пятница, 31 октября 2014 г.

Tlačidlo "Áno" a "nie" v inter'RNOA dizajn. Niekoľko dôležitých "nie"

Pramene poznania o tom, ako vytvoriť dobrý inter'er, zvyčajne v hojnosti: v publikáciách a vysielanie v design môžete vidieť a pokyny, a názorné ukážky. Ale čo robiť, písať a ukázať málo, preto sa učiť zo svojich chýb. Ako krok na druhých " chyby?



Niekoľko dôležitých "nie"

Nedovoľte, aby sa voľba pre vás. Dokonca aj vtedy, ak dôverujete odborníkom, pam'zapamätať si: ich účelom nie je, aby vám pomohol rozhodnúť, že voľba pre vás. Môžete požiadať o odporúčania, ale rozhodnutie vziať si - pretože žiť vo vašom inter'Yeri budete.



Nechcem začať s natieraním. Teraz v obchode si môžete kúpiť farba je akejkoľvek farby a odtiene. Začať definovať riešenia si viac ťažké a drahé: predám koberec, nábytok. A potom, berúc do úvahy situáciu a vybrať najvhodnejšie farby na steny.

Neberte rozhodnutie o farby na model. Vzorky farieb veľkosť v štvorcový centimeter môže vyzerať veľmi v pohode. Ale skutočný pocit vaše steny maľované táto farba sa mu bohužiaľ nemá žiadny priamy vzťah. Ak to bol svetlý odtieň, riskujete, "štipku", ak bledo - prehra tón v matne osvetlenej miestnosti. Okrem veľkosť, stupeň svetlo na farebné vnímanie môže ovplyvňovať kvalitu stenové krytiny, napríklad materiál. Preto, aby sa zabránilo chybám, kúpiť malé množstvo farby (niekoľko odtieňov a farieb), a maľovať dom časti steny najmenej jeden meter štvorcový vo veľkosti. A vaše rozhodnutie farba by byť viac ako rozumné.

Nenechajte si kúpiť okamžite. To čo ste videli v kabíne a ako bude vyzerať a byť kombinované povlaky, kobercov, bytového textilu " niekedy rozdielne veci. Preto, ak máte možnosť zistiť, nenechávajte peniaze na svoju prvú cestu do obchodu, typ vzorky, a starostlivo prehodnotiť svoje rozhodnutie doma, v podmienkach prirodzeného a umelého osvetlenia. Nesnažte sa opakovať výstavy, ktoré si videl v obchode. Často aj za rovnaké headset je viac vhodný pre vás konštruktívne a dekoratívne riešenia. Dozvedieť sa o alternatívach.



Nezanedbávajte presný výber farieb. Liter oranžovej farby, je ako lacné ako liter white. Čo vám bráni, snaží? Na druhej strane, si určite nenechajte sa snažia dobyť všetky vaše inter'jer jednu obľúbenú farbu. Monochromatické stále nudné, aj keď sa rozhodnete nie je neutrálne, a svetlé farby. Zákon múdrejší, nájsť spôsob, ako zdôrazniť vybrané kombinácie farieb, naopak, v rôznych hmotností.

Pam'nezabudnite midtones. Aj v mori biele odtiene. Využite príležitosť polovičky tóny, s cieľom nájsť najlepšiu kombináciu.

Nie ignorovať psychológia farieb. Vlastnosti vnímania tak, že svetlé červené inter'EP ponúkajú relax menej ako modrá alebo zelená. Vyberte si farbu stien, v závislosti na nálade a atmosfére, ktorú chcete vytvoriť.

Nenechajte sa formalistický: ak váš gauč červené, to neznamená, že to bude vyhovovať každého interiéru, čo je niečo červené, alebo aj orange. Rozhodnúť, s palete farieb, a snažiť sa ju udržať. Pokus, experiment, zmeniť, ak je to potrebné, opakovať, až kým ste si istí, nájsť optimálne riešenie (nie je optimálne znamená "dokonalý", však).



Nie je "pritiahnuté za vlasy". Nechcem ísť o znateľné ceny, "trend", extravagantné chutí a založili vlastné.

Vec so zľavou môže byť atraktívna, ale len vtedy, ak to je dobre. Vážení gauč môže byť aj drahšie, ak máte zmeniť nesprávnej farby poťahu na nákup, ale to bude lacnejšie ako zmeniť troch skrachovaných lacné zodpovedajúce čalúnenie.

Trendy prichádzajú a odchádzajú - nestrácajte svoje peniaze na ne, ak to nie je to, čo by ste chceli na dlhú dobu. Ak ste absolútne fascinovaný tým, že niektoré veci, ktoré vyčnieva z vašej inter'vnútorné nepravdepodobné, že bude trvať dlhú dobu, alebo sa jednoducho roztomilý, ale k ničomu - je lepšie dať peniaze späť do vrecka.

Stáva sa, že niektoré nepotrebné veci uviazol vo vašom inter'Yeri, že sú nepríjemné časť s: zdedené, daroval, cestnej, ako pamäť'Yat. Starostlivo zvážiť, ako naozaj odôvodniť svoje rozhodnutie, opustiť ju. Nedržte vec len preto, že máte pocit, že ste mali. Žijete s ním alebo bez neho - ostatné raz sa to pochopiť.



Nezabudnite na detaily. Ak chcete vytvoriť inter'er - to neznamená, jednoducho maľovať steny a nejako zariadiť medzi nábytku. Každý detail je dôležitý, je dôležité cítiť svoju individualitu v interiéri'Yeri. Avšak, nech to Rada nebude signál na odiv svoju zbierku čačky. Význam inter'interiér, že každý detail má zohrávať zásadnú úlohu.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика