пятница, 30 мая 2014 г.

Symfónia pre Windows

Luxusné tkaniny už dlho oceňuje ako umelecké diela, verili, že ich poklady a uložené v prsiach. Ozdobte handričkou otvorte aplikáciu ľudia začali len v XVI storočí a ihneď si uvedomil hodnotu, záclon: aj jednoduchý záves robí miestnosti, a navrhnuté tak, závesy môže premeniť obyčajnú miestnosť do Východnej komory, alebo poskytovať "večné leto".

Tkanivo považovaný za najviac živého materiálu, v inter'Yeri. Niekedy je to dosť na použitie v ráme okna, jeden alebo dva predmety z určitého štýlu a veku, za účelom vytvorenia inter'Yeri vhodné štýl a náladu.

Pri výbere textílie pre závesy akty Zlaté pravidlo: jasnejší obraz a bohatší textúru materiálu, ľahšie by sa mali k návrhu. A prísne monochromatické velvet možné urobiť nádherné záves s prehodil, gangy a rabotam. Hlavná vec je, nie je to preháňať do okna, aby sa nestal príliš agresívne časť inter'jer.

Indikátor kvality textílie pre závesy už dlho považované za jeho hustota. V dobre tkaniny jacquard alebo zamat nikdy zriedkavé tkanie. Vynikajúci indikátor kvality - prítomnosť v tkanive z prírodných vlákien.

V kuchyni je najvýznamnejším non-označenie látky, ako keby pripravené, záclony vám dostať špinavé pomerne rýchlo. Ak máte vo vašej kúpeľni je okno, vyzdvihnúť m', ktoré syntetické tkaniny alebo bavlna - tu nie je žiadne dobré vlny alebo hodvábu, pretože ich fyzikálnych vlastností.

V miestnosti, celý rad textílií môže byť oveľa širšie, ale ak izba má balkón, je odporúčané, aby zdobia dvere pohybujúce sa záclony, ktoré môžu byť zdvihnuté v ľubovoľnej výške je tak, uvoľňuje uličke.

Výkon klasiky

Závesy v Ríši štýl je nemysliteľné bez rímsy s luxusnými oká. Volániky, Závesy, markízy, pokryté steny, textílie - to všetko vytvára atmosféru tohto poľa Palác čias Napoleona, ktorý bol úplne zavesené tkaniny. Pridajte k tomu nábytok v tomto štýle a sú vkusne zariadené vázy, a vaši návštevníci rozhodnúť, že prišiel na návštevu Cisára.

Neobmedzené luxusné Barokové nemysliteľné bez najviac drahé a luxusné tkaniny - haute couture vo svete tkané materiály. To je najviac luxusné tkaniny, ktoré sú relevantné iba na recepcii a v izbách a boudoirs. Na alcove je jedným z prvkov, ktorý umožňuje obnoviť atmosféru tohto Royal luxury k dispozícii iba zopár. Napríklad, môžete prikryť steny, postele a baldachýn nad ním Janov velvet s veľkým vzorom, a aby brocade, záclony s zlatá niť alebo textúrou hodvábu, saténu a taftu. Čalúnenie zamat a plyšové kompletný neoddeliteľnou súčasťou obrazu. Viac je k dispozícii na objednávku závesy z tkanív s lesk, lurex a zlaté vlákna je elegantný spôsob, ako nikdy predtým, že oblečenie, ktoré vnútra'Yeri.

Le Grand Štýl - harmonický záväzok k dokonalosti inter'jer. Všetko by malo byť vyvážené a elegantné. Záclony grandiózny a zdajú byť vyrobené z jedného kusu látky, ich Veličenstvo upokojiť Zlaté šnúry. Ušľachtilý velvet, kontrast hodváb obloženie - vytvoriť taký inter'jer bude vyžadovať značné chuť. Skôr je tento štýl zahrnuté len modré a bledá šedá, ale teraz dizajnéri majú priestor pre predstavivosť, vrátane farebného riešenia.

Krajina-štýl je veľmi rozmanitá, a každá krajina má svoje vlastné tradície, ktoré sa vyvinuli. Tento štýl je vhodný aj pre krajiny domy, ale aj v spálni, detskej spálni alebo v kuchyni mesto byt on tiež vyzerá skvele. Vyberte si: Americký krajiny (veľké kvety na svetlom pozadí, záclony s krku a flounced) alebo francúzsky krajina s viac ako malý obrázok, ale intenzívnejšie farby, markízy nad postele, vankúše a prikrývky) - a ste v byte sa usadil večného leta.

Art Deco sa nedávno stal viac populárne, ale pre dekoráciu bytu v tento štýl vyžaduje určitú odvahu. Svetlé kombinácie farieb, oranžová s čiernou alebo Zlatá a modrá, závesy z Gobelín, velvet velour, obchodní zástupcovia. Záclony väčšinou priamo, ale s hranicou, a kožený nábytok.

Škandinávsky štýl hrať jednoduchšie. Symetria, priamky, minimálne dekorácie a nenápadný'aslib farby. Biely nábytok, textil v poli, vrátane na steny, závesy, dáva priestor jednoduché, sú vytvorené zo svetla mušelínu.

Podrobnosti

Gangy (mušle) a raboti (drop-down končí opony) je konštanta atribút classic dekor. Tieto prvky jasne ukazujú výhody sliznice satén, ktorý hrá a hrá, dodáva lesk na rám okna.

Garniža je možné takmer kryt nie veľmi krásne rímsy a pridať originality jednoduchý záves. Špeciálny tón - dole garniža. Rezanie je námestie zuby, môžete dať priestor "stredoveké" chuť, a záves na okno s volánikmi, ktoré bude spočívať v country štýle.

Rímske rolety sú fungujúce na princípe plachty, lezenie nahor s káblami. Tam sú clôn, oni sú povolaní Rakúska, a silnejší Americký záclony, kde Montáž je asi 50 cm od spodného okraja záclony.

Chytí, káble, ozdôbky, pásky hranice, stuhy a iné informácie, zvyčajne sa v katalógoch firiem celé albumy. Umožňujú tlačiť záclony, regulovať tok svetla a tiež premeniť obyčajné záves na naozajstná Princezná skladaný tkaniny. Okrem toho, tieto informácie môžu byť doplnené s markízy a prikrývky, ktoré sa vytvoriť ucelenejší obraz miestnosti.

Zdroj: Časopis "Vlastník"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика