пятница, 30 мая 2014 г.

Spodná bielizeň zobraziť

Sme zvyknutí vytvoriť pohodlie vo svojich domovov s pomocou rôznych detaily a dizajn triky. Ale nič hreje domu, ako správne zvolenej tkaniny a závesy. O najnovšie trendy textilné dekorácie interiéru'interiéry "MK-nedeľa" povedal Metropolitan dizajnérov.

Papier domu

- Poďme začať s registráciou okno. Okno Závesy - jeden z najdôležitejších prvkov moderných inter'jer, " hovorí dizajnér tkaniny Elizabeth Yakusa. - Náladu a atmosféru domu závisí predovšetkým na tom, ako sa zdobia okno.

Nezabudnite, že inú funkciu závesy na ochranu izby od toku priameho slnečného svetla. To znamená, že tkaniva, z ktorého sú vyrobené, musí byť odolná voči vyblednutiu. Optimálnu životnosť a estetický indexy miešané tkaniny - napríklad z polyesteru alebo viskóza zmiešané s bavlny alebo ľanu. Okrem toho, že nie vyžadujú osobitnú starostlivosť a dokonale usporiadané v záhyboch.

Vyzerajú skvele na Windows a trendy štruktúry pripomínajúce papier, fólie, pergamen, hadej kože, ganr'I a ďalšie materiály.

Romantika v slame

Tak ako predtým, populárne organza textílie a grid - zámerne hrubý alebo jemné jemné. Môžu byť svetlé a pastelové odtiene, lesklý a matný. V závislosti od návrhu rozhodnutia môžu zavesiť, ako tyl, opona a aj na hornej záclony. V modernej inter'Arah pôsobivé hľadá oka tenké kovové vlákna, pripomínajúce z najlepších drôt, ale m'a pružné na dotyk.

Ale záclony organza, alebo textílie, dúhové alebo jemné tkaniny vzory z ľanu, vytvoriť v interiéri úžasne romantické, svetlo, atmosféra (ideálne pre klasiky).
Je zaujímavé pozrieť dual tylu, v ktorom vrstvy spája v niektorých miestach výšivky z vlnené vlákna alebo slamy.

Bielizeň markízy

Móda diktuje nielen štruktúru a farbu, sú použité tkaniny, ale aj metódy ich závesy. Tu sú zobrazené dva trendy. Prvý je komplexná multi-sekcii dizajn. Vzhľadom k plasticita, sochy moderné textilných dizajnérov môžete vytvoriť neočakávané kompozície aj s väčšinou jednoduché triky - perekhid, hosť, vybudovať.

Niektoré inter'kariéry umožňujú čerpať okna špeciálne vzory záclony. Roll-up, záclony, napríklad pri zdvíhaní sa zapotácal, až na záclony. Rímske rolety sú harmonica vďaka vkladajú určité obdobie prúty. Francúzsky Marquise choďte hore po pohybujúce sa horizontálne záhyby tvoril rozšírený na strane kuliski šnúry.

Druhý trend - "neorganizovaných ľahko". Táto možnosť je opodstatnené, ak je tkanina je také nezvyčajné a atraktívne, ktorá nie je potrebná registrácia - to jednoducho vynechajte s záclony na zem. Mimochodom, tento prístup je veľmi blízko k bielizeň štýl v šatách, za niekoľko rokov nemá opustiť pódium.

Plastový obrus

Ďalším dôležitým prvkom textilného dizajnu - stolová bielizeň. Móda pre stolové dekorácie konzervatívny: v dnešnej dobe, ako pred sto rokmi, najčastejšie tkaniny pre stolová bielizeň, ľanu, bavlny a damask (bavlna, vyšívané s Matnou obrázok). Málo sa zmenilo a metódy spracovania. Nádherne vyzerajú obrusy jemné odtiene s čipkou v tóne tkaniny. A obrusy s Richelieu výšivky, umiestnite na svetlé textílie - tak, že vzor je jasne odlíšené.

Príjemné tradíciu vyzdobiť stôl tkaniny zostali, napriek tomu, že dvadsiateho storočia sa snažil zrušiť stolová bielizeň, vymenená za plastové a sklenené dosky, stromy'dreva a syntetické podporuje pod taniere. To sa podarilo len v časti: "na každý deň," jedálenský stôl mnohé ženy v Domácnosti nie je kryt ľahko znečistené textílie a posteľná bielizeň z plastu alebo syntetické, ktoré sú ľahko čistiteľné a nevyžaduje Žehlenie. Ale každý trochu slávnostné podujatie vyžaduje, aby táto obrusy, dokonca namiesto výšivky na to bude vytlačený výkres...

Obed vo farbách

Nové trendy nám umožňujú experimentovať s odtiene obrusy. Napríklad, ak chcete skombinovať detské plienky a obrusy rôznych farieb, alebo dať malé biele plátno cez svetlé. Vo všeobecnosti, módne víta viacerých vrstiev v konštrukcii stola.

Úžasne ozdobený bude vyzerať naopak luky z látky ako organza, zdobenie záhyby látky po obvode stola, alebo m'ty prehodil košíky blízkosti tieni. A, mimochodom, výber farby textílie, nezabudnite, že červené, oranžové a biele vyprovokovať chuť do jedla, a čiernej a modrej uhasiť. Ružová dáva pocit pohodlia a zelená a relaxáciu.

Sminka

- Však, hoci etikety, teraz nie je tak prísne reguluje farba stolová bielizeň, skúste vytvoriť harmóniu medzi celkovým farebné jedáleň, farba, pokrmy a dotyk tkaniny - radí designer-konzultant Ksenia Levicheva. Tento problém môže byť vyriešený, takže - obrus by mal byť viac dominantné v inter'Yeri farba aspoň jeden tón. Tento obrúsky môžu byť oveľa tmavšie, alebo svetlejšie obrusy.

Skvelý nápad mať niekoľko odnímateľné poťahy na stoličky okolo stola. To umožňuje rýchlo a lacno poskytnúť okrem'jer správnu náladu. Napríklad, biele alebo svetlé obyčajný zahŕňa bude dať jedáleň slávnostné, sviatočné vzhľad. Prekladané by bolo vhodné v tom prípade, ak chcete trochu oddýchnuť od nudné čalúnenie. Vrecia s gay vzor je vhodný pre deti konania a neformálnych stretnutí.

Maličkosť, ale pekné

- Textilný dizajn nie je obmedzený výber stolová bielizeň a vešanie záclon, " povedal Elizabeth Yakusa. On tiež zahŕňa získavanie, poťahy na nábytok, starostlivo umiestnené vankúše a prikrývky, a veľa čačky textil, obrazy, gobelíny, boxy, bábiky, hrnce, pozastavené vrecká, lampshades...

Komfort telefonicky

Vankúše-myšlienky, napríklad, môže zvýrazniť štýl inter'interiér, požiadajte ho, aby správne tón z hravé, nostalgické. To všetko závisí od výberu dokončiť, pretože to môže byť stručné a prebytok aplikácie, perličiek výšivky, ozdoby, stuhy, strapce, a tak ďalej. Expresivity inter'jer poskytnúť a nezvyčajná forma vankúše: valcov, kolies, gule, trojuholníky, hviezdy, srdce...

Keď nie nevyhnutne'uistite sa, že miesto všetky vankúše na pohovky a kreslá. Môžu pohodlne byť roztrúsené na koberci, alebo dať na stoličky. A ak ste chceli stavať na parapete, pri pohľade z okna, alebo oprieť sa o knižnicu, hovoríte do telefónu, potom flip pár m'žiadnych priateľov tam.

Velvet sezóny

Textil a pomáha v prípadoch, keď oči sú unavené z prirodzeného prostredia, zmena jedného alebo iný predmet inter'interiér je ešte čas. Presuňte novo tienidlo alebo lístkového, flirt na gauč nový kryt, alebo prehoz cez posteľ, fit normálne tkanivo box pre skladovanie drobných vecí, alebo starý rakve... Výber materiálov sú takmer neobmedzené: bavlna, velúr, stádo, bielizeň, nylon, zamat, taft, umelej kožušiny, vlny a tak ďalej.

S pár súpravy krytov, môžete obnoviť situáciu trikrát ročne: Vianoce na stretnutie s nábytkom v "matka" služby, na veľkú noc sa jej šaty až na svetlé a hladké letné farby, a na jeseň zdobia svetlé a nadýchané prikrývky.

Pravdepodobne, nie je tam žiadna taká dizajn úlohy, ktoré nemôžu byť riešené pomocou tkaniva. To je pochopiteľné, pretože hlavné tajomstvo handričkou že zdôrazňuje individualitu človeka a rovnaký kus tkaniny rôznych ľudí, aby rôzne veci.

Polina Chumakov

Foto farm1. static. flickr. com, www. homesandgardens. com, www. graciousstyle. com

Zdroj: "Moskovsky Komsomolets"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика