среда, 28 мая 2014 г.

Home-made fontána pre obývaciu izbu

Home-made fontána pre obývaciu izbu

Čaro tohto fontána je z dôvodu zvolený materiály - prírodné kamene v rôznych veľkostiach, tvaroch a kontúry. Ich rôzne rozloženie umožňuje vytvoriť zloženie je jedinečné druhy. Sme postavené z kameňov stĺpec výška 70 cm a zahnutý čerpadlo s maximálnou výška prívod vody 100 vidieť nainštalovaná tak, že voda tečie od vrchu, mierne firouzi, ale nie striekanie. Na výstavbu táto fontána bude vyhovovať všetky prírodné kamene. Sme zobrali materiál, čo pomerne ľahko práca - Pieskovcové dlaždice: oni jednoducho rezanie a vŕtanie konvenčné rock brown.

Obrázok

Kamene môžu byť umiestnené na zásobník, stĺpec bude stabilný, ak inštalácia kameňov použiť malé množstvo cementu riešenie. Je potrebné zásobník kameň na kameň, ale pred ako dať ďalší kameň, riešenie je povolené stvrdnúť mierne. Zloženie je vhodné zbierať bez malty, početné prvky zo spodnej stranám (ak je výsledok vás nie je spokojný, môžete reflow prvky znova).

Obrázok Okrem prírodných kameňov bude potrebné, vodotesná nádrž, príslušné čerpadlo, plastové alebo medené potrubia, a štrk a niektoré tehly

Poradie prác:

1. Vodný kontajner môže byť plastová vaňa s kvetmi. Tri tehla bude slúžiť ako základ pre Kam'drevené obklady, ktoré budú kryt čerpadla.

2. Potom čerpacími a trúba na zdvíhanie vody. Na kontrolu účinnosti čerpadla, by ste mali naliať v miske trochu vody a pripojenie čerpadla.

3. Tlak upravená tak, aby voda tiekla, z potrubia pod tlakom, mierne firouzi.

4. Najväčší dlaždice bude slúžiť ako prekrývajú. Pomocou borax kameň pre spracovanie vŕtanie otvorov v Hradnom pomerne ľahko. Odporúčame vám použiť stojan pre vŕtačky, že otvor bol presne vertikálne.

5. Po dlaždice podlahy pokračovať na plnenie štrk.

6. Po všetky položky sú vŕtané, začiatok výstavby stĺpci. Snažte sa zbierať

pár skladieb, ktoré vám umožní vybrať najvhodnejší variant. Otestujte pripojenie čerpadla ukáže, ako to bude prietok vody. Ak je výsledok uspokojivé známky prvky zo spodnej strany; zápasov, takže ich postavenie a postupnosť.

7. Na skrátenie rúrky pre rastúce vody právo dĺžka, posledný kameň, musí byť odstránený dočasne. Pipe end nemali konať v hornej lietadlo kameňa.

Obrázok

Zdroj: www. sadinfo. net
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика