пятница, 30 мая 2014 г.

Kanalizácia a čistenie zariadenia

Akonáhle budete mať navrhnutý a nainštalovaný systém zásobovania vodou v dome, takže, máte v zásade fungujú wc, sprchovací kút, umývadlo, práčka a tak ďalej, budete musieť premýšľať o tom, konanie Kanalizácií a aby zariadenia na úpravu na mieste.
Tento systém je jedným z najjednoduchšie a najčastejšie používané Kanalizácie je znázornený na Obr. 126. Túžba miesto, bidet, môžete nainštalovať wc a nainštalovať bidet byť opustené.


Kanalizácia a čistenie zariadení je Jedným z najjednoduchších obvody kanalizácie


Obr. 126. Jedným z jednoduchých schém odpadových vôd

a - vani, b - umývanie, b, g, l - sifón, e, a - zbieranie rúry; C - zvukový pult, W, - revízia; K bielej, K - zvislé potrubie vetranie; m - umývadlo; n - splachovacia nádrž; - záchodové pan; p - zberateľ Zhromaždenia; Pán externé bude zrušený


Inštalatérske systém-vybavené sifóny, ktoré neumožňujú vstúpiť do budovy domu nepríjemné pachy. To je zvyčajne zakrivené potrubie s vodou brány. Počas inštalácie je potrebné zabezpečiť audit - otvory kovové uzávery a tesnenia na čistenie kanalizačných systémov.

Odporúča sa, aby ventilácie prietok (kovové alebo plastové rúrky s priemerom nie menším ako 10 cm), po nej zvyčajne v hornej časti zber prijímač a zobrazenie na rovnakej úrovni s hornej časti komína. Najlepšie zo všetkého je to ventilácie prietok urobiť Všeobecný kanál dymu vetranie.

Pri inštalácii kanalizačný systém vyžaduje, aby sklon drenážne rúrky nad podlahou prvého poschodia bol 1-3 stupne minimálny priemer odbočky na wc a prefa kolektor - 10 pozri

Najjednoduchšie riešenie pre miestne Kanalizácie - odvetu-skrini (Obr. 127), ale tento systém je možné len za predpokladu, že vo vašej obci, k dispozícii je kalové nádrže, čistiace stroje, ako rowed na objem asi 5 m 3 musia čistiť najmenej raz za rok.


Kanalizácia a čistenie zariadení - Odvetu-skriňa


Obr. 127. Odpor-skriňa

a - hliny hrad; b - strešné krytiny; vystužený betón; Pán prieduch kuchyne; l - dymovody; e - ventilačné vôla-zvyšok izby, e - záchodové pan; - blind oblasti; a vodovodné potrubia; - izolácia; l - cast krytu; Pán drevený kryt; n - kovový držiak


Základné pravidlá zariadení na odvetu-zvyšok izby:

- Odvetu-skriňa lepšie umiestnené na Severnej vonkajšej stene domu;

- Rowed tiež umiestnené na vonkajšej strane domu, žumpa musí byť vetrané cez odpor-kanál;

- Nižšia horizontálna časť potrubia a umiestnený pod viečko (poschodie nižšie 0, 5); o) minimálny prierez - do pol tehly.

Na zariadenie, a výrobcu dobre by mali venovať osobitnú pozornosť. Rowed vyrobené z monolitického betónu, mimo - hydroizolácie (mastná hlina, dobre utesní), strop zateplený, dvojitá slnečná strecha má tiež stredne izolácie, podlahové, aby sklon, pod podlahou, ktorá je nad mrazenie, - hydroizolačné vrstvy z hliny krytina), armatúra steny a dno hard-prepojené, izolácie a hydroizolácie nad stropom.

Často sa na jednotlivých lokalitách urobiť najjednoduchšie čov - filtrácia dobre (Obr. 128).


Kanalizácia a čistenie zariadení - Filtrácia dobre


Obr. 128. Filtrácia dobre

- perforované platne z betónu; b - odvodňovacie potrubie; - štrk, lámaný tehly, troska; g - vent

Toto zariadenie sa odporúča pre piesočnaté pôdy majú filtračnú schopnosť.

Hĺbka filtračných studní zvyčajne nie viac ako 2 m, v každom prípade, ak hladina podzemnej vody jeho spodnej časti by mali byť vo vzdialenosti asi 1 M. steny dobre šíri z pálenej tehly, prvý meter muriva robiť s otvormi v pol-spanie v tejto časti trosky, rozbité tehly, drvený kameň. Výška pevné murivo je plnka: štrk a hrubozrnný piesok - štrk. Inštalácia vetranie stúpačky, dostanete presne najjednoduchšie čistenie a odvádzanie odpadových vôd.


Kanalizácia a čistenie zariadení, Schémy čistení


Obr. 129. Schéma čistení:

1-dvojité komory;

2 - tri-komora

a príjem kanalizácie; b - odpadové vody výroby

Multi-anaeróbne a aeróbne odpadových vôd (Obr. 129) dokonalejšia v porovnaní s filtrom, žumpa. Odtok do jedného alebo dvoch týždňov, sú vo veku, v liečebných zariadení pred ich zostup do recipientu. Wells z viacerých kamery sú používané na čistenie odpadových vôd z anaeróbneho rozkladu organických častíc, potom začne druhá fáza liečby. Toto je systém potrubia s otvorov (Obr. 130).

Tu kyslíka poskytuje aeróbny rozklad, vyplývajúce znečisťujúcich látok mineralize.

Má sa za to, 200 l objem vyžaduje multi komorový systém pre jednu osobu.

Zariadenie, zavlažovanie: odvodňovacieho potrubia (priemer asi 10 cm), umiestnená na vrstva z drveného kameňa. Ktorým hĺbka nie je menšia ako 1 m nad hladinou podzemnej vody, dĺžka podzemné odvodňovanie 10-30 m, vzdialenosť medzi riadkami rúr nie je menej ako 2, M. Drenážny systém musí byť vybavený vetranie.


Kanalizácia a čistenie zariadení - Odvodnenie pre odpadových vôd


Obr. 130. Odvodnenie čistenia odpadových vôd:

1 - mozgov dobre;

2 - odvodnenie-rúry



a potrubie od nádrže; b - vetranie; v - pipe sektora; g - strešné lepenky; l, e - drvený kameň; - vodná nádrž; - piesok, trosky

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика