суббота, 31 мая 2014 г.

Staroveké štuky v novom svetle, omietky, štuky, polyuretánu štuky výliskov polyuretánu, inter'jer tvarovanie, dekoratívne štuky

Staroveké štuky v novom svetle

Veľa starých budov sú ešte zachovalé klasické štuky. Plastický vzor zrýchľuje a zdobené hladký povrch stien a stropov. Hoci pracuje na jej obnovu je náročné na čas, konečný výsledok je strávili síl.

Na dekoráciu stien a stropov-štuky začal asi štyri tisíc rokmi. V Rusku prvé experimenty so štukovou výzdobou prichádza v čase Baroka. To sa vyznačuje zložitým krivky, polyline, hektický rytmy. Barokové štuky SIP'zmäkčuje priamky stien a nahradí ich sa vyznačuje zaoblenými tvarmi. Štukovou úplne zmení monotónna povrch stien a stropov, a tiež zlepšuje celkový dojem inter'jer.

Štukovou bol populárny v prvej polovici XX. storočia. To je široko používaný pre rámovanie Okien, oblúky, krby, trámami stropy. Matný povrch štuky vytvára zvláštny účinok: prechody svetla a tmy sú jemné a m'koho. Biela úľavu ide dobre s bledo ružová, svetlo zelená, modrá a béžová steny. Štukovou často mení na akýsi rám pre veľký stropu stropné alebo stenové panely.

Štukovou dnes

Aplikácia súčasne so štukovou pilastry a semi-stĺpce rozdeliť priestor do zóny s rôzne dekorácie a účel. Stĺpce, konzoly, výklenky sú pripomínajúce jas klasicizmu. Dnes v móde, štuky všetky štýly: Baroka a klasicizmu a modernistický štýl. Estetický vkus ľudí sa nezmenila, je jednoduchšie len výrobnej techniky štukovou výzdobou.

Staroveké štuky v novom svetle

Štuky - tradičná výzdoba stropu v starých domov. S trpezlivosťou a vytrvalosťou dekorácie z našich domovov môže byť obnovená.

Materiály

Úľavu architektonické dekorácie môžu byť vyrobené z dreva, sadry alebo umelé penová polymérov. Drevorezba je veľmi drahé radosť. Omietky, štuky, nie je príliš drahé, ale špinavé technológiu inštalácie strašne zdĺhavé, náklady funguje prichádza na 80-100% nákladov na produkty. Nezávisle nastaviť strop, zásuvky, sadry (5-8 kg hmotnosti), nie je dostupná pre každého. Zostávajú penové plasty - polystyrénu a polyuretánu. Na prvý pohľad, výhry polystyrénu vzhľadom na jej nižšiu cenu. Ale to je len na prvý pohľad.

Polystyrén je oveľa lacnejšie, polyuretán, však, a materiálové vlastnosti majú tiež zásadné rozdiely. Rímsa je vyrobený z polyuretánu schopný pracovať v budúcich 30 rokov, odolávať opakovanej maľovanie a bude vyzerať tak dobre, ako nové. Polystyrén stratí svoj lesk po dve alebo tri vrstvy laku. Takže ak ste fanúšik zmenu inter'jer každé 2-3 roky, lepšie zvoliť polystyrénu dekor. A ak ste zástancom staré tradície a nie sú zvyknutí na zmenu inter'jer ako rukavice, pre vás to bude mať polyuretánu dekorácie.

Polyuretánu presahuje polystyrénu v pevnosť a stabilitu, je to oveľa jednoduchšie, sadry a odolné voči vlhkosti. Ak porovnáme ostrosť kresby úľavu odkvapov z polystyrénu a polyuretánu, výhodou uvedeného je zrejmé. Polyuretánu získať ako výsledok chemickej reakcie prebiehajú počas miešania originálnych komponentov (polyester, vode, diizokyanát, emulgátory a katalyzátory). Výroba pevná a elastická polyuretánová. Tuhá polyuretánová má vysokú mechanickú pevnosť, odolnosť proti oderu, chemická a biologická odolnosť, jednoduché, nákladovo-efektívne v liečbe.

Tieto vlastnosti pomáhajú vytvoriť širokú škálu dekoračných prvkov, ponuky, napríklad, spoločnosť "Fomalhaut". Polyuretánu nie je žlté s vekom nestráca pôvodného reliéfu a kresby, nie je crack. Okrem toho, je odolný voči teplotným výkyvom a taví pri teplote 300 OC S. Tak polyuretánu môže byť v bezprostrednej blízkosti od svetlá a ohrievače.

Okrem toho, polyuretánu veľmi šetrné k životnému prostrediu materiálu, takže môže byť použitý na poskytnutie detských izbách a v dome, kde sú ľudia, ktorí trpia Alergiou. Výhody tohto materiálu je jeho jednoduchosť a flexibilitu. Toto je dôležité, ak dekor je namontovaný v sadrokartónové Dosky alebo nepravdivé stropy.

Výrobky z polyuretánu alebo sú základným náterom (len s latex), alebo laminované so špeciálnymi film a navyše na zem. Film nie je oddelený od profilu, sa uplatňuje vo výrobnom procese, keď polyuretánu v tekutej forme. Špeciálny náter vrstva polyuretánu umožňuje maľovanie vody, rozpustné a olejové farby. Inštalácie z týchto produktov je rýchle, čisté a jednoduché, najmä v porovnaní s inštaláciou podobné výrobky zo sadry, drevo a betón.

Staroveké štuky v novom svetle

Montáž výliskov

By pam'pamätajte, že pred inštaláciou dekoratívne profily a súčasti pre steny nemajú menej dní sa v miestnosti, kde ste ich inštaláciu, pre vyrovnanie teploty a vlhkosti produktov v súlade s podmienkami priestoroch. Povrch stropu a steny by mali byť čistý, hladký a suchý. Malé a ľahké objekty sú len nalepené na strop alebo steny. S týmto ľahko zvládnuť akúkoľvek dom majstra. Problémy vznikajú, keď budete musieť pripojiť jednotlivé prvky - výlisky alebo odkvapov. Tak sa dokonale zhodujú, potrebné špeciálny nástroj pre presné otbelivanie - roh-bar. Pre inštaláciu široký profil (75 mm) poskytuje systém kolíky, ideálne kombinovať profilov navzájom.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика