суббота, 31 мая 2014 г.

Dvere v dome 2006-11-02 15:20:49

Výstavby a rekonštrukcie.








Dvere v dome
2006-11-02 15:20:49

Ubytovanie na osobu nie je možné predstaviť bez dverí. Od dávnych čias, dvere boli symbol samoty. Sú chránené z prostredia, z zvedavé oči pred zlými úmyslami a nečakaných návštevníkov. Dnes dverí vykonávať rovnaké ochrannú funkciu, stať sa, navyše, veľmi dôležitým predmetom inter'jer. Ich účelom dvere sú rozdelené do vonkajších (textu), vnútorné (interiérové) a balkón. Sú vyrobené tradičnou technológiou a najnovších, ktoré používajú aj letecký rozvoja.

Dvere
Štandardné predné dvere, ktoré všade z úspor za predpokladu, Novoselov v Sovietskych časoch, najčastejšie vo vnútri duté, a môže chrániť skôr lietať ako na útočníka. Navyše, ako pravidlo, rámy ich voľné a slučky slabé. Sú bez námahy triasť nohy, komprimovať Jack alebo akékoľvek improvizovaných prostriedkov, strih so sekerou. Takže žiadne zložité a drahé zámky v týchto dverí je strata peňazí.
Vonkajšie dvere by mali byť pevné dosť slúžiť ako spoľahlivý bariérou pre fanúšikov ďalšia dobrá. Vaša nehnuteľnosť bude aj naďalej spoľahlivým dvere - oceľové alebo masívneho dreva. Rám dverí a slučky by sa mala posilniť aj podľa toho.
Kupujúci je z čoho vyberať: dobrý, ako uskutočnených domácich výrobcov dverí, a priniesol z diaľky. Oni sa líšia vo vzhľade, hmotnosť, vybavenie zámky (hrady, zámky a kaštiele tieto si zaslúžia samostatnú diskusiu) a, samozrejme, cena. Aby sa vysokou pevnosťou stromy'drevené dvere nich, ako pravidlo, dať "kovové výplne,".
Pretože každý zákazník má svoje vlastné požiadavky a príležitosti, v závere on sa rozhodla pre tých dverí, ktorý spĺňa tieto požiadavky. Inštalácia vchodové dvere sú vyrobené v špeciálnom spôsobom, môžete zvyčajne poskytujú odborníci zo spoločnosti, v ktorej sa dvere kúpil.
Veľmi obľúbené u našich zákazníkov vstupné dvere sú kovové. Existujú rôzne možnosti pre konečnú úpravu kovov dvere. Sú maľované s špeciálne farby (ochraňuje kov proti korózii), alebo dokončiť plastový povlak, napodobňovanie rôznych druhov dreva, je možné dokončiť z prírodného dreva. Spoľahlivosť v kombinácii s eleganciou.
Súkromné firmy "Silueta" šesť rokov vyrába vstup kovov, požiarne odolné dvere za prijateľné ceny. Pre dokončovacie materiály, domácich a medzinárodne uznávaných výrobcov. Zoznam značiek a ceny, navrhované hrady uspokojí aj najnáročnejších zákazníkov.
Pre tých, ktorí chcú zmeniť váš domov do pevnosti, dokáže odolávať búrka, sú k dispozícii špeciálne pancierové nepriestrelné dvere, nie "setter" ešte pred Kalašnikov. Ako LLC "Duke plus".
To isté sa dá povedať o vstupné dvere do kancelárie. To je druh vizitku, a ak nižšej dverí môže odradiť významný klient, dvere, prestížne a elite bude rozprávať o vašej serióznosti.

Votron dvere
Votron dvere, daroval rovnaké Sovietskych časoch, neudržiavajú akejkoľvek kritike. Ich úbohé dizajn, nízka zvuková izolácia a odolnosť opraviť takmer nemožné, je to oveľa jednoduchšie, dnes si novú.
Ponúkame pre našich zákazníkov dnes najbohatší rad interiérových dverí je schopný uspokojiť všetky fantázie. Nezabudnite si kúpiť im, že dvere je prvok inter'interiér, ktoré v'integruje rôzne funkcie izby, z domu, tak všetci musia byť udržiavané v jednom štýle.
Okrem'jer štandardný apartmán s úzkymi dverami správne a vkusné dvere urobiť moderné a elegantné. Napríklad, dvere-skladacie a posuvné by bolo vhodné v malom byte, takže aj malá vstupná hala pohodlné. Posuvné zrkadlo dvere niekedy nahradiť steny pôsobí ako oblasť medzi izby a, ak je to potrebné, transformovať ich. Bivalve nainštalovaný dokonca aj v štandardnom dverách, harmonicky zapadajú do akéhokoľvek inter'interiéru a dáva mu nádych ostentation.
Rôznych tvarov, veľkostí, materiálov umožňuje vykonávať všetky projekty a design. Vnútorné Dvere môžu byť mŕtvy (v tých oblastiach, kde je potrebné zvukovú izoláciu), obložené so vstavanými Windows a bez skla, jedno-a dvojlôžkových. Navyše, sklo sa môže byť veľmi rôzne - priehľadné, farebné, zrkadlo, vzorované. Veľmi dobrý dvere s znečistený strešné Okná, ktoré poskytujú okrem'jer delikatesy. V poslednej dobe stali populárne klenuté dvere a to nie je prekvapujúce, pretože oválne vyzerá oveľa krajšie a m'Yaksha ako ostré rohy.
Na trhu je vnútorné dvere Ukrajina je veľmi rozvinutý. Spoločnosť "Stimex" ponúka dvere, Španielska a Kanady, dyhované s cenné druhy dreva, a pole drevotrieskové Dosky zabezpečuje integritu plátno v každej domácnosti. Krídla dverí môže byť hluchý a posilňuje aj tlmené. Pôvodný dizajn dverí blokov umožňuje znížiť hladinu hluku o 30-50 DCB. P'päť vrstiev lak aplikovaný na dvere, dokonale a spoľahlivo chrániť ho pred žiadne vplyvy (vlhkosť, slnko). Ak sa rozhodnete pre tieto dvere, kupujúci výhry v kvalita, cena, jednoduchosť inštalácie. Všetky výrobky sú certifikované. Úplné chápanie krásy a rozmanitosti tieto dvere môžu byť len videl ich. Manažéri firmy sa poradiť o inštalácii a pomôže vybrať farby a dizajn. Vybrané dvere, na vôli klienta, dodá a nainštaluje.
Dvere a Okná na elegantný štýl a vynikajúcu kvalitu prírodného dreva domácej produkcie TM " Interstyle", je známa nielen v našej krajine, ale aj v zahraničí. Pri výrobe výrobkov sú certifikované dovezené, farby a laky. Všetky stolárstva sú ukončené s spoľahlivé nemecké kovanie a majú záruku 24 mesiacov.
LLC "Factory klasum" značka " Interstyle" je moderný podnik, ktorý vznikol v roku 1995 na výrobu vysoko kvalitného kuchynského nábytku a stolárskych prác z prírodného dreva (array) podľa individuálnych objednávok. Pokročilé technológie, jedinečné zariadenia, vysoko kvalifikovaný personál umožňujú uspokojiť požiadavky domácich a zahraničných zákazníkov. Od roku 2000 podnik má zavedený a certifikovaný v súlade s požiadavkami MS systém manažérstva kvality ISO 9001. Teda, kupujúci si byť istí, nákup produktov TM " Interstyle", ktorý prijíma nielen dokonale krásna, ale tiež užívateľsky príjemné a bezpečné pre zdravý'som produktu.
Okrem'jer vyžaduje non-standard "dvere solutions"? V tomto prípade, cesta vedie na pevné "VEKAPLAST". Tu je výroba dverí, Okien, balkónov, vyrobené z prírodného dreva (borovica, dub), nábytok pre dom a kanceláriu dreva a laminovanej drevotriesky.
Jeden z smery činnosti tejto spoločnosti je výroba kovov-plastové Okná, dvere, balkón bloky (profil "VEKA", Nemecko), ako aj výroba hliníka stavebné konštrukcie znečistený strešné Okná, fasády) zahraničných a domácich výrobcov profilu. Produkty v sebe spája funkčnosť a pohodlie, ktoré ho odlišuje od tradičných. "VEKAPLAST" poskytuje svojim zákazníkom individuálne dizajnér prístup.
Dvere do kúpeľne a kúpeľňa by mala byť zvláštne, - zabezpečiť vetranie z týchto izieb, t.j. vetracie mriežky alebo diery.
Na dvere - osobitné požiadavky, pretože ak je dostatočne estetiky, že by sa nemali nechať dome zima, vystavený poveternostným vplyvom, zároveň patrí k nim ľahko byť otvorené a uzavreté zvnútra. Najčastejšie sú jedno - a dvoj-komorový zapečatené sklo jednotky, špeciálne tesnenia. Bytov na nižších poschodiach balkónové dvere by mali zabezpečiť, že bezpečnosť je preto dobrý nápad, aby im s vysokou pevnosťou sklo (protivovirusnogo a shockproof výkon, rovnako ako nepriestrelný).
Dvere z kancelárie, samozrejme, líšia vo vzhľade z intra. Môžu byť transparentné, posuvné alebo hluchý, ale v každom prípade, musí mať pečať formalita a význam.

Materiál
Drevo je tradičný materiál pre výrobu dverí. Sú vyrobené z dub, čerešňa, orech, borovica, céder, čierna a mahagón iné cenné plemien. Veľmi atraktívny vzhľad stromy'drevené dvere na zachovanie prírodných strom - kombinácia odtieňov a textúry vytvoriť najmä príjemné farby a atmosféru. Drevo je ľahko spracované, a čas umelecky vyrezávané, intarzované dvere je skutočné umelecké dielo. Okrem toho dve úplne identické dvere sa nestane.
Dvere z prírodného dreva sú dosť drahé, ako alternatíva sú elegantné, atraktívne a pohodlné v prevádzke dvere vyrobené z rôznych dreva-nahrádza veľmi silná a odolná. To môže byť drevo, obložené taniere, plastov, PVC. Geografia výrobcov týchto výrobkov je veľmi široký. Na predaj sú dvere, Poľsko, Rakúsko, Nemecko, Švédsko, Kanada, Fínsko, Španielsko. Úspešne súťažiť s dovážaných tovarov domácich výrobcov. Je ťažké povedať, ktorý z nich je lepší, pretože všetky z nich sú vyrobené na najnovších technológií, často termo-, zvuk, ktorý je odolný voči vode. Farby sú veľmi rôzne. Bohaté príslušenstvo je jednoducho úžasné. Môžete kúpiť vyrábané sériovo dvere, a môže byť usporiadaný podľa dostupných v pevnej spoločnosti adresáre. Tu je vec vkusu - na neho spoliehať.

V našej deň, zákazníkom ponúka široký sortiment dverí. Divadlo začína vešiak, bytu alebo kancelárie (ako je to banálne frázy) s dverami. Môžu povedať o vás veľa, takže starostlivo vyberať.
ZDROJ: Janus Majetku

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика