среда, 29 октября 2014 г.

Mozaika (viacfarebné) pokrytie 2006-12-21 13:32:27

Výstavby a rekonštrukcie.








Mozaika (viacfarebné), ktoré pokrývajú
2006-12-21 13:32:27

Mozaikový lak - dekoračné materiály vysokej kvality. To je emulzie s vodou nerozpustné vo základe pigmenty-kvapky výplní alebo farebné mikroskopické častice. Kvapôčky maľoval farby odlišnej od farby základe.

Pri uplatňovaní foriem mierne drsný povrch s zmrznuté farbu alebo iný odtieň farby kvapky (v závislosti od pigmentu), vytváranie punctulata obrázok pocit jeden velvet pozadí.

Tento povlak sa vyžaduje veľmi vysoká kvalita povrchu príprava a uplatňovanie primer, zatvorte tón základu. Ako základný náter môže byť použitý ako špecializované sklady a pravidelné vody-line alebo alkydové farby.

Mozaika farby sú dodávané pripravené na použitie. Tradične môžu byť použité iba vtedy, keď existuje špeciálny nástroj - vzduchová striekacia pištoľ (pigmenty-kvapky na nabryzgivaniya prestávku a držať na povrchu). Vytvoril však nová generácia viacfarebné farby, ktoré môže byť použité nielen striekacou pištoľou, ale so špeciálnou kefou.

Náter je para priepustná, má vysokú dekoratívne vlastnosti, odolnosť voči mokré oderu a umývanie rôzne (aj mierne alkalické) umývanie kompozície. Najviac kvalitatívne zloženie môže byť použitý v špeciálne priestorov a zdravotníckych inštitúcií.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика