пятница, 31 октября 2014 г.

Zvýšiť nálada: aktualizácia domu

Koridor

Svetlo: poďme sa pozrieť, čo žiarovky vo vašej chodbe je málo? Ich odstrániť a nahradiť ich najviac pulzujúca. Lepšie, ak to bude žiarivky. Pozrite, čo sa deje s osvetlenia v ostatných miestnostiach, a zároveň overiť, či dobre umyté okno.
Komfort: bude užitočné, aby žiadny obchod Orientálneho tovaru: jasné, prívesky, Čínske papierové lucerny, Indickej skladanie rag lampshades.
Kalendár: zabudnite na obvyklé tlač s tesnením alebo kvety. Vyberte vaše najlepšie zábery s letných prázdnin - v rámci viac o more a slnko, a čo je najdôležitejšie - vaša usmievavá tvár.



Kuchyňa

Stolový: bieleho porcelánu a kameniny odísť na jar. V zime budete potrebovať riad veselých letných farbách, ktorá bude zdvihnúť náladu. Napríklad, zelená, oranžová, taniere a poháre s taniere. Navyše, psychológovia hovoria, vo farbe keramiky jedlo vyzerá, že chuť. Dobrá pomoc pre tých, ktorí sú na nízkokalorické diéte!
Okuliare: nezabudnite, že farebné môže byť sklo: červená a žltá pohárov crystal vyzerajú veľmi slávnostné.
Textil: možno, že vaša kuchyňa bude musieť čeliť nové záclony, jasnejšie? A nové kuchynské utierky? Ak si chcete skutočný komfort, použite tajomstvo naše babičky - ležal na stole červené alebo oranžové bielizeň obrus.
Vitamíny: mimochodom, zima je najlepší čas kúpiť odšťavovač. Nezvyčajné techniky, napríklad, oranžová a červená, alebo dokonca k modelu vo forme orange, bude zdobiť pracovnej rovine.
Dekor: nakoniec, dokončovacie dotyk je dať do vázy kyticu vinous ruží a krásne usporiadané na tanieri niektoré citrusové plody.



Salónik

Nábytok: to možno stojí za to prejsť? Spýtajte sa sami seba, či je čas, nakoniec sa zbaviť starého grim Skrinka z drevotriesky?
Textil: kúpiť farebná deka a niektoré vankúše. Pam'nezabudnite, že všetky tkanivá by mali byť príjemné, nie len na pohľad a na dotyk: brocade, vyzerá luxusne, ale chladný. Velvet Zlatý odtieň je lepšia voľba.
Farba: Pokúste sa odstrániť (alebo skryté) veľké tmavé veci, fialová, čierna, hnedá, sivá. Tieto farby boli vyhnaní do melanchólie.
Lampy: Biele, krémové odtiene nástenné lampy a na-stand - nuda. Myslím, oranžová a červená. A luster môže byť zdobené, ryté sklo prívesky-mobile.



Spálňa

Posteľná bielizeň: nahradiť biele listy broskyne, marhule alebo dokonca žltá a modrá, zdobia kvety a puky. Možnosť pre odvážnych - obliečky s obrázky Winnie the Pooh, Mickey mouse. Nie je romantická, ale príjemné a zábavné.
Kvety: miesto na parapet miniatúrne ruže v rašeliny - povinné'nevyhnutne vo farbe alebo exotické bonsai.
Dekor: rezervujte si svoj optimistický plagát na film obľúbený interpret.
Vonia: kúpiť pekný aróma lampy. Depresia pomocou esenciálny olej z Bazalky, Jazmínu, ruže a sedmokrásky.



Vaňa

Uteráky: zmena svieti na červeno alebo zeleno - hlavná vec, aby bolo jasnejšie a Pomorie. Župan by mali byť také, aby sa ním nechcel dostať von dlhšie.
Kefka: predám nové detské Oddelenie lekáreň - žaba, snehulienka alebo Batmana.
Penové kúpele: nájsť osviežujúce a povzbudzujúce vôňou. Ísť do obchodu a pozrite sa na pomaranča a škorice. Nezabudnite voňavé sviečky.
Dekor: zadarmo pluku? Dať hermeticky akvárium s morskými krevety.
Pohodlie a teplo: Inštalácia na stenu s útulným krbom plamene'I, a sedieť v prútené hojdacie kreslo z ratanu s obľúbenú knihu a hrnček horúceho čaju.


Zdroj: wumens. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика