суббота, 31 мая 2014 г.

Okrem'rn veci, upevňovacie systémy Velenia v inter'Yeri


Okrem'm veci

Široký výber nábytku, dekoračných predmetov a inter'kariéra riešenia pre každý vkus a farbu v rozsahu moderné obchody nielen uľahčuje naša voľba, ale robí vás zaujímalo, ako sa prispôsobiť ich vlastný domov. Pridať do inter'jer nič, zaujímavé a nezvyčajné a zároveň urobiť svoje vlastné. Teraz to nie je ťažké, pretože máme príležitosť urobiť pomocou profesionálnych dizajnérov - upevňovacie systémy Velenia .

Upevňovacie systémy Velenia v inter'Yeri

Skutočne kúpiť v obchode dnes, môžete robiť takmer všetko. Ale factory pečiatky nemôže Vyjadriť vnútorný svet prenajímateľ, a tak stále Budete sa nepríjemne vo svojom vlastnom dome. To môže byť pevné, systém upevnenia Velenia bude ľahko pomôže Vyjadriť svoju individualitu.

Upevňovacie systémy Velenia v inter'Yeri

Máte veľa zaujímavých fotografií, ale móda pre tlač obrázkov preč. Vyzerá to, že každý bol asi len pomocou digitálnych médií. Je čas na zmenu, vyberte položku obľúbené zo svojho archívu a vytlačiť nejaké skvelé fotografie s rodinou, priateľmi, nádherné krajinky, a všetko, čo Vaše srdce túži. Vložte ich do rámca. A teraz to najzaujímavejšie, je čas, aby po nich a okolo domu.

Upevňovacie systémy Velenia v inter'Yeri

Môžete sa staviť, že v tejto chvíli úsmev opustil Svoju tvár, a to všetko preto, lebo Si predstavili všetky zložitosť procesu. Viac pravdepodobné, skúste si spomenúť, kde máte uložené Svoje nástroje, a ktoré, pretože Ste nemali žiadnu príležitosť na ich používanie. Našťastie, aby sa zavesiť obraz, portrét, plagát, ktoré už nepotrebujete. Najťažšie je vybrať Váš najlepší obraz, a zvyšok nechajte zabezpečenie systémov Príkaz ™.

Upevňovacie systémy Velenia v inter'Yeri

Každý z háčiky pre obrázky môžu vydržať hmotnosťou do 2 kg, zatiaľ čo rám je zavesená na jednom z týchto úchytky, úplne zakrýva háčik. A vďaka inovatívnemu systému Úsek-Release verzia (vrstvy lepidla na pásy z namontujte na stenu, oveľa hrubšie ako prílohu k predmetu) montážny systém Príkaz poskytovať lepšiu fixáciu dekorácie na povrchu a umožniť, aby sa úplne odstrániť položky tak, aby nezostali žiadne stopy na povrchu.

Upevňovacie systémy Velenia v inter'Yeri

Samozrejme, obrazy a iné dekoratívne prvky na stenách - to nie je celý rad upevňovacích systémov Príkaz ™, presnejšie, iba malá časť. Oni môžu ľahko vyzdobiť miestnosť na počesť dovolenku, pomôže urobiť niečo pekné na oplátku príbuzných v príprave ich izba redecoration, pripraviť sa na príchod dieťaťa v dome bez extra nervy a náklady miestnosti dekor. A upevňovacie systémy Velenia - pravda, odborníkov v oblasti optimalizácie a vykladanie oblasti, ktorá je dôležitá pre malé-veľké apartmány a je tiež súčasťou výzdoby priestorov...

Vaša inter'kuriérom v dobrých rukách, aby to nezvyčajné, svetlé a chytľavé, ako jeho pán. A upevňovacie systémy Velenia presne vedieť, ako realizovať Vaše predstavy!


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика