovač. Disky NESPÍ 90, 100 mať 9 štandardné prevádzkové režimy: off (bypass v prítomnosti lock), automatický režim; úplné otvorenie; čiastočné otvorenie; výstup iba; úprava parametrov; nastavenie rýchlosti otvárania a zatvárania; odkladu dvere v otvorenej polohe (maximálne 180 C); "inteligentné" kontroly; pripojenie na automatizované building management system.
Kompaktný disk NESPÍ CS - inovácia technológie a dizajn automatické pohony pre posuvné dvere. Malé rozmery (priečny rozmer 10 x 10 cm) NESPÍ CS môže byť nainštalovaný na každom profile systému a zabezpečuje plynulú a bezpečnú prevádzku ventily Wes až do 100 kg každý. Inštalácia kompaktný disk NESPÍ CS jednoduchá a nezaberie veľa času. Dizajn NESPÍ CS podobný dizajn NESPÍ 90, 100.
Automatizácia kompaktný disk NESPÍ CS poskytuje nasledovné režimy prevádzky: off (blok režime, ak tam hrad); automatický režim; plne otvorených dverí; čiastočné otvorenie dverí; výstup iba; riadené čiastočné otvorenie (dvere); čiastočné otvorenie (dvere) výstup iba; "noc/Banka"; "lekáreň" alebo čiastočné blokovanie otvorený (pod "lekáreň" otvorenie znamenať menšie zverejnenie okenice, prístup cez tvoril úzky clona je obmedzený, môžete poslať iba malých objektov, ako napríklad balenie s liekmi a); úprava parametrov; úprava úsilie otváranie a zatváranie; odkladu dvere v otvorenej polohe, maximálna; úprava úsilie na otvorenie a zatvorenie; nastavenie rýchlosti otvárania a zatvárania; "inteligentné" ovládanie.
Výkonný elektro-hydraulický pohon NESPÍ ED200 použité na vybavenie jednolôžkových a dvojlôžkových-list swing dvere, od štandardných až po veľké a ťažké dvere, pracovať v podmienkach, ktoré sú tak nízke, a intenzívneho používania. Táto jednotka môže byť nainštalovaná v automatických dverí z nemocnice, laboratóriá, potravinársky priemysel, dvere, bezpečnostné zóny, a tak ďalej, NESPÍ ED200 môže byť tiež inštalované v požiaru a dymu dverí. Maximálny uhol otvorenia dverí je 110 stupňov, čas otvorenia dverí je 1. 5-5 s, zatváranie lehota je 3-6, drží dvere v otvorenej polohe nepresahuje 60 C.
Profily jazdy NESPÍ poskytujú rýchly a jednoduchý montáž automatických dverí. Súprava profilov disk obsahuje: oceľ ložisko (VSH), dĺžka jazdy od 4000 do 6000 mm; hliníkové dopravcu (LM - lúč), s dĺžkou servomotora až 4000 mm; nízke a montážne profily; repasované železničnej; obloženie pre hliníkový nosič; vnútorné kryt jednotky extender vnútorný kryt jednotky.
Profilový systém NESPÍ na dvere listy sa používajú na výrobu ventilov automatické posuvné dvere. Profilový systém NESPÍ na dvere listy sa skladá zo systému tenký rám na lístie zo skla o hrúbke 10 mm; systém tenký rám pre ventily s skla o hrúbke 20 mm, široký rám rám.

Automatické pohony GEZE
Nemecká spoločnosť GEZE dodávky do ukrajinského trhu, automatické pohony pre posuvné dvere série Slimdrive SL-FR a Slimdrive SL-BO. Jedinečnosť tejto jednotky je, že on je jediný v Európe slim drive, jeho hrúbka iba 7 pozri
Disky Slimdrive SL-FR a Slimdrive SL-BO sú, resp nasledujúce vlastnosti: šírka otvorenia single-dvere - 1100 - 2000 mm a 900 1400 mm; šírka otvorenia dvojité dvere -1000 - 3000 mm a 1000 - 2500 mm, max. hmotnosť krídla 120 kg a 100 kg (2 x 120 kg, a 2 x 100 kg) maximálna rýchlosť otvárania 0, 7 m/s, zatváranie - 0, 4 m/S.
Jednotka je riadená procesorom, ktorý umožňuje konfiguráciu parametrov systému podľa podmienok prevádzky. Ustanovené v servomotora funkcie (monitorovanie vzdialenosť medzi okenice, svetelné bariéry, bezpečnostné, automaticky zmeniť smer, keď nie je prekážkou, antibioticului zariadenia) robí dvere bezpečnú a spoľahlivú prevádzku.

Automatické dvere "EUR-ACOM UKRAJINA"
Jedným z hlavných cieľov výrobnej činnosti 000 "EUR-ACOM UKRAJINA" je rozvíjať technológie
ZDROJ: BudMajster

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика