суббота, 31 мая 2014 г.

Výber ohrievača 2008-10-08 14:19:04

Výstavby a rekonštrukcie.

Výber ohrievača
2008-10-08 14:19:04

Elektrofotografie (EČV, kotol) je vynikajúcou alternatívou plyn stĺpce, a iné ohrievače vody. Medzi výhody môžete zvýrazniť všestrannosť paliva (elektrina), jednoduchá inštalácia a nezávislosť od stavebných noriem a technických podmienok.


V typ AVN sú rozdelené do behu a kumulatívne.


Prietokové ohrievače vody pracujú automaticky a aktivované okamžite po otvorení teplej vody ťuknite na položku. Kúrenie v nich je okamžité, keď voda prechádza cez zariadenie. V tečúcich ohrievače sú viaceré výhody: kompaktná veľkosť, montáž v ktoromkoľvek prístupnom mieste, okamžité teplo, a preto pokračoval dostupnosť teplej vody. Avšak, v tomto systéme, sú tu aj nevýhody: sila týchto ohrievačov je 2-25kW. Takýto výkon môže vyžadovať samostatnú transakciu.


Ak nemáte možnosti využitia taký výkon, môžete použiť elektrický ohrievač vody skladovanie typu. Pozostáva z vnútornej nádoby, vnútorné kúrenie, tepelné izolácie a dekoratívne tela. Sú náročnejšie na inštaláciu a viac o'objemnú. V týchto typov AVN spoľahlivosť závisí od materiálu, z ktorého urobil vnútornej nádobe. To môže byť z ocele, potiahnutá špeciálnou smalt - táto nádrž nie je veľmi spoľahlivý, pretože keď vyhrievané ocele sa rozširuje, a smalt č. V budúcnosti, s'tam sú trhliny krytu, a potom kov proti korózii. V drahšie modely kotlov môže byť použité nerezové nádrže, so špeciálnou technológiou zváracích švov, zabrániť hrdze a nádrže potiahnuté bocklafette a iných nových materiálov. Objem kumulatívna AVN môže byť od 5 až 2000 litrov. Teplá voda tečie z nástroj automaticky, ale namiesto toho vstúpi nový kus za studena.


Kotol môže byť vybavený elektronické ovládacie panely a merače.

Pri výbere AVN by mali venovať pozornosť jeho objem je založená, že pre naplnenie štandardného vane budete potrebovať asi 50 litrov teplej vody, zatiaľ čo sprchovacím kútom 35-40 litrov na osobu. Nájsť dobrý kompromis medzi výkonom a rýchlosť ohrevu. Nemali by sme sa "pozerá" na nízke ceny. Váš kotol by mal byť taký, že sa nastavíte a zabudnúť na problémy s horúcou vodou na mnoho rokov.
Konštrukcia a princíp činnosti ohrievača AVN


schéma ohrievač 1. Kvapaliny nádrž;
2. Kryte;
3. Tepelná izolačná vrstva;
4. Nastaviteľný termostat s termofikacine;
5. Gombík termostatu (vybrané modely);
6. Desať rokov;
7. Trubice výber teplej vody;
8. Trubka studenej vody s systéme ANTIX;
9. Index vykurovanie;
10. Kontrolka;
11. Bezpečnostný kryt;
12. Horčíková anóda;
13. Montážne držiaky na stenu;
14. Logo. (Značka)
15. Spätný ventil;
16. Príruby


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика