четверг, 29 мая 2014 г.

Linoleum. Problém výberu

Moderné linoleum - distribúcia poschodí, ktoré má vysokú výkonnosť. On odolné, nebojí vlhkosti, má dobrý výkon tepelné a zvukové izolácie, jednoduchá inštalácia a údržba, rôzne druhy linoleum vydržať vysoké zaťaženie. Rozmanitosť vzorov a textúr, ktoré má linoleum, umožňuje ho používať v rôznych oblastiach. Na čo dávať pozor pri kúpe linoleum?

V prvom rade - pre celkovou hrúbkou poťahu. Moderné linoleum má niekoľko vrstiev. Práca - vyrobená z PVC, veľmi odolný materiál. Laminát, ktorý je základom heterogénne krytiny, zabezpečuje stabilitu lineárne rozmery, vďaka nemu, linoleum sedí a nie je úsek. Transparentné (priehľadné vonkajšia vrstva chráni obraz. Podlahy transparentné môžu byť aplikované jedna ďalšia ochranná vrstva - matný a lesklý lak. Pokrýva mikroskopické nezrovnalosti, zabraňuje prieniku nečistôt do štruktúry poťahu. V najširšom vrstva je zo zadnej strany zo sklenených vlákien a pozostáva z PVC-pena-sa nazýva Nadácie. Z tejto vrstvy závisí zvukové a tepelné izolácie. Hrubšie peny a menej hustota, tým vyššia zvuková a tepelná izolácia. Veľmi prítomnosť penová základy už robí linoleum v teple.

Na základe linoleum poskytuje odolnosť voči deformáciám. Takže po bod zaťaženie nemal žiadne stopy, Nadácie, musia mať dostatočnú hustotu. Vyššia hustota, tým viac stabilné bude linoleum vplyvov. Na základe penové PVC môžu pridávať duplicitné základe polyester.

Ak chcete určiť, ktorý prevádzkových podmienok je špecifický linoleum, môžete použiť jednotný klasifikačný systém pre pružné podlahy SK 685. V súlade s ním všetky izby sú rozdelené do troch typov. Obrázok č. 2 sú uvedené obytné, číslo 3 - office, obrázok 4 - výrobu. Druhé číslo určuje intenzitu záťaže: 1 - nízky, 2 - stredná, 3 - vysoký, 4 - veľmi vysoký. Kombinácia dvoch čísel, a ikona označuje triedu podlahovej krytiny.

Ako udržateľné je materiál k oderu, závisí na dizajn krytu, v prvom rade, hrúbka top-priehľadnú vrstvu, ktorá chráni obraz. Hrubšie vrstvy, tým dlhšie bude trvať poschodí. S týmto indikátor stand'súvisiace klasifikácie heterogénne linoleum. Ich podiel v domácnosti (21-23 triedy; hrúbka transparentné 0, 1-0, 3 mm), ľahké úžitkové alebo semi-komerčné (31-32 triedy; 0, 4-0 na zápasy, 5 mm) a obchodná (33 tried a ďalšie, nie menej ako 0, 6 mm).

Vybrali linoleum, obhliadku mimo linoleum - obrázok by mal byť jasný. Kvalitné linoleum, by nemali mať žiadne Bugrov, vlny, miesta s peelable film.

Poznámka : na označovanie a triedu trvanlivosti. Pre oblasti s vysokou návštevnosťou by mali dať prednosť poschodí s vyššej triedy.

Pri preprave linoleum roll roll jadrom kruhového prierezu, tvár dovnútra. Ak linoleum zrútil tváre smerom von, rolls zabalené v hustej papiera v dvoch vrstvách plastových fólií alebo iný obalový materiál.

Vybrali linoleum v farbu a vzor, nezabudnite požiadať o hygienický certifikát. Produkty, ktoré prešli vyšetrenie, ktoré potvrdilo ekologickej čistoty, sú označené. Vyvinuté odborníkmi Spen z eko-označovanie "List of Life" uznané medzinárodné spoločenstvo zodpovedá svete praxi dobrovoľnej ekologickej certifikácie.

Moderné technológie sa vyvíjajú a vďaka nim linoleum je stále viac funkčné a atraktívne podlahy.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика