суббота, 31 мая 2014 г.

Kúpele: Bohatstvo foriem 2008-10-08 14:24:31

Výstavby a rekonštrukcie.

Kúpele: Bohatstvo
2008-10-08 14:24:31

Nezvyčajné, a niekedy extravagantné formy, nedávno považované za celkom nevhodné, - to všetko dnes sa stalo takmer normou v potrubiach a dizajn. Ale ak iné položky dominuje dizajn, forma kúpele znamená niečo viac. Výber tvaru a materiálu kúpeľ (tieto dva pojmy sa stali vzaimoreklamy) - záložné právo nie len jeho estetickú dokonalosť, ale pohodlie pre užívateľa. Pretože to závisí od toho, ako komfortné a príjemné používanie. Dobrý tvar zabezpečuje, že správne umiestnenie tela, čo je obzvlášť dôležité, keď máte horúcou systému.


Priznajme si to - výber je tam. Hoci kúpele stabilné sú na mieste, pokrok v oblasti ich pohodlie a design robí veľké pokroky. Formy moderné kúpele sa zmestí takmer v každom priestore, a preto voľne nakladať s návrhom kúpeľne. Vaňa môže byť umiestnený kdekoľvek zadarmo stáť v strede miestnosti, pripojení na stene (až na dve alebo tri), integrovať do steny, podiums a návrh komplexných konfigurácií, potopiť do podlahy. Dokonca aj v mimoriadne ťažkých prípadoch, môžete si vybrať možnosť. Viac a viac fanúšikov vyhrať rohu vane. Zaoblené, trojuholníkové, nechávajú väčší priestor pre manévrovanie, vystrelil v miestnosti, priestor pre priechod. A na všetky steny, na ktorých sa môžete držať v ruke.

Kruh, štvorec, elipsa, trojuholník, mnohouholník... Výrobcovia sa snažia brať do úvahy požiadavky aj najnáročnejších zákazníkov. A každý rok'nové modely, niekedy nečakané formy, otvorte v tejto oblasti nové obzory.




Zdá sa, že aj s'predáva niečo širšie a hlbšie, ale parametre niektorých izbách nie meniť s vekom. Viete, že tento parameter bol nepoužívaný. Teraz kúpeľa rovnakej výšky a šírky stali omnoho širšie a hlbšie. Za čo? Predtým, liatina kúpele boli cast všetky s svahovitý zostup na dno, tak z boku hlavy, aj nohy. Lídri prichádzajú k záveru, že je potrebné, aby sa na dne vane viac, demontáž, napríklad, jeden z chrbtov alebo takže výlet na spodnej menej svahovitý stranách. Táto zvýšená dĺžka dno s 110-120 cm 130-140 vidieť A za rovnakých parametrov, v ohmov rovnaký obvod o'objektívne miesto vo vani má viac. Teraz "cool" kúpele a strmom úbočí.


Kúpele sa líšia nielen v podobe, ale stále na "hĺbka a dĺžka plávať". Tu je, napríklad, veľmi vysoko stojacich kúpele. Ak chcete zadať nich je potrebné na suchom, zatváranie dverí, podobné na dvere limuzína, a potom nechajte vodu až okolo podpazuší a stojí v ňom. Takéto kúpele sú určené pre veľmi starých ľudí. A tiež veľmi bohatá. Alebo pre vášnivé plavcov, ktorí chcú vyhrievať v studne vody, a to je v zvislej polohe. Takéto kúpele sú na Západe a v Rusku ešte. Či bohatých ľudí v našej krajine nemal čas naozaj staré, potom je tu ešte pušného prachu v prášku bankovanie - vziať výšku tam bez dverí.

Ale sedacie kúpele máme všetky šance na úspech. Srednerusskaya hĺbky obvykle kúpeľa sa pohybuje od 40 do 50 cm, a v najhlbšom bode prechádza na 60 vidieť Tých, ktorí si tento model, budete musieť premýšľať, či sú pripravení vyliezť z hlbokej vane. Sám hlboko vo svete vani, v najhlbšej dosiahne 81 pozri


Zaujímavý dizajn vymyslel dizajnéri HANSGROHE. V modely Pharo 750 760 podstavec, ako keby priehyby pod muž sedí na jednom mieste, ako hojdacia sieť, a pod nohy hĺbka je oveľa menej, než pod sedadlom. Takáto konštrukcia umožňuje ponoriť sa do vody až do jeho krku, a ísť von, odrazový vaňa s plytkým regióne. A vane 760-th model vyrobený z dvoch strán. Ako výsledok, ohnuté v kolenách, ako vypuklé substrátu. S rozmermi h cm a hĺbka na najhlbšom mieste 79, 5 cm je priestranná aj pre pár fyzicky veľkých užívateľov.

Talianska spoločnosť ALBATROS vytvorili model Navždy Rotondo. Navonok táto vaňa je obdĺžnikový a vnútorné steny ako vyžmýkaný. Skutočná šírka 1 m, zatiaľ čo pod hlavou a nohami len 85 pozri


A pre fanúšikov do rozhovoru rozprávať, posedenie v teplej vode, spoločnosť JACUZZI vyrobené model Fiore. V tomto malom rohu napsylate vaňou (h cm, hĺbka 67 cm) späť, že sú blízko. Môžete komunikovať, sediac vo vode a pitie kávy, ako živá voda.

Vo Všeobecnosti kúpele ocele'zobraziť v svetlo "alebo". Podobné konfigurácie kúpele sú vyrábané podľa jednotného ei'pit, ale pre celkovú podobnosť medzi rôzne rozmery a detaily cesty: trochu vyšší alebo nižší, trochu rounder alebo kvadratna, mierne širšie alebo užšie. Alebo, napríklad, ponúka kolekciu kúpele pre rodinné domy, kde všetko, čo sa deje s rozsahom a pre budúcnosť, pre obyvateľov rôznej výšky a veku. Pre pevné muž - vaňa bowmaster. Pre deti - kolo, rovnako ako písma, s hĺbkou 44 cm, priemer 180 cm, pripomínajúce Kalich kvetu.



K dispozícii sú modely pre rodinné kúpanie. Napríklad, Duo-Bazén (150x100x50 cm širšie, než je obvyklé kúpele, to je zakotvený vo výklenku. Tam môže platesa deti alebo manžela, vykúpať sa spolu, a voda nie je Rosplast.


Nie je možné opakovať, že takéto bohaté výber pre spotrebiteľa, je povinný'prepojené na moderné materiály a technológie sa v súčasnosti používa pri výrobe kúpele. Už sme písali o hlavné z nich. Dávajú možnosť vytvárať také geometrickej konfigurácie, že Pytagoras nemal sen: s zárez v oblasti nôh, s zakrugleniem v hlave, s dnom, opakovanie krivky tela, iné "rozmarná," formy. Nedávno na jednej z výstav sa stal senzáciou skla, vaňa v tvare kvetu.


Teraz sa má stať prestížny majú široké a hlboké namáčanie vaňou. Ako sa hovorí, veľká loď vyžiada hlbokých vodách. Ale niektoré sa zdajú cítiť už nie je lode a jadrových krížniky. A len si predstavte, že: "cool" súpravy v ich "oceánu", potom zahŕňa hydro masáž, a začne ho, pekná, oblečenie na veľké vaňa, ako čip. A ženy, podľa odborníkov, komplexy naopak. Pri výbere vane, ako aj pri montáži oblečenie, oni skúste si vybrať veľkosť o niečo menšie ako v skutočnosti potrebujú. Niekedy, Madame Rubens formuláre si vyberte pre vaše kúpeľne "tanier,", a potom vadí predávajúcich na "plytkých vodách".


Vyberte si kúpeľ by mal byť dôkladnejšie, než akýkoľvek iný kus nábytku. To je veľmi head'súvisí so životným štýlom, a inštalácie a demontáže to nie je jednoduchý proces. Predávajúci nie je vždy poradcu, pretože nie vždy vychádzať z našich záujmov. Odborníci radia, o'posúdiť vaše telesné údaje. A psychicky "try" kúpeľ sám, ako keby si kúpiť oblečenie, dokonca aj spodná bielizeň (bude dotýkať tela). Nebude mať na skok od šiestej prostredníctvom príliš vysoká strane. A nie je cítiť nepohodlie od teplotného rozdielu medzi ponorených častí tela, a vyčnievajúce kolená alebo na ruky a ramená.

Vaňa dizajn je cenený pre všetky tieto, ktorý je, blízkosť k potrebám ľudského tela. Takéto konštruktívne zistenia stať perly formy. Odborníci vám pomôžu vybrať a nainštalovať vaňa, ste najviac vyhovuje.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика