суббота, 31 мая 2014 г.

V prípade stoličku

V prípade stoličku

Široká prípade stolička sa skladá z p'päť častí, chrbát a zadné sedadlá, sedadlá, "sukne" a dve časti sukne. Na zadnom kryte a na zadnej časti sedadla je jeden detail, ktorý je uvedený na zadnej strane stoličky. Potrebné množstvo tkaniva môže byť vypočítaná na základe merania stoličky a odstránené systém rezania. Vo výpočte by mal obsahovať handričkou záhyboch, v prednej rohy sukne.

V prípade stoličku
Prípade môže úplne zmeniť vzhľad stoličky. Aby to bolo jednoduché, tu je, nie je potrebné sa obávať opierky alebo vankúše. Prípad je veľmi praktické - to je ľahko odstrániť a umyť.

Krok 1

V prípade stoličku
Zmerajte výšku a šírku chrbta a zadné sedadlá, jeho hĺbka a šírka a výška a dĺžka sukne, pridanie 32 cm na každej z dvoch záhyby. Add 1 cm švu. Ak "sukne" nemôže byť z rovnakej látky šírka, pridať príspevok pre šitie kusov. Vybojovať si podrobnosti.

Krok 2

V prípade stoličku
Uvedenie časti chrbta a zadnej strane sedadla v kresle naruby, ako veľa z nich okolo. Nechajte švu na s'jednota zadné sedadlo a nižšia miesto, kde zadná časť sa dotýka podlahy. Preložte horné rohy, a nakresliť čiaru cez vrchol.

Krok 3

V prípade stoličku
Vyberte položky späť sa z kresla, šiť bočné švy, a vyhladiť ich. Fold hornom rohu tak, aby stred záhyby a bočné šev bol na rovnakom riadku. Žetóny na čiaru byť zviazané tak, aby šev bol otvorený. Flip a flash on-line byť viazaný uvedených v odseku 2.

Krok 4

V prípade stoličku
Skontrolujte, uprostred "sukne". On meria sa od neho, označiť miesta v rohoch. Ak chcete vytvoriť rohu záhyby, merať štyri krát v 4 cm a ochrannej známky. Napísať na každý štítok na dve vonkajšie stretol na prednej strane tkaniny. Koľko záhyby. Zopakujte to isté pre druhú predný roh.

Krok 5

V prípade stoličku
Budete nosiť sukne k sedadlu. Šiť, pred dosiahnutím konca. Dajte taška na stoličke. Opatrenie podrobnosti sú uverejnené na každej strane, kde "sukne" sa používa s a späť. Rezanie detaily, pripnite ich na "sukne" pravej strany a steh.

Krok 6

V prípade stoličku
Dať na stoličku zlej strane sa späť a sídlo, skontrolujte, či sú vhodné. S'jednota zadné sedadlá štiepiť detaily. Odstrániť ich z jeho stoličky a steh.

Krok 7

V prípade stoličku
Dajte taška na stoličke, smerovala nahor. Ako mnohí z položiek, kde "sukne" je pripojený k zadnej strane. Na zabiť úrovni podlahy podrobnyi šev hrany. Odstráňte kryt, odstráňte ho, zabite ho a šiť podrobnye švy. Šiť bočné švy "sukne" a operadla head'ASKI.

Užitočné tipy

Ako vedúci'pripojenie na pokrytie, môžete použiť ready-made bavlna vrkoč, ale môžete ich z rovnakej látky ako plášť. Odstránenie tkaniva zvnútra von, šiť "rúry" správnu dĺžku. Ich odstránenie na prednej strane, tuck končí vo vnútri a šiť skrytý šev.

Re-kryt, môžete pomocou háčikov s ušami alebo "Suchý zips". Keď pomocou Velcro potrebujú trochu viac tkaniva nižšia hrany získať strop, ktorý sa bude skrývať.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика