суббота, 31 мая 2014 г.

Koordinácia častí

Koordinácia častí

Záverečné koordinácie farebný textil, Tapety a príslušenstvo vám umožní nájsť správnu farbu dizajn interiéru'interiérové a spôsobiť dôležité konečné ťahy, odráža vašu osobnosť.

Koordinácia častí
Posteľná bielizeň niekedy byť východiskom pri návrhu koordinovaného systému inter'jer. Ready-made žalúzie, záclony, dekoračné odposluch, hranice dopĺňajú obraz na listoch, obliečky na vankúše a prikrývky.

Dobre koordinované farba a dizajn interiéru'interiéru, môžete si zvoliť ľubovoľnú miestnosť z obývačky do škôlky. V niektorých prípadoch, hrá rovnaký obrázok, ktorý sa líši len do veľkosti a farby, a niekedy to zahŕňa textil, Tapety, koberce a posteľnej bielizne rôznych farieb a vzorov. Niektoré firmy ponúkajú služby sprievodcov, že v záujme kryt nové čalúnenie materiál stoličky, bude ušiť záclony a Závesy, bude deky a prikrývky.

Môžete prístup brožúry a katalógy s fotografiami nádherné inter'interiéry a vzorky dekoratívne textílie, Tapety, hranice a obyčajný koberce. Z nich je možné, aby reprezentácie o kombinácie rôznych farieb a obrázkov.

Koordinácia častí
Pri výbere Tapety a textílie, a tiež doplniť svoje hranice, vankúše, lampshades a keramické výrobky starostlivo zvážiť kombinácia farieb a vzorov, a vaša izba bude mať rovnaké čaro ako na tejto fotografii.

Vedené odborne, ktoré sa skladajú z kombinácie farieb a vzorov, to je jednoducho nemožné ísť zle a získať presnú kópiu inter'izba interiér suseda, ako tam je veľa možností pre farebnú paletu pre akýkoľvek dizajn a štýl. Že nebol ani náznak predvolené zobrazenie, môžete napísať v inter'jer niečo individuálne - Starožitnosti alebo obľúbené rarity.

Plánovanie koordinovaný inter'szz

Krásny dizajn tkaniny alebo Tapetu často sa stáva kľúčovým prvkom farieb v inter'Yeri. Pozrite sa pozorne na obrázok, poznámka farieb a ich kombinácií, proporcie, pozadia a akcenty. Potom vyberte príslušné položky nábytku a dekorácií.

Koordinácia častí
Dobre koordinované druh dať kúpeľňa, zvýšenie, zníženie, alebo ich motívy obrazu. Napríklad, v tomto dieťa motívy rozprávky a piesne rozšírené a používané v chodníku. Ladia so Všeobecnými pozadí priestor je svetlý s hviezdami - s modrom pozadí na chodníku.

Zbierať vzorky tkanín, Tapety, vlysov a hranice, maliarske a dekoračné materiály. Teoreticky je možné odolať duch dobrodružstva a patrí okrem'jer úplne iné na farbu a kreslenie prvkov od rôznych spoločností. Ale v praxi je lepšie byť opatrný a brať do úvahy jemné farby v palete farieb.

Pri nákupe materiálov na konečnú úpravu miestnosti, myslím, že o mierke výkresu. Uložiť obraz pre veľké plochy a o'objekty, ako napríklad obrovské Kreslo, závoje od stropu k podlahe, stenách veľké plochy. Malý obrázok, zvyčajne vyzerá lepšie na dekoračné vankúše, a nevidia, aj keď, samozrejme, v centre takéto výrobky môžu byť umiestnené a hlavný obrázok.

Zvyčajne, vám odporúčame obmedzovať pobyt na každej izbe, jeden veľký obraz. Ale je dobré používať veľké obrázok na Tapetu s podobnými vzormi na záclony.

Pevných materiálov. Niektoré firmy ponúkajú farby a rovnakej farby hladké tkaniny v sade. Iné výrobu textílií a pod jeho farba Tapety, napodobňuje dekoratívne úľavu omietky, kreslenie na pevnom povrchu vydané, nie je zrejmý; je to prejavuje na bližšie preskúmanie. Obyčajný výzdoba je vynikajúcim podkladom pre uplatnenie vzory, najmä v malých priestoroch, kde nechcené "predávkovania" dekoratívnych prvkov. Odhaľujú priestor a umožňujú oceniť vzory textílií a Tapety.

Koordinácia častí
Látky a Tapety dokonale zladené farby a vzoru. Motívy obrázok je malý kvet, námestí a pásy rovnakej farby. Môžu byť kombinované tak, ako potrebujete.

Pevné časti v malých množstvách predstavil vo farebných inter'er, hrať úlohu farebné akcenty. Vyberte vzor Tapety niektoré drobné farbu a maľovať stromy v it'Yana údaje: celá schéma bude vyrovnaný.

Stanovisko projektanta

Ak si pobyt na určité farby a dizajn, vykonajte nasledujúce kroky. Pozrite sa na svoje vzoriek v ich budúcej prostredie. To je dôležité, pretože farba a vzor v prirodzeného osvetlenia miestnosti niekedy vyzerať úplne inak, než v obchode, a budete potrebovať, alebo urobiť malé zmeny v farebnú schému, alebo úplne odmietnuť ju a premýšľať o alternatívne riešenie.

Ak ste spokojní s obrázkom, ale farba nesedí, skúste inú farbu v rovnakej skupine. Naopak, ak máte radi farby, ale obrázky nezmestia spoločne pozrieť na niečo iné. Veľmi často dizajnér alebo výrobca používa rovnakú paletu farieb pre viacero zbierok, z ktorých jeden sa vám bude páčiť kombinácia farieb a dizajnu.

Koordinácia častí
Niekedy jeden vzor je základný dizajn. V tomto prípade kockovaný vzor na handričku a utrite mieša aj s atraktívne kvetinové vzory na záclony.

Premiešajte a zápas. Mnohí návrhári sa domnievajú, že nie je možné kombinovať viac ako štyri obrázky v jednej schémy. Môžete však patrí okrem'jer jeden veľký vzor a 1-2 menšie, plne kompatibilný farbu a štýl: geometrické vzory - band, bunky mreže, a hviezdičky, výkričníky, atď.,

Ak základný vzor tradičné kvetinové, kompletný s obrázok s listami alebo pobočiek. Svetlé Orientálna dizajn si vyžaduje oveľa skromnejší pozadí s malý obrázok v štýle Paisley alebo Provence.

Vo Všeobecnosti existuje mnoho možností, pomocou "bok po boku" z kresieb. Napríklad, v obývacej izbe kockované látky čalúnené stoličky s vankúš na hlavu bude dramatický kontrast k pohovke, zdobené látkou s kvetinovým motívy a rovnaké závesy na prekladané obloženie sa zmestí aj do inter'jer. Nožnice na kombinuje 2 druhov sa navzájom dopĺňajú Tapety a dekoratívne hranice. Vankúše, podrúčky, odposluch pre závesy a záclony otvoriť široké možnosti na zmenu vyváženú farebnú schému.

Dať inter'jer nenápadný'slepogo individuálny charakter, niektorí návrhári odporúčame opakovať ľubovoľný motív, ale celého systému. Napríklad, Tapety, stožiare, obrázok sa prekrývajú s handričkou rhombic väzba štruktúru koberca. Dojem, posilniť urobil šablóny návrhov na obrubníky, bilaterálne žakárové tkaniny, tlačené priehľadné záclony.

Umenie miešania a kombinácie spočíva v schopnosti zastaviť. By ste nechceli byť otrokom koordinovať každú cenu. S požadovanej kombinácie farieb a vzorov, môžete začať zaradenie do inter'jer starostlivo vybrané doplnky a dekorácie, ktoré je v súlade so Všeobecnými schémy, ale nie identické ďalšie návrhy.

Koordinácia častí
Všetky textílie, na obrázku skvelý vzhľad spolu, hoci na prvý pohľad nemajú nič spoločné, okrem farby. Avšak, ak sa pozriete pozorne, uvidíte úmyselné SV'ASCO dizajn. Malé rhombic vzor na červené záclony opakovať na bielizeň, valček a edge. Rovnaké motívy viditeľné v pásoch kvetinový vzor na deku a baldachýn chodník.

V spálni. Spálňa - ideálny cvičisko pre koordináciu dizajn. Môžete si kúpiť ready-made závesy a zodpovedajúce posteľná bielizeň ľubovoľnej farby a štýl, rovnako ako Tapetu, hranice, rozmerov textílie pre vytváranie vlastných rúk nejaké doplnky.

Výber dizajn pre spálne rozmerov tkanív, môžete vytvoriť originálne detaily: m', ktoré usgov'I miest, závesy na baldachýn, záclonka, baldachýn. Ak dávate prednosť menej ambiciózne štýl, limit žalúzie alebo závesy na okne s ozdôbky, flounces, dekoratívne interceptions alebo vankúšov na stoličky a na posteli.

Nepredvídateľné kombinácie

Koordinácia častí
Rovnaké farebné textílie a rôzne vzory predstavujú originálnu kompozíciu. Pozoruhodný kvetinové vzory na závesy sú perfektné v kombinácii s koberčeky čalúnenie nábytku. Na vankúše opakovať rovnaké vzory. Okrem nich uvedený široké pásmo na kryty na dekoračné vankúše.

Lepšia koordinácia nikdy upúta. Vidíme starostlivo vybrané látky a Tapety v rovnakej farby. Dôverujte vašej chuti a dizajn schopnosti pri výbere materiálov.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика