пятница, 30 мая 2014 г.

Znečistený strešné Okná. Farba skla

Tento vitráže okien je zložený z kúskov farebného skla vložená do kovového rámu. Skôr pre rámy boli použité olovo, a teraz - nerezovej ocele a hliníka. Takéto technológie je, bohužiaľ, pomerne ťažké domáce práce. Tak sme sa chcete ponúknuť Vašu pozornosť niekoľko prístupné tech výrobných pseudofraga.

Pred vykonaním akýchkoľvek vitráže potrebujete vyvinúť farebná skica v plnej veľkosti. Ak Máte pocit, umelec, potom, ako sa hovorí, Ste držiteľom karty. Inak, nájsť vhodný vzor nájdete na klasiku, postupne prejsť od jednoduchých až po zložité, a funguje Vašich rukách bude obdivovaný milióny.

Po rozvoja náčrt kryt s pohárom, ktorý bude vyrobený zafarbia-sklo okna. To musí byť čisté a zberané.

Prvá metóda je založená na použití rozpustné farebných látok, ako acetát z prírodného hodvábu, ktorý je ľahko rozpustný v acetón a nitrovarnishes. Nakrájame na tenké plátky tkaniva potrebné konfigurácie a farby podľa obrázku z budúcnosti zafarbia-sklo okna. Kryt skla s tenkou vrstvou transparentného nitrovarnish a suché. Potom rovnaký nitrovarnish aplikované na jednotlivé oblasti, a lepí kúsky obrobku.

Lepenie musí byť vyrobená tak presne, ako je to možné, tak ako textílie takmer okamžite začne rozpúšťať, a to nemôže byť presunutá. Lepenie klapka na pridelené miesto sa nad jeho hornej nitrovarnish a pokračovať ďalej. Náplň prvky farebné sklo, celosklenené, nanesieme ďalšiu vrstvu nitrovarnish, a v priebehu niekoľkých vrstiev parkety. Ďalším krokom je pseudoname. Pre tento účel epoxidové živice v zmesi s iniciátorom v pomere 1: 8 z 10. Získané hmotnosť je zmiešaný s mastenec a hliníka alebo bronzový prášok, kým zmes bude sa kovový Lesk a nebude šíriť na sklo. Potom dostal hmotnosť výplne v cukrovinky striekačku alebo použité trubice pod zubná pasta a hladký valec squeeze out obrysy vitráže. To nie je dôležité umožniť prechody medzi riadkami, ako valčeky by sa nedostala do seba.

Odporúčame vám vykonať všetky akcie s nitrovarnish v dobre vetraných priestoroch alebo na voľnom priestranstve, a epoxidových musí pracovať v gumené rukavice. Tenšie epoxidové benzín k dispozícii.

Presunúť na ďalšiu, najznámejšie metódy výroby pseudofraga. Tento vitráže od rozbité sklo a silikátové lepidla. Je potrebné pripraviť farebné sklo požadovanú veľkosť. Aby obrázok v plnej veľkosti, pripojené na zadnej strane skla. Odmastite povrch kvapalnom amoniaku a dať prehľad čerpania tmavé značku alebo maľovať. Krycie sklo s vrstvou z kremičitého lepidlo (tekutý sklo) a šíriť mozaiku farebné sklo fragmenty v súlade s Obr. Po 4-6 hodín zafarbia-sklo okna povrch vyplňte so súvislou vrstvou lepidla tak, že pokrýva všetky reproduktory fragmenty. Na lepidlo nemal prúdiť nadol, na okrajoch, môžete vytvoriť časový rámec stromy'drevené reek. Okrem živicové lepidlo použiť epoxidové alebo polyesterovej živice.



Môžete vykonávať zafarbia-sklo okna, z pevnej farebné sklo na nasledujúce technológie. Pripraviť náčrt a upevnite ho pomocou zadnej strane skla, rovnako ako v predchádzajúcich prípadoch. Rez z celého farebné sklenené časti obrazu vyžaduje konfiguráciu. Na priehľadné sklo-založené, aby sa "suché" súbor vitráže. Priestor medzi kusy farebné sklo plnené riešenie nasledujúce zloženie: cement - 1 diel piesku - 3 diely, lepidlo (typ PVA) - 1 kus. Pre pohodlie, táto operácia môže trvať aj polyetylénu kontajnerov šampón, trubice, ktorá je vložená sklenenej alebo plastovej rúrky s priemerom 4-5 mm Pred liatím okraji farebné sklo v miestach s'zlúčeniny s kremičitého skla starostlivo mazané riešenie s pomocou stromy'drevené palice. Po zaschnutí je hlavným vyplniť. S takýmto spracovaním riešenie nie je únik pod farebné sklo a vitráže upratané.

Materiály na tému

Vitráže: keď svetlo hrá s farbami
Znečistený-sklo okna v modernom apartmáne
Niekedy je veľmi ťažké nájsť skla na požadovanú farbu. Avšak, z niektorého z patovej situácie sa môžete vždy nájsť dva výstupy. Bezfarebné sklo môže byť maľované napolcom. Ako farbivo používané a anilínové farby: žltá - auramine, rivanol; modrá metylén modrá, zelená skvelý zelený (môžete si kúpiť v lekárni), červená - rhodamine. Takže poschodie bolo jednotné, povrch skla pour lak, pričom prebytok odkvapkávať. Ak sa sklo je vystavené silnému slnečnému žiareniu, je lepšie použiť na farbenie skla glyptal lak. To je riešenie syntetické živice (dary) a anilínové farby farby v vínneho. Ak capronovogo alebo glyptal lak nie, si môžete pripraviť alkoholu farebný lak nasledujúce zloženie: 500 ml etyl (víno) alkohol, 1 g anilínové farby, 1 g šelaku.

Na materiály zo stránky "Levsha"

Zdroj: salon. tým,

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика