четверг, 29 мая 2014 г.

Podlahy maslo nebude kaziť

Taliani sú väčšinou kryt podlahy farebné keramické alebo mramorová dlažba, Škandinávci - veľké svetlé dosky. O výhodách Rusi, tak jasne, snáď sa povedať. Mramor teraz "bite", jednoduchá Rada je príliš jednoduché, preto je pre moje články, Rusko chce nájsť niečo originálne, ale kabelku nie je spustoshuyuchyh.

Príroda a umenie

- Ak rozpočet je obmedzený, by som poradila, aby ležal na podlahe linoleum, - hovorí dizajnér Irina Kravtsova. - To je veľmi výnosný: dlho zostane atraktívny vzhľad, a starať - jednoduchý.

Klasické linoleum obyčajný, s malým "mramor" v rozvode. Tam je prírodné podlahy len obyčajný alebo farebné inklúzie.

• Výhody: vďaka ľanový olej má antibakteriálne vlastnosti, a počas celého "život". Materiál je absolútne nehorľavý, antistatický, odolný voči všetkým "chémie", trvanlivé. Bezpečne uzavrite to vyhrievané podlahy - žiadne poškodenie nebude trvať.

• Nevýhody: na prírodné pokrýva podáva tak dlho, ako je to možné, výrobcovia odporúčajú na RUB jeho polročne tmely. Okrem toho, to by sa malo zaobchádzať veľmi opatrne - podlahy skôr tvrdé a krehké, takže to počas vykládky nesmie byť hodená. Po prepravy linoleum musieť dať pár dní odpočinúť, potom je možné lepiť na dokonale (! ) Hladký povrch.

Položiť linoleum povinné'potreba profesionálov.

Materiály na tému

Pohlavné rozdiely
Všetko o linoleum
Podlahy a podlahové krytiny
Keramické podlahy
Životný štýl - linoleum
Ak takéto náklady nie ste spokojní, vyberte ekonomiky možnosť-PVC-linoleum. On je homogénne a heterogénne. A tieto dva typy sa líšia nielen svojím zložením, ale aj mimo nej. Pri výrobe homogénne používa granule vyrobené z PVC, vápna a farbív. Vďaka nim sa obrázok otočí, škvrnitá alebo škvrnité, textúry náter na všetky hĺbky.

Heterogénne multi-vrstvený linoleum. Je založená na laminát, hornej a dolnej pour PVC. A naleje na vrchole farebné drobné granule, ktoré opäť nalejeme tenkú vrstvu priehľadného PVC. Ukazuje sa, že granule "plávať" vnútri priehľadnú vrstvu. To vytvára dojem,'objem obrázok.

• Výhody: PVC linoleum oveľa lacnejšie. Má nízku tepelnú vodivosť, je dielektrická, nie hniť. Okrem toho, také, ktoré sa týkajú mnohých variantoch výzdoba, širokú paletu farieb, kresieb a dizajnov. Položiť PVC linoleum môže byť sami.

• Nevýhody: Nie v prípade prírodné linoleum PVC povlak citlivé na vysoké teploty, je citlivý na acetón a iné rozpúšťadlá a oleje a alkalických kovov. Pri poklese teploty PVC povlak môže zlomiť alebo crack, prudko znížila svoju pružnosť.

Ako môžete povedať?

Úprimne, prírodné linoleum z "chémie" nie je, že slepý nemôže byť odlíšené. Avšak, byť upozornení. Prírodné linoleum je prírodný olej vôňa kvôli jeho zložka ľanový olej a iné prírodné zložky. V PVC podlahy - ostrý zápach, syntetické podobné vôňa voskované plátno.

Na zlej strane prírodné linoleum je jasne viditeľné tkaniva Nadácie jutových tkanín, podobné hrubý vrecoviny alebo ikony. V PVC povlaky základe vyrobené pena vrstva, ktorá sa podobá hubky.

PVC podlahy ľahko ohýba, môže byť vrátená do role, to m', ktorý je poddajný, to je nemožné prelomiť - len odrezať. Prírodné linoleum ťažké, ako tenkej preglejky, to môže byť ohnuté, ale nie príliš silno, inak to bude prestávka.

To je dôvod, prečo

Apartmán pre lepšie kúpiť linoleum hrúbky 1-3, 5 mm Vyrába sa v kotúčoch so šírkou do 4 m, a to vo forme elastické, alebo tuhé dlaždíc, niektoré z nich sú samolepiace. Takže to, čo je hrúbka materiálu by som si mal vybrať?

- Po prvé, - radí náš dizajnér ocenia kvalitu povrchu, na ktorom si položí linoleum. Ako to presnejšie, tenšie, môžu byť základom povlak.

Hala, chodba, kuchyňa, odporúča sa vybrať linoleum hrúbka 3 mm Horná ochranná vrstva by mala byť v hrúbkou nie menšou ako 0, 25 mm Ideálne pre tieto izby - linoleum na rozšírenej základe.

V obývacej izbe, chodiť a rozdrviť oveľa menej. Preto najlepšou možnosťou, - linoleum hrúbku asi 1, 5 mm Hrúbka hornej ochrannú vrstvu - 0, 15-0, 2 mm Tiež, ak nechcete zmeniť nábytok dvakrát denne, pravdepodobnosť, mechanickým poškodením podlahy v obývacej izbe malé. Môžete bezpečne používať a lacný linoleum na báze polyesteru.

Dobre, v spálni, zvyčajne ľudia robiť nič, len spať. Preto hrúbka 1, 2-1, 5 mm, než dosť. Vyberte si linoleum na penu, alebo polyester základne s vrchnou ochrannou vrstvou 0, 15-0, 2 mm

Hrubé linoleum musieť vybrať pre detskej izby - nie menšou ako 3 mm V opačnom prípade postupu jednoducho zmeniť. Tu sme sa odporúča položiť linoleum na základe penová s ochrannou vrstvou 0, 25 mm

Na linoleum "fly", pred ktorým stiahnuť základne nahor, a potom roll out.

Starostlivosť

Prírodné linoleum okamžite po, ktorým byť nanesená špeciálna zmes, špinu odpudzujúca, a poľskom. Ak to chcete urobiť, budete mať dva krát ročne. Dobre, v prestávkach takéto krytie musí byť evakuované a utrieť vlhkou handričkou. To nie je odporúčané používať tekuté mydlo.

Poplastovanie PVC nie tak rozmarná. Ale všimnite si, že linoleum nepáči, veľká vlhkosť, najmä na predné dvere, kde je veľa Manželky Staley mokrú handru. Najlepší spôsob, ako sa starať o takéto podlahy - umývanie teplou vodou a mydlom. Pozor: veľmi horúca voda môže zmyť obrázok! Tlačiarenské farby, atramenty z mokré Noviny, farebné látky, organické farbivá, ktoré sú prítomné napríklad v víno, čaj, džem, maslo, jód, atramentové perá, rúž, Obuvi poľský s dlhotrvajúci kontakt s linoleum opustiť zaschnutých škvŕn. Tak nebuďte leniví odstrániť ich hneď, ako dopadnú na zem.

Ak chcete aktualizovať linoleum, dosť bledá po mnohých rokoch používania, opláchnite ho s zmesi mlieka a vody, odobratých v rovnakých dieloch.

Pomôcť "MC" to, Čo je linoleum?

To, čo sa obvykle pod ei'pit "linoleum" kladie na poschodí priemerný ruský, linoleum, prísne vzaté, nie je. Pretože tento názov, ako si zaslúži iba prírodný materiál, ktorý nemá nič do činenia s poplastovanie PVC.

Ľanu (linum, t. j. bielizeň, plátno), a - hlavnej zložky - olej (oleum). Táto časť bola prvá kryt, patentovaný späť v roku 1763. V polovici minulého storočia, ktoré na túto zmes boli pridané zomletý korok. A na konci XIX storočia', prvé pôvodné linoleum.

Svetlana Lubosz
Foto www. thefloorauthority. com vinylflooring. org, furniturefromhome. com

Zdroj: "Moskovsky Komsomolets"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика