вторник, 28 октября 2014 г.

Budova, skleník s rukami

Budova, skleník s rukami


Budova, skleník s rukami Bohužiaľ, klíma, v ktorej žijeme, nie je nám pomáhajú pestovať zeleninu by chcel mať na svojom Stole. Preto, s cieľom diverzifikovať svoje záhradnícke chytiť, mnohí sa uchýlil na budovy, ktoré prispievajú k rastu rastliny nemôžu rásť v normálnom prostredí prostredníctvom klimatických podmienkach. A sú také štruktúry parenísk alebo skleníkoch.

V konvenčných, film parenísk alebo skleníky, pestovanie rastlín, ktoré rastú v situácii, že bol prítomný na stovky kilometrov na Juh od nás. Ale ak sa takéto vykurovaný skleník, je možné už pestovať zeleninu, ktoré rastú na vzdialenosť viac ako jednej tisíc kilometrov. Preto, skleníkový je druh pochúťka na záhrade stránky. Je to možné vybudovať štruktúry na svoje vlastné? Samozrejme, je to možné!

Pred vybudovať na svojom pozemku hothouse, budete musieť správne určiť miesto, kde bude umiestnený. Závisieť na to, v rôznej miere, plodnosti pre budúce plodín.

Nachádza skleníkových sa priamo v blízkosti Vášho domova, takže môžete neustále sledoval ju. Hlavné faktory, skleníky sú: jeho vynikajúce osvetlenie (vo vnútri), stabilné teplé teploty a ochrana pred vetrom. Optimálnu polohu pre vietor, tam je ustanovenie, od Východu na Západ. Skúste chrániť ich štruktúra sa od Severu vietor.

Ak veľkosť pozemku nemôže vzdialiť sa na predstavivosti a aplikovať dizajn zručnosti, potom je najlepšie, aby spojili svoje emisie skleníkových existujúci múr, ktorý bol už existujúcich zariadení. Stále, ukladanie a miesto, a prostriedky na jeho výstavbu. Tiež, pokiaľ možno, v blízkosti skleníkov tam bol domácnosti jednotky, jamy na kompost a iné zariadenia, ktoré prispievajú k pytačky, a pre pestovanie rastlín.

Základom pre rozlíšiť emisie skleníkových je Základ, ktorý pri správnej budovy je zárukou jeho funkčnosť. Najlepší materiál pre skleníky je podmurovka, ktorý je z betónu. Okrem toho Nadácia izolované z oboch strán pena, najlepšie pevné, a je zateplený s hydroizolácie. V tomto prípade, Budete vyhrať, ktoré tepla budú trvalo byť uložené v skleníku, a zbytočná hlodavce nebude môcť dostať. Okrem toho, keď nevyhnutné zmeny teploty, môžete sa nebojí, pôdy, pokles pôdy. Dôležité je, že pri stavbe základov, brať do úvahy odstúpenie od zmluvy podzemných vôd.

Po zaoberal Základy skleníka, ďalšou otázkou je, čo robiť rám? Tu je potrebné rozlišovať tri hlavné materiál: polyetylén, skla a polykarbonátu.

Čo pozitívne a negatívne stranách týchto materiálov?

Výroba filmu skleníky

Zo samotného názvu, je zrejmé, že na pokrytie ako skleník, sa používa polyetylén. Materiály použité na výstavbu sú vybraných túžbu a schopnosť. Hlavná vec, že oni boli pevné a ľahké. V podstate to dreva, hliníka, plastu a kovu. Avšak, použitie dreva, uvedomte si, že to je najviac podliehajúce opotrebovaniu, pretože je to ovplyvnené takými faktormi, ako kazu.

Vynikajúci prenos svetla film skleníky dáva pokrytie filmu. Tento materiál, najviac zo všetkých, vhodné na prevádzku, a je pomerne stále, trvanlivý materiál. Navyše, film je najviac lacný v porovnaní so sklom alebo polykarbonát.

Počas výstavby skleníkových rám z dreva, je potrebné venovať pozornosť počet povinných'pripojený chvíle. Po prvé, tieto rozmery. Skleník je vyrobený z dreva by nemali byť väčšie, inak to Vám prinesie radosť nie je v prevádzke, a neustálej tme, v jej službe. Štandardom pre krajiny, skleníky, stavby, veľkosť 6 metrov do 3 metrov.

Použité pri stavbe sú stromy'drevené trámy, hrúbka 10 cm (nie menej). Potrebovali podporu v hľadisku. Skládky tieto regály po obvode skleníkových v zemi v hĺbke nie menej ako pol metra, a opraviť ich. Vodorovné trámy sú namontované na vrchnej časti nainštalované podporuje. Krokvy sú stanovené krokoch po 50 až 60 cm.

Dvere sú nainštalované v skleníku na Severnej strane. Ak to chcete urobiť, budete prvý nainštalovaný na rám dverí. Veľkosti môže byť svojvoľné, ale hlavne šírka rámu okolo 70 cm a výška 1 m 80 cm. Dvere sú vyrobené a namontované na veľkosť skončil rám dverí.

Ďalej, prejdite na výrobcu stromy'drevené okná. Nazývajú sa parubnja. Sú umiestnené na Severnej strane (t. j. od vchodu), a na Južnej strane. Sú vyrobené z záznamy malá hrúbka, alebo tabule, ktorá je obdĺžnikový rám. On je nastavený na južnej a Severnej strany. Potom, 40-50 cm prehĺbiť rám, so pochovaný ich hnoja. Môžete použiť kravy'Jak, alebo konský hnoj. Top pokrytá slamou.

Pri inštalácii parubnja, uvedomte si, že ak Ste Severnej polohe tesne nad Juh (10-15 cm), lúče slnka bude ísť rovnomerne počas celého skleníku.

Ďalej, natiahnuté na rám z filmu. Použitie pevné polyetylénu, pretože extra kĺbov je dodatočný impulz film vo veternom alebo daždivé počasie, rovnako ako ďalší zdroj príjmu za studena. Týmto spôsobom sme fix film, s vytlačeného jej tenké reek stromov'drevené podporuje.

Udržať v teple, v chladnom období, je možné Severnej strane nie je transparentné, maľované steny lesklý lak (biely), a Saleev hliníkovej fólie. A nebude brániť plnenie lavičke v skleníku.

Tiež, teplo môže byť udržiavaná elektrické kúrenie. Najvhodnejšiu možnosť pre tento bude slúžiť ako vykurovací kábel, ktorý sa používa na tepelnú izoláciu podlahy. V horúco a dusno čas, povinné'uistite sa, že vetrať, skleníku, ale tak, že tam boli koncepty. Ak sa chcete tomu vyhnúť, je vhodné, aby transoms na streche skleník.

Sklenený skleník

Až do nedávnej doby, sklo bol najpopulárnejší materiál pre výstavbu skleníkov. Konštrukcia sklo skleníkových zahŕňa veľa nuáns. Mali by ste vedieť, že skleníku, ktorý je vyrobený zo skla - to je, skôr, ťažká konštrukcia. Konieckoncov, to je, tenké sklo, stále má hmotnosť. Okrem toho, sklo samo o sebe je krehký materiál a často láme alebo je zlomené. Dobre, čistenie rozbité sklo, najmä na zníženie emisií skleníkových zeleniny, záplaty, nie je ľahká úloha, a ublížiť celkom jednoduché.

Treba poznamenať, že slnečné svetlo dopadajúce cez obyčajné sklo, nie je rozptýlený tak, že rastliny v skleníku možno spaľovať alebo inak zničené. Aby sa tomu zabránilo, sklo by mali byť tmavé. Ale, na druhej strane to spôsobí malé množstvo svetla, ktoré je tiež potrebné pre rastliny.

Tepelná izolácia v systéme Windows, sa tiež nedá nazvať vynikajúce. Jednovrstvový, prakticky, nie držať teplo a chlad preniká cez to celkom rýchlo. Aby sa tomu zabránilo, či inštalácia druhá vrstva skla. Tak, to ukáže, tzv skla.

Hoci Windows sú dosť drahé, z vecného hľadiska, ale sú oveľa účinnejšie. Po prvé, sú dokonale rozptýlené slnečné svetlo, s špeciálny povlak na ich zakryť skleníkových, poskytuje ochranu pred popálením rastlín, a nie blokovanie získanie potrebných svetlo.

Pre najlepší účinok, je na výrobu skla, kúrenie, ktoré sa bude dať príležitosť, aby sa nebáli zime chladné. Nemali by sme zabúdať, že hrúbka týchto balíkov musí byť nie menej ako 16 milimetrov.
Treba poznamenať, že život dvojité Okná, pomerne veľké, že by si spotrebiteľ.

Polykarbonátový skleník

K dnešnému dňu, najúčinnejší je skleníkových budovy celulárnej vápenatým. Polykarbonát je niekoľkonásobne vyššia ako účinnosť skla a polyetylénu. Po prvé, emisie skleníkových polykarbonát má vynikajúcu tepelnú izoláciu. Ultrafialové svetlo, ktoré prechádza cez povlak, je z polykarbonátu, filtrované tak ťažké spektrum chýba vo vnútri skleníka, je iba m'čo rozsahu. To je m'čo spektrum je nevyhnutné pre správnu fotosyntézu. Ďalšie tepelné siete a infra-červené žiarenie, ktoré je generované z pôdy a skleníkových rastlín, mešká v polykarbonátu steny. Štruktúra tohto materiálu má vynikajúce vlastnosti rozptyl slnečného svetla. Trojstranná displej umožňuje zobraziť celý skleníkových rovnomerne.

To je teraz možné namontovať skleníkových polykarbonátu, ale môžete si kúpiť ready-made dôležité rozmery.

Teda, mať predstavu o základných materiálov pre výstavbu skleníkov, získanie základných zručností v jeho štruktúre, si môžete urobiť sami doma. Hlavná vec je, zvážiť klady a zápory, nájsť skutočnú územnej a materiálnych zdrojov, sledovať vedomosti, ktoré Ste dostali.

Prejsť na: Strecha → polykarbonátu a príslušenstvo



Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика