среда, 28 мая 2014 г.

Oprava podlahy v balkón

podlahy na balkóne

Ak sa rozhodnete, aby sa opravy na balkón vlastných rúk, budete musieť zvoliť správny podlahy. Kvalitatívne podlahové krytiny zvýši zvuková izolácia balkónov a znížiť možnosť prieniku nečistôt a prachu z balkóna do bytu.

Typy podláh na balkón

Najjednoduchšie riešenie bude maľovanie na podlahe poveternostným vplyvom farby, ako pentaftalevyh, silikónové a alkydové farby. Pred použitím farby povrchu podlahy by mali byť dôkladne umyť, a potom suché. Ak, na poschodí sa nachádzajú hrbole a výmole, je potrebné zashpatlevat s cement-piesočnatá riešenie, pridanie PVA. Ako dokončiť balkón náklady veľmi lacné, to je plus, ale nie je negatívny - maľované podlahy, na balkóny nebude trvať oveľa dlhšie.

Stromy'Jan podlahy, na balkón zásobník málokedy, ale ak Ste stále sa rozhodla vykonávať dokončovacie práce na balkón pod stromom, dosky umiestnené pozdĺž dĺžka balkón. Výhodou tohto typu dekorácie sa, že Pavol a stromy'drevené steny na balkóne bude dobre kombinovať navzájom, a negatívne - strom - dostatok m'materiál. Tak často podlahy, na balkóny, je viac odolný proti opotrebeniu materiálov.


Populárny typ podlahy na balkóne-linoleum. Podlahy na balkóne by mal byť spustený z jedného kusu linoleum. Dnes obchody ponúkajú široký sortiment linoleum. Výhodou tohto dokončovacie materiál je hygiena, krása a jednoduchosť starostlivosti. Okrem ktorým linoleum je veľmi rýchly. Pred nastilkoj linoleum podlahy povrch dôkladne úrovni, inak linoleum v miestach nezrovnalostí môže zlomiť a byť deformovaný.

Podlahy na balkóne laminátu je alternatívou je linoleum. Moderné laminátové môže byť tak vysokej kvality, že je ťažké odlíšiť od pole dosky. Preto, ako dokončiť vyzerá veľmi esteticky. Výhody laminátovej podlahy je jej životnosť, ľahká údržba a bezchybný vzhľad. Okrem ktorým laminátové nie je potrebné najať profesionálny stavitelia, táto práca je celkom možné urobiť na vlastnú päsť.

Jeden z najviac odolný materiál je keramická dlažba. Preto, podlahy na balkón často položené dlaždice. Obklady odolné voči atmosférických zrážok, ona hygienické a dobre vyčistené. Ak budete pozorne sledovať technológie, inštalácie, podlahy, na balkón, keramické obklady bude trvať dosť dlho. Pre položenie dlažby, môžete najať sprievodcu, ale preto, veľkosť balkón je malá, potom si môžeme položiť to na vlastnú päsť. Keramické dlaždice môžu byť položené na cementu smrteľník, ale v poslednej dobe pomocou špeciálneho lepidla na dlaždice.

Výber podlahovej krytiny na poschodí je balkón s Vaše požiadavky na materiálne a finančné možnosti.



Články na tému:

  • Dokončovacie balkónom s rukami
  • Urobiť opravu stropu na balkón
  • Okrem'jer balkón svoje ruky
  • Vytvoriť dizajn balkón
  • Hliníkové presklenia z balkóny s rukami
Kategória: Opravy balkón
Dátum: 22. Februára 2012
Tagy: balkón

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика