четверг, 30 октября 2014 г.

Ako uzavrieť spoločné medzi stenou a podlahou?

Začína diskusiu o tom, čo úzke spojenie medzi stenou a podlahou, je potrebné povedať, že prvky, ktoré sa vyrába dnes je dosť. Tak, jeden z najviac spoločné prostriedky pre "hladké" align podlahy a steny sú dekoratívne autobus. Navyše, malo by sa spresniť, že v súčasnosti, môžu byť uzavreté na akejkoľvek inter'schodisko dizajn. Ako pravidlo, dom majstra, nie je veľký problém pripojiť tieto pneumatiky z jednej strany na stenu, na iné - na poschodí. Ale všimnite si, že v tomto prípade hovoríme o finálne opravy, myslím, že ste urobili správne a problém s tým, čo začať opravu bytov vlastnými rukami.



Ale poďme ďalej: najčastejšou formou mount dekoratívne pneumatiky tam je malé dekoratívne skrutky. Avšak, pre mnoho užívateľov túto možnosť, tesnenie škár z jeho rúk nie je prijateľné, ako hláv skrutiek často hromadí v priebehu času, špina, a to skrutky často kazia vzhľad dekoratívny pneumatiky.


Aby sa zabránilo tieto nevýhody pomocou profilov, ktoré sa vo všeobecnosti skladá z dvoch častí. Tak na zemi, ako na základe toho je potrebné skrutky iba v spodnej časti profilu. V hornej časti dizajn umiestnený na stene: to je vložená do spodnej časti a je stanovená na špeciálne zámky. Veľmi výhodné, že takéto dekoratívne autobusom (s profilom, alebo nie), ktoré majú dĺžku až 270 cm. Ako môžete vidieť, tento veľkosť je pomerne dosť riešiť "docking" problém medzi podlahou a stenou.



Ale viac známe do ruskej spotrebiteľa je, keď utesnenie spojov použitie plastových soklové. Stojí za zmienku, že dnes sú najvhodnejšie pre montáž a prevádzku detail dekorácie interiéru, ktorý dáva priestor úplné a presné zobrazenie. Tam sú tiež známe pre mnoho stromy'drevené soklové. Aj keď sa dnes používa, trochu menej, než ich plastové náprotivky, ale našli svojich zákazníkov: ak sa bavíme len o úzke spojenie medzi stenou a podlahou, potom vyberte možnosť použitie plastov soklové.



V tej istej veci, ak v diskusii je asi na utesnenie trhlín medzi stenou a podlahou, najlepšie nástroje, ktoré môžete vyriešiť problém a zároveň dať priestor krásny a štýlový vzhľad, pomôže stromy'drevené soklové. A ak plastových sokel robil len na kladený na silné lepidlo, potom proces inštalácie stromy'drevo lepidlo je založené na viac závažným spôsobom.


Preto pri rozhodovaní o tom, zatvorte spoločné medzi stenou a podlahou, by sa mala riadiť nielen dekoratívne potrieb na výzdobu miestnosti, ale stále čisto praktických dôvodov: profitovať z moderných dizajnoch umožniť o'v kombinácii oboch krásu a efektívnosti.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика