пятница, 30 мая 2014 г.

Rád pre záhradkárov

Rád pre záhradkárov

1. Záhradník prvé lúče jarného slnka pripomienka, že je čas na rast sadeníc. To je najlepšie používať škatuliach mlieka. Okno sa zatvorí a zasobovaci sponu na papier, potom rez výška-na polovicu - z dvoch štvorcových Pohár. V dňoch dierovaných otvorov. Hrnce pre sadenice pripravený. Vysadené sadenice na posteli priamo v črepníkoch.

2. Pre pestovanie sadeníc možné použiť odpadu z polyetylénových rúr s priemerom 30-60 mm Rúra je rozrezaná na kusy 100 mm, zaspať v nich pôdy (nie kondenzačný) a semená rastlín. Pred nástupom do stĺpca zeme stlačením umiestnime stromček trubice a prenesené na zemi.

3. Stromy'všetky box s odnímateľným dnom - užitočné zariadenia pre pestovanie priesad. To možno urobiť na jednu alebo viac buniek. Keď zasadený v zemi, rastliny nie sú poškodené.

4. Zariadenie na transplantáciu rastliny a kvety je kovový valec s ostrejšie hrany, za predpokladu, s rukoväťou. Prvý, výber ich pôdu, robia valcové otvory. Potom spolu s zemi rez rastlín a prevedené do pripraveného otvoru.

5. Uložiť rastliny v skleníku v čase jarné mrazy, môžete použiť najjednoduchší ohrievača. Jeden koniec rúry s dĺžkou 3-4 m ležal v tlejúci oheň, iný displej v skleníku. Studený vzduch prechádza trubicou je vyhrievaný. Poskytnúť trakciu, trubice, je nastaviť sklon, v skleníku robí výfukových port.

6. Jednoduchá stolička, ktorých nohy sú nahradené dve tabule s valčekmi, výrazne uľahčuje prácu pletie miest. Presuňte stolička môže nezvýšil dosť odkladať s vaše prsty.

7. Keď zničenie húsenice berry kríky, veľmi pohodlné, striasť zo všetkých Bush v otvorenej obrátený dáždnik. Codling peľu chrobák a iných druhov, ktoré žijú na prinášaní ovocia stromov, vhodné striasť na niektoré vrhu. Táto operácia musí byť vykonaná v ranných hodinách, keď podkôrniky nie šíriť a rozbil.

8. Jahody, aby z hryzenie vtákov, v čase jeho hmotnosť zrenia pomôže kovové plakety, zdarma visí nad posteľou. Ich vydesí votrelcov.

9. Na zemi pod rastlín a kríkov, ktoré rastú v blízkosti domu, lepšie hydratačné, pochovať v zemi bezcenný kov barel, veľký kanvy, alebo iné podobné kapacity, pre newerlive diery v ňom. S pomocou rúry a gumové hadice s'odpojte nádrž s odvádzacie potrubie. Teraz, v daždi, voda potečie do nádrže a navlhčite pôdy.

10. Pri čistení záhrady odpadky nie je tak ľahko zapáliť, to je všeobecne vlhké, spevnené a zle osvetlené. Ponúkame vám, aby vlasov, ktorý dal listy a tráva, sušené a to je spálené. Sušička je vyrobený z U-tvarované kovové tyče. Podľa nich ľahko šíriť oheň. Uhlie z odpadu Prebudiť dole a udržať spaľovania, tak to ide rýchlo.

11. Záhradné jazierko nebude hrdzavie", ak sa na odtok prebytočnej vody. Cvičenie na hornom okraji, na zadnej strane s malým otvorom, a v jazere sa nesmie zostať jednu kvapku vody.

12. Zlomená pružina nôž delimbers vhodné nahradiť jar z drapákové. Pre tento účel je potrebné vystrihnúť malú kovovú tyč a zaistite ju do osi noža. Nová jar, bolí za barom bude slúžiť dlhšie staré.

13. Ak chcete použiť lopata je jednoduchšie, ak dĺžka gumové hadice vhodný priemer znížiť na polovicu pozdĺž trubice, v jednej polovici rezu v strede otvoru (priemer, o niečo menší priemer rukoväť rýľ) a nahradiť prišiel "hľadia" na lopatu.

14. Najviac jednoduchý, ale veľmi užitočný pre záhradkárov zlepšenie piky. Ak rukoväť lopatu platí obale vo forme farebné krúžky dĺžka 10 cm, taxi lopata veľmi jednoduché, aby sa merania na výsadbu stromov a iné práce v záhrade.

15. Ako vytiahnuť stromy'kameň čip, ak si zlomil rukoväť lopatu? To je dosť na skrutku kus dreva, skrutky dlhšie a upevnite ho vo vise; niektoré jednoduché úderov kladivom na rýľ, a je to.

16. Mnoho záhradnícke náradie: lopaty, hrable, vidly, motyky, šrot nožnice na plech, píly, sekery, kladivá a tak ďalej, sa budú udržiavať v poriadku a vždy po ruke, ak budete robiť akési vešiak s "hazirami". Nadácia môže slúžiť ako metalová kapela, ktorá je privarený na orezávanie potrubia z správny priemer. Je to možné a jednoduchšie možnosti: stromy'Jan Doske s gumová zátka zo starého hadice.

17. Keď liate betónové stĺpy na oplotenie záhradkárov používať väčšinu stromov'drevené puzdro. Príspevky, ktoré prichádzajú z takej podobe, získať drsné. Trasa forme polyetylénový film, a dostanete "leštené" stĺpec. Okrem toho, že je oddelené od filmu, je oveľa jednoduchšie ako z hracej plochy.

18. Príprava malty je oveľa jednoduchšie, aby sa zmes nie je lopata, ako sa zvyčajne vykonáva, a chetyrehsot záhrady vidlička. Prácu oveľa jednoduchšie a rýchlejšie, a hlavná vec - zmes stáva viac homogénne.

19. Na prácu s konkrétnym riešením bolo jednoduchšie, je potrebné zlepšiť plasticity zmesi. Ak to chcete urobiť, pridajte prací prášok vo výške jednej lyžice vo vedre s vodou. Kvalitná konštrukcia riešenia závisí do veľkej miery od kvality prípravy piesku: je potrebné, aby sift opatrne, aby sa zabránilo inklúzií z hliny, veľké frakcie, z kameňov.

20. Krabice mlieka môže slúžiť ako ready-made formy na výrobu betónových blokov s rozmermi HH mm Takéto bloky sú používané ako obrubníky, pre dekoratívne dokončovacie a iné účely. Na posilnenie môžeme položiť ventil - kusy drôtu.

21. Ak chcete nainštalovať malý piliera (10-12 cm) na oplotenie nie je povinné'uistite sa, že kopať dieru. Musíte odstrániť trávnik, a potom vyberte poukázal na post ruky, aby skóre v zemi, kontinuálne liatie vody do vytvorená diera. Ílovej zeminy do hĺbky 50 cm stĺpci budú zahrnuté v priebehu niekoľkých minút.

22. Ako rýchlo zabiť stĺpiky na plot, nerozdeľuje ich? Nakrájať z hrubé Dosky blok s šikmé bočné povrchu. Dajte Obuvi skosenie na vklad, teraz môžeme skóre podiel na zemi s kladivom na bloku, číslo nebude rozpadať.

23. Na oplotenie z kovu mriežky slúžil lehote splatnosti, je potrebné starostlivo maľovať. Táto práca je najlepšie urobiť spolu. Mať dve rovnaké kefa, stojan na oboch stranách plot a súčasne pohybuje pozdĺž to, maľovanie plota. Farba spotrebuje veľmi striedmo, a kvalita je výborná. Ak sa vám toto dielo sám, potom použite cítil film, ktorý nielenže šetrí farby, ale tiež poskytuje vynikajúcu kvalitu práce.

24. V horúcom počasí improvizované Express sprchovacím kútom môžu byť usporiadané pomocou záhradné zavlažovanie môže. Najjednoduchší rýchle sprcha môže byť vykonané z vedra, vybavené žeriavom. Vedro vody je kladený na sporáku sa zahrieva a potom pozastavené v ktoromkoľvek vhodnom mieste.

25. Jednoduchý solárny ohrievač vody pre vonkajší sprchou a iné potreby domácnosti môžu byť vyrobené z chladivo kondenzátora starých domov chladničky. Kondenzátor - black metal panel na zadnej stene chladničky je pripojené k nádrži s vodou. Skonvertuje na slnku kondenzátor absorbuje teplo a poskytuje čerstvá voda, kúrenie. Na jar a na jeseň záhradná sprcha s solárne vyhrievaný zvyčajne neplatí: studený vzduch umožňuje vody sa zahrieva. Ak ste pokrytie sprchovacím kútom nádrž pätka priehľadná spp (môže to byť vykonané presklené rámy alebo film natiahnutý na rám, alebo Plexiskla), vody v sprche je v teple aj v chladnom počasí.

26. Šetriť vodou v lete duše poradiť vybaviť žeriav je riadený pomocou nožného pedálu. Linku z pedálu, hodil cez jednotku, pripojený k žeriavu (s uhlom otvorenia 90 stupňov) a vyrvať na jar. Ako žeriav môžu byť použité aj štandardné ventil zariadenie od wc nádrž.

27. Ak ste sprcha s teplou vodou vodného stĺpca, s malou zmenou, môžete výrazne zvýšiť účinnosť kolóny. Vložiť do vnútornej rúry, špirály, tkané z oceľové pásy hrúbky 1, 5 mm, šírka 80 mm Zvitok by mal mať 4-5 zmení. Ako výsledok, čas ohrevu vody sa zníži o jednu tretinu, a spotreba paliva sa zníži na dva razy.

28. V voda-kúrenie drevo'drevené stĺpy, pece "lepenie" a malé kotly na individuálne vykurovanie horí rýchlo prvého kolena kovový komín. Ak chcete predĺžiť životnosť vložiť do dymovej rúry plameň'hasnik v mriežke s bunkami iné mm tepelne odolné drôty. Na tento účel môžete investovať do rúry obrazovky, ohýbané plechové alebo z časti z vodnej fajky. Skrachovala, obrazovka môže byť ľahko vymenený za nový.

29. Ak sa chystáte na opravu strechy, nezabudnite na posilnenie schody horizontálne podporu. Budú robiť rebrík, udržateľnejšie a bude chrániť väzbu a bridlice, ktorá je spodný okraj strechy, z možnému poškodeniu schodisko vtáčatá.

30. Ak chcete zachovať nástroj, keď stojíte na schodoch? Bude zachrániť obvyklé konzerve. Preložte háčik jej pokrytie pre zavesenie na schodisko, železničnej a dať do nej kladivo, kliešte a dláto. Gumový krúžok na jednej schodisko vtáčatá tiež umožňuje mať nástroj, ktorý je potrebný v procese.

31. Ak dom alebo Vilu nemá strechu praskla bridlice, hnilé dosky, zahrdzavené plech, je to ľahko opraviť, uvedenie patch. Poškodené miesto hojne nátierka s nitro, uložiť všetky tkanivá, ale aj atrament, top znova dať tkaniny a farby znova, až dovtedy, kým nebudete mať štyri vrstvy náteru. Ako náplasť je dlhá a spoľahlivá.

32. Keď sa tam strešné krytiny, okraje panelov je žiaduce, aby miss známky s horúcim asfaltom. Z tohto čas-náročné a nebezpečné činnosti, môžu byť odstránené, ak budeme používať elektrickú žehličku. Strecha hore vodorovné pruhy. Horný okraj tkaniny nechtov. Uložiť na to dolnom okraji ďalší kus látky a ohriať šev železa. Bitúmen hornej a spodnej vrstvy skloviny a tesnenia šev.

33. Ak v blízkosti po ruke nie je žiadna špeciálne strešné klince, bridlice listov, môžu byť stanovené s držiakmi, ohýbané z hrúbkou drôtu. Od písmen, keď to neprejde, nie je žiadne nebezpečenstvo, že budú praskla. Nahradiť list fixný držiak, v prípade potreby veľmi ľahko.

34. Znížiť vlnité azbesto-cement list v uhle na smer vlny je veľmi ťažké. Na uľahčenie práce mokrý list vody s mokré handry, uložila z oboch strán v sekcii linky. Nasiaknuté cementu, azbestu sa stáva oveľa m'Yaksha.

35. Odvádzacie potrubie na záhrade domu môže úspešne nahradiť kovu alebo plastu reťazca. To je jednoduchšie, lacnejšie, nie je upchaté s ľadovej vode sa pravidelne dostane dať v sude.

36. Sprej z aerosolu môže, napríklad, dezinfekciu zloženie na streche domu vo vysokej nadmorskej výške, nie nevyhnutne'uistite sa, že dať rebrík. Stačilo, aby sa zariadenie, ktoré umožňuje na diaľku spravovať viečko na fľašu. Prístroj sa skladá z pól potrebnej dĺžky, pružné oceľové dosky a trvanlivé laná. Do konca pól je pripojené k nádrži plech, a na tanier Voľba'uviazať lano. Ťahať lano - a-doska kliknutí na viečko na fľašu.

37. Nie je tajomstvom, že pni ťažké na výrub. Jednoduchšie vyzdobiť. Bude kola, aby rovná jej povrchu, a potom dať na tento peň barel. Je možné zasadiť aspoň papradie. Pni sa premení na dekoráciu. Ak vložený v pni stranách, a potom vyplniť lamiel alebo barov, to bude zase do stoličky. Vysoká alebo nízka, alebo peň - to je jednoduché správne. Peň je ľahké prijať z a k zvýšeniu. Peň môže ľahko stať základom pre tabuľku.

38. Záhrada stránky je možné zdobiť a aby pohodlné, nie len s pomocou nábytok. S dug-v starej kúpele získať dobré dekoratívne rybník. Steny a hornej hrany obložená prírodným kameňom na cementu smrteľník, dno je pokryté pieskom a okruhliakmi. V spodnej časti nádrže a okolo neho je vysadené rastliny.

39. Koza na rezanie dreva je vhodné mať rozoberateľný a premenlivou dĺžkou. Tieto kozy sú zvyčajne umiestnené v stodole, môžu rezať drevo ľubovoľnej dĺžky. Pre tento kríž by mal byť adjustably namontovaný na tyč s fixácia v ľubovoľnej polohe, napríklad pomocou upínacie skrutky. Kozy sú vyrobené z kovu alebo dreva, alebo ich kombinácie.

40. Sekanie dreva bude oveľa výhodnejšie, ak sa v krajine mŕtvych niekoľko krátkych denníky medzi nimi kopať dieru. To dal dreva (2-3) a split. Aby nie je potrebné drevo, denníky, nemali rozptýliť. V zime toto usporiadanie môže mať zamorozili guľatiny, sneh a ľad.

41. Ak nie je tečúca voda, tak je dobre. Avšak, ak chcete nakresliť vedro vody z hlbokej studne, je to jednoduché: nechce potopiť. Môže na prvý pokus dosiahnuť požadovaný výsledok, ak sa budete držať na okraji kovových kontajnerov nákladu. Napríklad, môžete použiť disk s priemerom asi 10 cm a priemer 8-9 mm, zložený. Sotva vedro s vodou, nákladné vyletí, a to okamžite naplnený vodou.

42. Pád do studne na kľúč, vedro alebo akékoľvek ocele vec, dať na dno studne, Voľba'je povinný lano magnet, a prejsť na "rybárske". Upozorňujeme, že chytiť od dobre vedierka s iron "cat" bude oveľa efektívnejšie, ak je zavesiť krúžok magnet od silný dynamics. S upevnený na spodnej strane smaltovanej nádoby 3-4 kus elastické gumové hadice (rezných spolu), budete chrániť vedro z predčasné opotrebovanie a zbaviť sa zbytočného hluku.

43. Nemá žiadne vedro, ak nemáte prostriedky na vážnejšie opravy, môžete rýchlo "spájkovacie" polyetylénu. Vložiť valcované kužeľ kus igelitového (ostrý koniec von) a ľahký, že dva konce. Roztavený, polyetylén záplavových oblastiach diera.

44. Dva Rady-kompatibilita'súvisiace s prevádzkou vodárenských studní. Zamrznuté v tube studní ľadu môžu byť odstránené jednoduchým spôsobom. Potrebujete, aby sa kovové trubice s priemerom 10 mm a dať na to, gumová hadica s lievik. Rúra je znížený celú cestu do ľadu a začnú liať cez lievik vriacej vody. Ako ľad roztaví, slúchadlo pôjde nadol a po niekoľkých minútach, dobre vymazané.

45. Sací filter studne individuálneho zásobovania vodou v priebehu času upchaté s pieskom. Navrhovaná metóda čistenia. Prijaté oceľové tyče s priemerom 12 až 14 mm a dĺžka sa rovná hĺbka dobre (kompozitné), na konci zábal-kovové mriežky dĺžka 50 cm s bunku 2-4 mm Grid je znížená na dno studne a pohybovať sa, snaží sa chytiť veľa piesku. Potom výťah, jasné a zopakujte operáciu, kým filter sa čistí.

46. Keď s'jednota ťuknite na položku gumové hadice s kovovým potrubia na potrubie a hadice nastaviť svorky ako pracky, vyrezávané z hrubé železné dosky, a medzi nimi posilniť jar. S'v jednote je získať spoľahlivé. Ak gumové hadice nezachováva na ťuknite na položku (veľký), rez na konci hadice klin a pevne vytiahnuť hadicu v mieste rezu elektrické pásky.

47. Zalievanie záhrady oblasti záhradnej hadice, je potrebné priame jet pod určitým uhlom. Tento uhol bude poskytovať zariadenia s T-tvarované stromy'drevený stojan a zabil v zvislej stene vlastníkov - hrubé klince alebo kovové tyče.

48. Záhradné hadice bude vždy po ruke a dlhšie slúžiť, ak je nastavená na pozemku malý bubon, na ktorých hadice sa vyraziť na cestu po práci. Ako bubon môže byť rez denníky. Záhradné zavlažovanie môže byť automatické, len s barel a gumové hadice. V dne suda punč diery cez to, výstup záhradné hadice. Vo vnútri sudy hadice tvorí slučku. Raz vody z vody naplní barel a bude sa vzťahovať na hadicu, to funguje ako sifón, a všetky vody sa ísť do postele. Frekvencia zavlažovania je určí čas plnenia barel.

49. Tieto malé, ale pohodlné pivnica v záhrade môžu byť vyrobené z starých surového železa kúpele. Jej domom, alebo stodoly úrovni so zemou a kryt stromy'drevený štít s Lukášom. V tejto pivnici je dobre uložené zeleniny, pyré a zachováva. Ak strop izolácia (napríklad Polystyrénu), výrobky nebudú ovplyvnené, a na mínus teploty okolia.

50. Materiál, ktorý úspešne kombinuje niektoré kvalitu papiera a polyetylénu, môžete získať propadu film, vnorené medzi dvoma Noviny. Vyrobené tak, že listy môžu byť lepené pod Tapety pre izoláciu altánku.

51. Dokonca aj farby sud na dažďovú vodu, ak to je stáť na zemi, rýchlo Paravel. Zvyčajne, spodný priložiť tehly, ale je to trochu pomôcť, pretože je porézny kameň, naopak, absorbovať vlhkosť z pôdy. Ale ak rovnaké tehly dať stromy'Yana hrať, hlavne nikdy hrdzu.

52. Vrany a holubice, sedieť na televízne antény, často shift vibrátory. Veje s vrtuľou (drevené alebo plastové), ktorý je pripevnený na vrchol antény nebude brániť telerama, ale bude chrániť ho pred vtákov. A, samozrejme, na smer vetra. Na lopatky chopper veje lepidlo kusy zrkadla film. Takéto počasie veje namontované na záhrade lokalite, v Slnečné počasie, beh "zajačiky," disky preč vtákov.

53. Ako sa vyhnúť misting? Teplý vzduch z miestnosti, ktoré spadajú v zime chladné sklo Windows, vyžarujú vodné pary, ktoré uzávierky, usadí na sklo. Windows hmla. Ak tomu chcete zabrániť, musíte skla utierať špongiou navlhčenou v roztoku 1 časť čistený glycerol a 20 kusov kmeňových (denaturované) alkoholu. Táto metóda je jednou z najúčinnejších. Asi každé dva týždne sklo starostlivo utrite do sucha mäkkou handričkou a mastnoty novú časť glycerín. Ak chcete vymazať pohár ľadu v teplom roztoku soľ alebo kamenec (1/2 litrov vody hrsť soli) mokrú špongiu alebo mäkkú kefku a viesť ju na mrazené sklo, spôsobuje ľad topí rýchlo. Keď ľadová kôrka je preč, sklo by mali byť utrieť suchou utierkou. Ešte lepšie na RUB sklo s riešením vápnika chlorid-ľad topí takmer okamžite.

54. Ako čistí obrázky? Obraz namaľoval v oleji, dôkladne utrite navlhčená handrička v mierne porazený vaječných bielkov. Odstraňuje prach, stopy muchy, a dáva obrazy zbrusu nový vzhľad.

55. Hmyz priniesol nám veľa problémov. Tmavo-hnedá, fúzatý chyba menej ako zápas hlava sa zdá celkom neškodné stvorenia. Uverejnené v lete, že je podobný malé lietať s tenké krídla. Pri pestovaní chybu sklopné krídla a pokrýva ich tmavé pevný elytra. Tento podkôrniky-anobium, ničí nielen nábytku a iných drevených predmetov, ale celý dom. Otočí dreva do prachu. Väčšinu svojho života chrobákov-chrobáky stráviť v obrábané diery v strome a len počas párenia obdobie, lietať na svetlo. Potom môžete ich vidieť na lietanie v noci o žiarovky, a deň - plazenie cez Stôl a okenný parapet. Existuje mnoho druhov chýb - torpédoborce dreva. Ale v domoch najčastejšie anobium. Všetky chyby, podkôrniky rozvíjať z vajec, položil tým, že ženy v lese, v praskliny alebo vyprázdnené chrobákov otvory. Drevo ničí nielen dospelé chrobáky a ich larvy. Ako odloženej vajcia príde malý biely červ-larva, okamžite sa začne žuť dreva, posuňte sa ďalej a ďalej. Ak váš nábytok, väčšina s zatemnenej strane, alebo v podlahe a drevených stien bola malá okrúhla diera, a pod nimi banda "vŕtanie múky,", to je isté znamenie, že byt sa usadil borers. Niekedy lariev získať dosť hlboko do dreva, potom vŕtanie múky vyplní prihlasovacie údaje a tvorila Balené hmotnosť - "červej diery". Chrobáky-chrobáky sa usadil v dome, rastú rýchlo a často bez toho, aby si všimol, zničiť drevené objekty. Na boj proti tesár veľmi ťažké. Práškové chemikálie nemôže preniknúť hrubé drevo, a dostal sa hlboko dreva borers sú neprístupné. Ak tieto prášok rozpustí v petrolej alebo terpentín a premiešame, potom je toto riešenie bude mať fatálne následky pre chrobák podkôrniky. Prax ukázala, že dobrý liek proti chrobákov-chrobáky a iné kvapalné chemické látky, ktoré sa ľahko odparí a zase do plyn. Tieto chemické látky sa skladá z viacerých komponentov: sú zahrnuté ako základ (rozpúšťadlo), lúpané alebo nelúpané terpentín, petrolej, minerálny olej, alebo zmesi z nich, rozpúšťadlo, naftalén, všetky živice suchej destilácie, dechtu alebo čierne karbolového kyseliny, zatvorte zloženie k shoreregional živice. Terpentínový v takomto zložení je hlavne rozpúšťadlo druhý z týchto zlúčenín. Zároveň všetky turpentines, najmä suroviny, jedovaté, obsahujú chemické látky, ktoré zabíjajú chyby. Keď sa rozpustí v terpentín alebo olejové zmesi z naftalénu, živice alebo čierne Karbala toxicita zloženie zosilnený. Táto skladba je dosť tekutín a preniká hlboko do pórov dreva. Voňavých látok (aromatické uhľovodíky) v živice a naftalénu chytil v riešení, podporovať väčšiu prchavých plynných produktov. Zostavila recept riešenie je dobré, že keď sú v kontakte s ním chybu, alebo larvy hynú okamžite. Ak chrobákov sú hlboko v ich pohyby, zomrú od naplnenia celého priebehu smrtiace pre chrobáky a ich larvy, plynu, ktorá vzniká odparovaním toxických chemických látok. Smrtiaci účinok tohto chemické má na kliešte, sýpka weevil a iného hmyzu. Zvyčajne toxické zlúčeniny na vyhladenie chrobákov pripraviť z troch častí hmotnosti rozpúšťadla, jeden časté naftalénu a jedna časť dechtu alebo decht, alebo čierna Karbala. Ale niekedy, v závislosti na stupni znečistenia predmet, hrúbka dreva a iných podmienok, je pomer jednotlivých častí riešenia upraviť. Ak chrobáky a ich larvy sa usadil v hrubé polená domu, zloženie je zapísaná viac zapáchajúce látky, že množstvo bol intenzívnejší.

56. Koľko krát by sa malo zaobchádzať s chemickými nakazení chrobákov nábytok? Záleží na miere poškodenia dreva. Ak tesár sa usadil hlboko a otvory celkom dosť, to je najlepšie tekuté injekčné striekačky, kvapkadlom alebo olej na šijacie stroje. So silným infekcie, keď otvory sú umiestnené blízko seba veľmi veľa, majú veľkoryso mazacia kvapalina dva-tri krát v intervale 20-30 dní.

57. Ako sa chrániť domov z muchy a komáre? Základné prostriedky na boj proti muchy - čistota. V lete by mal byť pripojené k systému Windows časté kovovej mriežky alebo záclony okna gázy. Niektoré ženy v Domácnosti pripojené na úzke okno papiera, pásky, ktoré, od vetra, na odrádzanie od neho muchy. Tam sú tiež veľmi jednoduché a účinné prostriedky letí. Na leto v každej miestnosti, najmä v krajine, ktorú bude dať hrniec, v ktorom vysadené ricínový bean. Letí nemôže stať, vôňa tejto rastliny. Na umývanie Okien a podláh vo vodou, pridá trochu petrolej. Veľa starostí dodať v lete komáre. Svrbenie z komára kousnuti, môžu byť odstránené pomocou amoniaku alebo sóda riešenie: 1/2 čajová lyžička na pohár vody. Aby sa zabránilo komárov v miestnosti, stačí naliať na horúcu panvicu trochu gáfor. Gáfor dym nie je škodlivý pre ľudí, komáre nemôže stať. Byť na čerstvom vzduchu, kde je veľa komárov, je potrebné kapnut aniseed olej na papier a utrite ich tvár a ruky. Aníz vôňa odrádza komáre, muchy, rôzne štěnice. Ak chcete znížiť počet lieta v letnej kuchyni, v záhrade môžete použiť jednoduché zariadenie, ako v kvart jar tuhnutia kyslé mäso alebo ryby vývar a vložte lievik, kus papiera. Ak chcete uložiť mačka alebo pes z blchy, je potrebné, aby sa jej posteľ čerstvé vonia živica z borovice hobliny. Čip, udržať zmena.

58. Ako sa zbaviť mravcov? V kúpeľni niekedy tečenie mravce, ktoré sa môžu pokaziť produkty. Ak chcete chrániť od mravcov, vziať kúsok droždia veľkosť lieskového orecha a zmiešané s lyžicu cukru, a malé množstvo vody (je možné pridať trochu medu na zachovanie vlhkosti v hustej mäkké hmoty. Táto hmotnosť je distribuovaný malé porcie zápas-boxy, ktoré nechajte pootvorené blízkosti ant hniezda, niečo Sataniv alebo sa vzťahujú na nich. Po nejakom čase mravce zmiznú.

| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика