среда, 29 октября 2014 г.

Mozaikové sklo

Mozaikové sklo sa stále viac stáva materiál pre vybaviť kúpeľní a bazény. Často sa môžete stretnúť s inými použitie: používa sa na pokrytie krbov, fasád, kuchynské dosky.






Vzhľadom na zvýšenie popularity tohto materiálu vzhľadom k univerzálnosti skla. Sklo, vzhľadom na jej vlastnosti, nie absorbovať vlhkosť, vydrží dlhodobé pôsobenie vody, nehorí, ľahko čistiť všetky domácnosti chemikálií.

Ale pred rúti na materiály a začať čeliť sklenené, je oboznámený s niektorými funkciami, že sklo má.

Sklenené mozaiky môže byť položený na povrchu z akéhokoľvek materiálu. Vhodné pre základy, aj strom. Napríklad strom, sklo môže byť aplikované pomocou polyuretánové lepidlo.

Ak skla, kameňa povrch je porézny, je potrebné použiť zmes s vysokou priľnavosťou. Pre čelia zvislých stien musieť použiť riešenia, ktoré neumožňujú posuvné dlaždice, tzv thixotropy.



Pri montáži zo sklenenej mozaiky na podlahe nie je dôležité len priľnavosť a vysokej elasticity v záujme ochrany poschodie z oddeľovať jednotlivých prvkov. Podlaha musí byť dokonale hladká a pevná, pretože mozaika presne opakuje všetky krivky návrh rámca.

Glutinous zmesi by mala byť biela, šedá, alebo žiadne svetlé základe. To je dôležité najmä vtedy, ak mozaiky plná pestrých vzorov.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика