четверг, 29 мая 2014 г.

Pracovisko žiaka

Napriek pokračovanie vznik nových umeniu vytvárať inter'interiér miestnosti školy študent tému, nie veľmi poškodené pozornosti dizajnérov. Jedna vec je prísť s predpoklade, že mnoho rokov, budú si ich vlastníkov, sú schopní posúdiť a pohodlie územné rozhodnutie, a harmóniu farieb a kvalita nábytku a prírodných materiálov, prieskumy a tvorivé myšlienky. Celkom iný vopred prijať fakt, že veľmi skoro, takmer všetky veci, ktoré opustili svoje miesta, a na niekoľko rokov sa deti budú úplne zmeniť farbu a predmet. V týchto okolností, ako môže niečo byť určený?

V skutočnosti je to možné. A ani potrebné. Pretože detskej izby nie je len pohodlné miesto na štúdium a oddych, ale aj priestor, v ktorom sa ľudia postupne Dozrieva a je tvorený. Správne navrhnuté inter'EP bude vytvoriť pohodlie pre aktivity a zábava, atmosféra, bude platná pre objednávky, bude vštepiť dobrú chuť.

Nakoniec, pohodlne organizované v priestoroch bude podporovať pozitívny mentálny postoj, ktorý je veľmi dôležité pre každého človeka, najmä v období svojho vzniku.

Izba na pravidlá

Pri práci na inter'loď miestnosti pre študenta je dôležité, pam'byť si vedomí. V prvom rade by bolo zbytočné, nábytok. Je žiaduce, nie na zníženie prísne funkčný minimálne. Zbieranie predmetov pre rast, neporiadok na rôzne police a stoličky, ktoré budú pravdepodobne potrebovať vaše dieťa, bude viesť k tomu, že obyvatelia týchto priestoroch sa budú cítiť obmedzené. A v doslovnom aj prenesenom zmysle slova. Túžba pri jazde, nie na Tresku pokes uhol možno v niektorých rokoch významný vplyv na Všeobecné plasticity dieťa, ktoré vždy tak, ako keby sa báli niečo nechtiac ublížiť.

Navyše, v počiatočnej fáze plánovania sa musí brať do úvahy, že okrem'jer to nie je večný: v priebehu času, on sa bude meniť, a nie raz. V základnej škole obdobia spolu s tutoriály sem tam veľa hračiek. Potom začne klesať v prospech viac a viac kníh. Dievčatá budú chcieť miesto v jeho "boudoir" samostatné toaletný stolík s množstvom krabíc rôznych vecí, chlapci začnú snívať o športové vybavenie ako boxovacie vrecia. V 14 rokov a bude veľmi ťažké zlomeniny: izba môže byť úplne uzavreté, obrovské plagáty, a centrum bude hudobný systém s výkonnými reproduktormi. Potom je čas ostré Záľuby pôjde dole, ale bude nahradený schopnosť oceniť drahé atribúty pohodlný život. A všetky rôzne potreby by mali byť vzaté do úvahy.

Laboratórium dospelého života

Napriek tomu, že len jedna miestnosť, v skutočnosti, toto je rozloženie celého bytu. Tu budete musieť dať aspoň pracovná zóna, miesto na spanie a zábavy. Tu sa vaše dieťa bude nielen učiť, ale aj nabrať sily, oddýchnuť si a na prijatie návštevníkov. Mimochodom, na jeho rodičov, ako pravidlo, a nie očakávať, že často provokuje v dome, ako rastú, dedičom časté konflikty. Príčiny napätia a zvyčajne je slepá ctižiadosť senior, aby najlepšie (podľa ich názoru) na deti, ktoré je vyjadrené najmä, že dospelí radšej na výzdobu miestnosti, dedič sa na to, ako si to želajú. To je, nie berúc do úvahy názory mladší člen rodiny. Zatiaľ čo ašpirácie mládeže organizovať ich miesto v ich vlastným spôsobom, naopak, len treba podporovať, súčasne vzdelávanie základné princípy dobrého vkusu.

Najviac praktických najprv zvážiť umiestnenie stoly, postele a hracej plochy tak, aby neskôr zmeniť nič. Napríklad, na pracovisku by mali byť najbližšie k oknu - zdroj prirodzeného svetla. Veľmi často, rodičia dať na Stôl (a to je centrum činnosti každý žiak) právo pred posledným. To má svoje nesporné výhody - dobré prírodné svetlo a zelené tóny stromov alebo modré odtiene oblohy, pred mojimi očami prispieť zvyšok. Ale tam sú nevýhody. Napríklad, dieťa často sa zmiasť, čo sa deje za pohár, to je oveľa zaujímavejšie sledovať okoloidúcich a vtákov ako zvážiť, koľko času má vlak dorazí z bodu a do bodu C.

Z hľadiska pracovných podmienok optimálne môže byť umiestnenie do rohu okna tak, že svetlo padlo na ľavej strane pracovnej rovine (ak dieťa je pravotočivý, a ak je ľavák - versa). Keď takýto posun rozloženie sa deje na ulici, nie zbytočne rozptyľovať z praxe. Kompromis je považovaná za módny dnes rohu vykĺbenie.

Pam'pamätajte si, že tam musí byť miesto a comp'softvér (ich dieťa bude čoskoro začnú aktívne používajú), a priestor na prípravu písomnej hodiny. Európska norma stanovuje tabuľka-top s dĺžkou 160 cm širokej a 80 vidieť Takéto riešenie umožní a notebooky s učebnicami prístrešia, a na PC robiť. Dôležitejšie je, monitor minulom bude na oko-bezpečnú vzdialenosť (asi 25 cm).

Na stene v blízkosti zavesiť police na knihy. Je však žiaduce, aby ste mohli pridať vrstvy po jednom, v pomere k celkovému počtu kníh. Prvý stupeň je dosť pre jedného malý výklenok, ktoré sú najčastejšie používané a zabudované pod pracovnou plochou dizajn. Na rovnakom konci školského vedľa tabuľky môžu byť inštalované s špeciálnom stojane, takže miesto je právom považovať za prototyp budúceho Kabinetu.

Medclassic nie je ešte schopný rozlíšiť dôležité veci tu od nepodstatných. Mala pripraviť vopred, aby sa zabezpečilo, že Stôl bude vyplniť rôzne veci: p'päť druhov gumička (štyri z nich nemajú absolútne nič vymazať), ktorý sa skončil rukoväť s krásne budovy, okná, notebooky, malý veľkosť, kartón, lepenka číselné údaje, vojaci, atď. Akékoľvek pokusy rodičov na kontakt, ak chcete, aby na vašej pracovnej ploche v takých podmienkach, ako pravidlo, viesť k ničomu. Preto rozumné riešenie by malo byť považované za inštaláciu špeciálnych svetlé časti alebo malý Stôl displej, stojan s viacfarebná kontajnerov, otvorené a uzavreté - tu baby a budú schopní dať všetky svoje "bohatstvo". A potom môžete získať plné právo spravodlivé nadávať na Bedlam ak poklad ukrytý v "domov".

Majte na pamäti, že ako vyučovanie bude vaše dieťa rásť. V tom, že žiadny z nich nie je skutočný zmysel. A nábytok keď nechcete odmenu syn alebo dcéra ochorení chrbtice, by mal dôsledne byť zmenená s študenta. Štandardná výška Stôl - 72 pozrite si Dajte dospelých je normou, malý muž, toľko predmetom stále je príliš veľký. Riešenie bude nákup stoly s nastaviteľnou výškou nohy a stoličky so sedadlom, ktoré padá a stúpa. Tí, ktorí nemajú možnosť vytvoriť takýto "transformer", - rodičov, ktorí si pracovisku pre budúcnosť je dôležité, aby sa zabezpečilo, že nohy sedí žiaci boli na plot, a nie visí. Pomôcť špeciálne podstavka.

Sladké sny

Oblasti spánku je najlepšie oddeliť. Ideálna možnosť zvážiť umiestnenie vo výklenku. Ak nie doslova, tak aspoň v podmienené. Napríklad, pomocou sadrokartónových vytvoriť špeciálne lišty s policami, kde dieťa bude schopní dať dôležité veci (hračky, hodinky). A v rovnakom čase, štruktúra bude chrániť posteľ. Na malom námestí v miestnosti, z rovnakého materiálu, aby skrinka, na jednej strane smerom na Stôl, a druhý na posteľ.

Tradične, zš radšej relaxovať na "mezzanine" - najvyššom poschodí z dvoch,'posteľami alebo jednoducho peši po schodoch na dizajn, ktorý je Stole alebo na hry. Najstarším dieťaťom, s najväčšou pravdepodobnosťou, sa radšej spať na nižšej úrovni, presnejšie - prosíme, aby jednotlivé posteľ. Teenager, aby reč o pohovka rozkladacia obálka s chlopňou atribút dospelého života. Ale aj v prípade, ak posteľ s časom a meniť, je jeho poloha (pri správnom od začiatku plánovania) zostanú nezmenené.

Stretnutie miesto

Ako na rekreáciu, je všetko oveľa zložitejšie. Ak rozmery umožňujú, potom je lepšie oddeliť to, nie miešanie s regiónom sny. Malý stolík, pár kreslá, koberec, alebo rozhádzané na podlahe vankúše, a tam si vytvorili útulný priestor na recepcii.

Ale, bohužiaľ, priestor je často deti sú veľmi obmedzené, takže budete mať o'dovuti salón a spanie. Najviac rozumné riešenie by bolo na kúpu pohovka. Tabuľky a pár kreslá, je stále nemení požiadavka na takom mieste. Ďalšia vec je, že posledná nádej'bude zobrazovať na vašom dieťa bližšie k infarktom, keď to bude dôležité, aby model ich priestor na obraz a podobu dospelého.

Žije v svetlo a farby

Samostatný problém sa týka osvetlenie miestnosti študent. Ako v celom byte, tu je potrebné zabezpečiť, multi-level skript, ktorý môže zmeniť v závislosti na úlohe. Takže, pre funkčné organizácie by mali byť, a Všeobecný svetlo, najlepšie, čo sa prejavilo napríklad tým, že bod zdrojov v strope, a miestne - vo forme tabuľky čítanie. Obyčajne toto príslušenstvo opustili z pracovnej plochy, ale dnes na trhu je lampy môže byť uzamknutý v akejkoľvek polohe. Toto zariadenie bude rovnomerne osvetliť celú oblasť stôl.

Oblasti spánku pre vytvorenie pohodlie spolu so Všeobecnými hornej potrebné priemerná úroveň osvetlenia. Pre tieto účely bude prístup pozornosti.

Výberu farby stien zľava vášho uváženia. Deti základnej školy veku sa odporúča Slnečných farieb (žltá, oranžová) a nemravné fotografie. Tínedžeri prednosť "kyseliny" odtiene alebo romantický druh neba na stenu, absolventov bude robiť výber v prospech mierového dospelých tóny. Jediná vec, ktorá bude celkom na mieste, tu, je stien, zdobené drahé omietky storočia. Je lepšie si vopred premyslite, ako prekresliť sveta" je najjednoduchší spôsob, ako.

Škola je čas, ktorý zodpovedá za rast a formovanie osobnosti. A tak dobre-organizovaný v počiatočných fázach priestoru miestnosti bude nielen pomáhať, aby sa zabránilo mnohých konfliktných situácií, ale aj vštepiť lásku čistenie, každodenného života a na základe dobrú chuť. Každopádne, to je cieľ má nejaké vzdelanie a právo inter're rozhodnutie pracovisku žiak bude vždy pomôcť vyriešiť tento zložitý problém.

Anna Domina

Materiály na tému

Nábytok do 16
Život za Stolom
Tom, ako usporiadať pracovné miesto pre študenta?
Zdroj: oir. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика