суббота, 31 мая 2014 г.

Z milostný pomer 2006-11-02 15:21:30

Výstavby a rekonštrukcie.

Z milostný pomer
2006-11-02 15:21:30

Situácia na trhu
V minulosti, v časoch, keď sa slovo "gate" spotrebitelia si predstavovali výlučne volfrámu, natreté farbou. V dnešnom trhu prezentuje široký výber brán pre garáže, budovami a dvormi oboch priemyselné a domáce použitie.
Iba v Kyjeve, tam je asi 30 spoločností rôznych veľkostí, ktoré ponúkajú spotrebiteľom portálu produkty. Teda, približne jedna desatina z nich sa špecializuje len na dovážané výrobky alebo vyrába brány dovážaných komponentov. Podľa rôznych odhadov, v roku 2001 portál produktov na Ukrajine bolo predaných takmer $ 10 miliónov
Odhaduje operátorov, Ukrajina potrebuje ročne desiatky tisíc rôznych brány. Ale zatiaľ čo ukrajinského trhu, ktorý nie je pripravený skonzumujú veľké množstvo drahých vysoko kvalitné oplotenie stavieb, ktoré sú dovezené z Nemecka, Talianska, Pobaltské Štáty, Dánsko, Poľsko, Amerike a ďalších krajinách. Tie dobre známe, na Ukrajine taliansky technika PRIŠIEL, PEKNÉ, REBRÁ, DELMA a nemecký Hoermann, Teckentrupp, NEDA.
Odborníci na vedomie, že v posledných rokoch portál business doznala zmien. Čistý dovozcovia dodáva na Ukrajine hotových výrobkov nie je tak veľa. V rovnakom čase, ukrajinských výrobcov, ktorí vyrábajú brány z dovezených dielov je viac než dosť. A ich počet neustále rastie. V priemere ukrajinského trhu, ktorý je asi 30% z výrobkov, dovoz a 70% domácej produkcie. Je však viac ako 50% domácej produkcie účty pre normálne swing brány sú vyrobené vo väčšine prípadov, v rôznych podnikov, aktivity, ktoré stoja'je spojená s kovom. Podniky, špecializujúca sa výhradne na výrobu gate - jednotky.

Typy brány
V posledných rokoch funkčne brány sa nezmenila. Hoci každý rok, každý podnik sa snaží robiť nejaký druh chuť do svojich produktov. V závislosti od aplikácie a požiadavky, pred'sú na ochranu jedného alebo iný o'objekt klasifikácia hotových výrobkov je rozdelený nasledovne: sekčné brány, zdvíhacie, posuvné dvere (posuvné), hojdačka, šmýkačka, koľajových typ, atď

Sekčné dvere
Tento typ brány odborníkov atribút najviac spoľahlivé a vhodné cena / spotrebiteľských vlastností. Spravidla sú vybavené tepelnou izoláciou a majú antikoróznym povrchovou vrstvou, ktorá zlepšuje celkovú životnosť. Tieto brány majú manuálna a diaľkové ovládanie. V priemere ceny sa pohybujú od 800 do 1000 $.
Rolevie gate - alternatívne výkres. V prítomnosti všetkých potrebných komponentov, z ktorých sú vyrobené rýchlo a náklady trochu lacnejšie ako výkres. Sú mobilné a atraktívny dizajn. Sú určené hlavne pre garáže a iné low-vzostup budovy. Ich princíp činnosti je podobný bežné ochranné rolety môžu byť zložené na vonkajšie alebo vnútorné kryte, rovnako ako na návštevu strop na špeciálne horizontálne lišty. Náklady na 1 mg brány sa pohybuje v rozmedzí od 80 do 130 dolárov. Nevýhodou tohto typu dverí, odborníci sa domnievajú, že v prípade absencie elektriny na zabezpečenie pohybu týchto dverí je veľmi ťažké.
Konštrukcia'vstupné posuvné brány je jasné a rýchly mechanizmus, v ktorom sa ochranné handričkou pohybuje na špeciálne príručky (alebo na jednu stranu, alebo, split, v stredu, v opačnom). Ak sa pozriete na orientačný bod brány strednej veľkosti (3, 5 x 2, 5), rozšíriteľná verzia tohto produktu vás bude stáť zákazník výške okolo 1000 $.
Tradičné swing brány stále sa teší veľkej obľube, pretože jednoduchosť používania (otvoriť okenice) a nízke ceny (200-400 $). Ich výhody patrí relatívne nízke náklady v porovnaní s inými typmi brán.
Pohodlné a funkčné panel dverí sa zmestia aj do fasády budov alebo v garáži, ale nezaručuje ochranu, takže nie je doporučené pre použitie na o'objekty vyvýšených zložitosti. Cena: $400.

Avtomatika
Tradične, bránu otvoriť ručne. Ale v poslednej dobe je tendencia k zvýšeniu počtu klientov záujem inštalácia automatické elektrické diaľkové ovládanie. Automatizačná technika, ktorá je nainštalovaná na bráne, najmä dovozu. Na ukrajinský trh automatické časť k bráne, najmä z Talianska a Nemecka, hoci tam sú dánska, Americké, poľské voľby. Najdrahšie a kvalitatívne odhady operátorov na trhu nemecké automatizácie, čo je približne o 20 až 30% drahšie talianska.
Odborníci na vedomie, že trh je zaplavený a domáci vývoj v tejto oblasti. Ale spolupracovať s ukrajinských výrobcov automatizačnej pripravený nie všetci výrobcovia brány. A to nie je v kvalite výrobku. Niektoré ukrajinskej vzorky sú veľmi konkurencieschopné. Avšak, odborníci hovoria, že je to výhodnejšie spolupracovať so zahraničnými partnermi, ktoré sú dodržané podmienky dodávok, ktoré ponúkajú zľavy na produkty záruka. Ukrajinskej výroby je ešte ďaleko pozadu v marketingovej politiky. A podľa toho vstúpiť do dlhodobých dohôd s ich výrobcami brány nie sú vyriešené. Hoci, podľa odborníkov, je pravdepodobné, že v 2-3 roky domácej automatizácie bude zjavné na trhu.
Ak sa pred niekoľkými rokmi jednotka je takmer dvakrát zvýšila cena pre konečného produktu, dnes cenový rozdiel, "manual" a "automatické" brány nie je tak výrazné.

Kto to
Moderné výrobcov brány môžu byť rozdelené do niekoľkých kategórií.
1. Dovozcovia, ktorí sa rozvíjať vlastnú sieť predajcov, ale nie sú zapojené do výroby brány. Takéto spoločnosti na Ukrajine jednotiek. Najznámejší z nich - nemecká spoločnosť "HORMANN".
2. Dovozcovia, ktorí sa rozvíjať vlastnú sieť predajcov, výrobu gate spustené na koncového užívateľa. Takýchto spoločností nie je veľmi veľa, pretože nie každý je pripravený vziať na to dôležité.
3. Domáci výrobcovia brány dovážaných komponentov. Plus sieť predajcov. Viac početné stráže brány podnikateľov". Najviac často, tie isté firmy sú zapojení do obchodu a vykonávanie ochranné rolety a okenice, ako princíp Montáže, napríklad, prevrátenia brány a ochranné roll-rokov rovnaké.
4. Firmy zaoberajúce v opätovný predaj produktov iných spoločností, výroba vlastnej brány, zamerať sa na konečného spotrebiteľa. Takéto spoločnosti takmer 70%pôsobí na trhu.
Aktívny rozvoj portál business prispieva na veľký počet firiem, ktoré zaplavili Ukrajina príslušenstvo na výrobu. Hoci niektoré typy brán sú dovážané na Ukrajine v konečnej podobe. Pôvodné strach z nekvalitnej práce, a preto, strata obrazu, popiera dodáva komponenty. Tradičné swing brány vyrobené takmer každý, kto má v jeho brnení zvárací stroj a kovu. Najmä "rád" ako výrobky všetkých druhov rastlín, výroba, ktorá je alebo sezónneho charakteru, alebo dokonca majú problémy s jeho vydania. Hoci swing brány sú najžiadanejšie medzi obyvateľstvom, pretože jeho lace, špecialisti venovať viac pozornosti na moderné typy brán s automatické diaľkové ovládanie, zaujímavý dizajn.

Sadzby
Ceny pozostávajú z hodnoty cieľom rám, obklady, automatizácie, ak to vybavené. Každý typ brány pomer rám smerom ňou.
Dnes ceny brány v porovnaní s minulým rokom o niekoľko nižšie. V snahe predať produkt, spoločnosti sú pripravené k zníženiu ceny na minimum. Niektoré v období recesie dopytu obvykle predáva tovar takmer na náklady, dúfal, že sa zvyšujú ceny v sezóne.
V období, keď bojovať s zníženia ceny už dosť ťažké, hlavným aktívom firmy sa stáva zlepšenie kvality služieb, poskytovanie záruky a servis údržbu. Niektoré spoločnosti sú pripravené poskytnúť zákazníkom komplexné služby (gates'prístupové cesty, rolevie, mreže na Okná, brány, kované výrobky), čo je obzvlášť výhodné pre budovanie súkromnom dome.
Odborníci na vedomie, že v posledných ceny podobných výrobkov od rôznych spoločností, nie je výrazne odlišné, ako to bolo pred pár rokmi.

Klienti
Firiem, ktoré sa zaoberajú predajom prevrátenie, sekčných brán, všimnite si, že v poslednej dobe medzi zákazníkmi zvýšil počet súkromné osoby. Brány pre dielne, sklady, parkoviská, zatiaľ čo v'jazda na území nákup, spravidla z vedúcich spoločností, ktorí sú vážne podnikania a majú investičnej podpory na stavby a rekonštrukcie. Pre mnoho, to je "vizitku" spoločnosti. Ale, bohužiaľ, nie každý si to môže dovoliť. Odborníci však radia, v stavebníctve o'objekt leží v cene dobrý gate, ako prax ukazuje, že lacné produkty, ešte zmeniť k lepšiemu.
Jednotlivci sú dnes spokojní hlavne spoločné swing brány, cenovo najdostupnejšie dnes. Aj keď majitelia chaty stále rozhodnúť sa pre brány s automatickým servomotora.

Hadice BAUMOM!
Vedľa brány, predajcovia často ponúkajú a prekážky. Je to produkt, ktorý keby nebola vznikla, nie je na predaj, ale aj na dovoz z hranice - brány. Ako sa ukázalo, že je potrebné nielen na železničných priecestiach. Napríklad, nie je vždy vhodné, keď na'jazda na území podnik neustále používať brány. Najmä s intenzívnou premávkou. Bariéry aktívne používať DPJ plot'jazda na území firiem, Parkovisko. Ak sa pred niekoľkými rokmi pre niektoré spoločnosti, dobré bariéra bola prvok prestíž, dnes je to jednoducho potrebné podrobnosti. Hlavné spotrebitelia sú nemecké a talianske bariéry. Taliansky stáť až $ 1000. Nemčina - 1000 dolárov. Nadobúdať takéto tovary, veľké firmy, podniky a štátne inštitúcie.

Predpoveď
Experti predpovedajú, že zníženie ceny na bráne v roku 2002 sa neuskutoční. A bojovať s konkurenciou, neustále sa znižuje cena, nie všetky môžu. Spotrebiteľ, vedel o široký výber výrobcovia radšej zvoliť tie výrobky, lepšie, nie lacnejšie. Hlavnou výhodou pre firmy-predajcov - záruka a servis, široký sortiment. Dnes sa dosť často medzi obchodníkmi brány výroba partnerstiev. V prípade, ak klient požaduje bránu, ktorá nebola k dispozícii na spoločnosť, partnerov o obojstranne výhodné podmienky, bude tento problém riešiť. Ale hlavné predajcovia tvrdia, že je to čoraz menej účinné, pretože chce zákazník výrobok "dnes na dnes". Víťazi budú spoločností, ktoré ponúkajú komplexný prístup (žalúzie, rolety, brány, brány). Podľa odborníkov, podiel priamy import nebude zvyšovať. Ale zvýši počet výrobcov, ktorí robia brány dovážaných komponentov. Niektorí dovozcovia upevniť svoju pozíciu na ukrajinskom trhu, plánuje otvoriť svoje obchody.

Znalecký posudok
Sergej Stetsenko, RIADITEĽ Tekko-Kiev
Na ukrajinskom trhu je konkurencia medzi spoločnosťami, ktoré ponúkajú brány. Úspech príde na tých firiem, ktoré ponúkajú nie len gate (rez, zmontované a zváraných kovov), a služby v pohodlné a bezpečné v'na koni. Moderné klient už viac zaujímať služby v plnom rozsahu, nie je pravidelný nákup brány
ZDROJ: Výstavba a rekonštrukcia

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика