среда, 29 октября 2014 г.

Dekoratívne omietky 2006-12-21 13:30:29

Výstavby a rekonštrukcie.

Dekoratívne omietky
2006-12-21 13:30:29

Dekoratívne omietky je tovstashova poschodí, ktoré má určitú štruktúru. Jeho štruktúra sa určí podľa typu, veľkosti a form filler, prístroje a technologické metódy aplikácie. Sú dodávané ako ready-to-jesť, a vo forme suchej zmesi.

Dekoratívne omietky sa používa v inter'Arah, podľa typu väzby je rozdelený do minerálne a polymér, a na veľkosť zrnitá filler - na conciatori, sridharacharya a groovector.

Samotný materiál a tvoril krytiny majú veľký počet nepopierateľné výhody, a to ako z hľadiska dekoratívne vlastnosti a technické plán:

  • prispôsobivosť na výrobu vyplnenej prihlášky je znížené požiadavky na odbornú prípravu dôvodu sú vylúčené niektoré pokročilých technologických operácií (napríklad, dokončovacie shpaklevanie);
  • vysoko dekoratívne vlastnosti náteru. Snáď stále pripravení farbu náteru a môže byť kolarovata tón špeciálne pasty alebo maľované vody-rozptyl farieb;
  • nátery majú vysokú mechanickú pevnosť;
  • ľahký kozmetické opravy krytiny
.

- prevaha v ich zloženie z prírodných zložiek: kremičitý piesok, cement biely, a iného Obsahu polyméru prísady minimálne o 3%. Zvláštnosťou minerálne omietky - prevaha v ich zloženie z prírodných zložiek: kremičitý piesok, cement biely, atď Obsah polymérov, prísad minimálne o 3%. Bežne dodávané ako suché zmesi, ktorá je priamo pred aplikácia zatvorí vody. Prijaté štruktúra okamžite sa dal na stenu.

Takéto omietky relatívne lacný. Povlak má dobrú vodu-odpudzujúce vlastnosti, povrch je drsný, s vlnitá štruktúra. Štruktúra materiálu plastové plávať v kruhových, pozdĺžne alebo priečne.


Jemné omietky umožňuje vykonávať rôzne povrchové modelovanie (CAPAROL):
A - štruktúra "kruhy"
B - štruktúra, "drážky"


Oderu odolnosť náteru nie je veľmi vysoká. Pri ťažkých bremien, prípadne vylučovanie najväčšie zrno plnenie.

- na základe vodnej disperzie akrylových živíc. Viac technologických a sú odolné voči oderu sú polymér omietky - na základe vodnej disperzie akrylových živíc. Polymérového spojiva kryt pripisuje osobitnú silu a trvanlivosť.

Polymér omietky dodávané pripravené na použitie alebo suché v plastových vedrách. Aplikovať prakticky na všetky dôvody, pripravené primerane.

V závislosti na veľkosti granúl môže byť dosiahnuté rôzne dekoratívne efekty.

Dokonca s veľmi silným oderu prelievanie výplň sa nevyskytuje.

Výplň pre dekoratívne omietky sú často polymér granule. Niekedy sa používa na tento účel kalibrované, mramoru, žuly alebo quartz granule. V tomto prípade, materiál obsiahnutý v samostatnej skupine, popísané nižšie.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика