пятница, 30 мая 2014 г.

Budovanie bazénov

Budovanie bazénov

Bazén v záhrade je sen mnohých majiteľov z krajiny domov. Dnes je tu možnosť vybudovať bazén akýkoľvek tvar a veľkosť ako na webe, a priamo v dome. Zadajte všetky bazény sú rozdelené do stacionárne a modulárne. To sú tímy nafukovacie bazény, rovnako ako tie, ktoré sú nainštalované na špeciálne PVC rámov. Montované bazény lacná, a možno zakúpiť v špecializovaných predajniach. Stacionárne sú tie, ktoré sú postavené na dlhodobé užívanie, a tímy - je to bazény, ktoré sú postavené "naraz".

Zase, stacionárne bazény sú jednoduché a zložité vzory. Na jednoduché bazény sú tie, ktoré sú postavené jednoducho kopanie Základových jamy potrebné formu a veľkosť, posilnenie a hydroizolácie. Podobné stavby môže byť vykonané tým, že sami seba na pár dní. To je krátky-žíl, často bazén udržiava iba jednu letnú sezónu.

Na bazény zložitej konštrukcie sú betónové bazény, ktoré zahŕňajú nielen vnútorné misa, zdobená dlažby alebo mozaiky, ale zložitý systém ropovodov, ktoré sa podáva a zbaví vody z bazéna.

Konštrukcia z betónu povodí začína projekt, ktorý berie do úvahy polohu, tvar, veľkosť budúcnosti bazén, hrúbka boku a dolnej časti steny a dno. Keď sa projekt je pripravený, môžete začať pracovať na príprave základnej časti bazén. Samozrejme, tieto a iné práce na stavbe povodia sú najlepšie ponechať na odborníkov, ktorí majú skúsenosti a vedomosti v tejto oblasti.

Príprava Nadácie nie je len kopanie, ale usporiadanie sandy hrúbka 15-20 Raz vidieť, jamy sa vykopal, budete musieť stavať vložené prvky, ktoré zahŕňajú spodnej zásuvky, hypotéky, počítadlo prietoku dýzy, skimmers a iné potreby komunikácie. Potom všetky základne je naplnený betónu. Po konkrétne bude vyschnúť (nie skôr, pretože v prípade zlého schnutia betónu môžete crack a opuchov), ktoré môžete urobiť inštalácia timbering. Toto je jedna z najdôležitejších operácií. Stavitelia môže viesť jednotný (stromy'Jan) alebo viac (kovové) debnenie.

Po puzdro príde čas pre betonážou dne a stenách budúcnosti bazén. Rada by mal byť hladký a dolnej majú malé svahu za najlepší odvod vody. Betonážou môže byť vykonané dvoma spôsobmi: tým, že obsadí v dvoch krokoch a kontinuálneho liatia. Najčastejšie sa používa druhý spôsob odlievanie, ako rýchlejšie a menej nákladné.

Keď betónu stvrdne úplne, stavitelia si môžu presunúť na konečnú úpravu a dekoráciu povodia. Môžete použiť farebné dlažby alebo mozaiky. V záverečnej fáze bazén konštrukcie - injektáž špeciálne epoxidové zálievky.

To je to - bazén je pripravený. Avšak, v skutočnosti, nie všetko ide tak hladko, ako je popísané vyššie, takže by ste nemali ponáhľať stavitelia a znížiť čas akejkoľvek transakcie. To môže mať pripravený bazén nebude spĺňať všetky požiadavky a nemôže byť použitý na určený účel.

Zdroj: oltagrup. ru
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика