четверг, 29 мая 2014 г.

Pozrite sa na strop

Konštrukcia stropu, do značnej miery určuje celkové vnímanie inter'jer. To je strop schopný zlepšiť vnímanie celý obrázok domu, a na zníženie nič úsilie dizajnérov.

Varianty vybaviť stropu veľa. Najviac jednoduchý, ale s vysokým podielom práce a konzervatívny - dobre-align strop, tmely a maľované (vápenné mlieko). Môžete okleit strop špeciálne Tapety, ale v tomto prípade, povrch by mal byť vyvážený a proces vkladania z stropy zložité a časovo náročné ako vložiť stien, a vyžaduje určité zručnosti.

Lepenie stropov z expandovaného polystyrénu a dlažby - ďalším pomerne lacný a jednoduchý spôsob, ako vybaviť z stropy, ale s obmedzenou spôsobilosťou na dizajn a tiež vyžaduje, hladké, stropy.

Kazetových podhľadov - jedna z možností koncepcia technológií. V porovnaní s klasickými metódami opracovania a lepidlo možnosť, kazetových podhľadov, majú rad výhod. Sadrokartónových ideálny pre vytvorenie interiérový dizajn'interiér v klasickom štýle, pomocou mnogourovnevyi strop. Je zavesený zo stropu kovového rámu upevnite sadrokartónové dosky, časopisy, drôtené pletivo moduly, atď, Kazetových podhľadov, umožňujú znížiť hluk na úrovni, vytvorenie optimálneho akustika, a tiež hrať so svetlom v inter'Yeri. V vytvorí, keď sa montáž stropnej dutiny môžu byť skryté komunikácie.

Povrch sadrokartónové dosky je možné vložiť cez steny, papier alebo farby. Rovná jednej úrovni stropy, veľké haly, v miestnosti s zaklenutý stropy vyzerá dobre stropné maľby. Rospisnoy strop obzvlášť dobre bude vyzerať v interiéri'interiér v štýle Rokoka.

Nevýhody sadrokartónových podhľadov zahŕňajú pomerne zložité inštalácie a nestability vlhkosti. Povodne z vyššie strop bude hýčkať.

Kazetových podhľadov, s isté výhody, tieto nevýhody. Tkanivo alebo heavy-duty PVC film nie je strach z vody, je to jednoduché a rýchlo montovať na povrch s hliníkové alebo plastové lišty. Filmy sú rôzne textúry a farby: matte, saténový lak, pod kožu, mramor, kov, drevo, atď Stropov môže byť perforované, priesvitné, dáva obrovské možnosti pre predstavivosť dizajnérov. Široko používané a umelecké reprodukcie na plátno tkanina strop s ľubovoľný obrázok: krajinky, portréty, imitácia maľby.

Pružnosť materiálu vám umožní vytvoriť a svieti oblohe, keď na rovný plátno sú umiestnené žiarovky, a komplexná, viacúrovňová stropné konštrukcie vo forme oblúky, klenby. Strop majú veľa nepochybne výhody: dávajú efekt dokonale hladký povrch; v kazetového podhľadu môžete vložiť všetky osvetľovacie zariadenia, ventilačné systémy, poplašné a zabezpečovacie systémy. Takéto stropy majú len jednu nevýhodu, ktorá je vo väčšine prípadov nemá žiadnu hodnotu. PVC fólia nie je odolný na účinkoch veľmi nízkych teplotách.

Výber textúry plátno strop na báze PVC fólií je určená preferencie kupujúcich a Všeobecné štýl inter'jer. Matné textúry simuluje whitewashing a viac vhodný pre klasické inter''erov. Satin hodvábny lesk, tento strop bude zdobiť najviac rafinované a elegantné inter'jer. Lak (lesklý) stropy majú zrkadlový Lesk, ktorý dáva efekt hĺbky priestoru, opticky rozšíriť priestor, zvýšenie stropu. Tieto stropy sú vhodné pre každú izbu.

Na základe tkaniva bezšvíkové stropov je film z polyesteru, impregnované. Takéto stropy môže byť nainštalovaný vo veľkých izieb (šírka tkaniva pásky, do 5 m). CLIPSO stropy majú matné textúry a viac vhodný pre klasické inter''erov.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика