среда, 29 октября 2014 г.

Čo pílou vyberte

 


Na otázku, čo pílu vybrať sa najčastejšie vyskytuje v cottagers a milovanie s rukami. V závislosti na zaťažení a použitie nástroja a bude robiť výber v prospech jedného alebo druhého modelu motorovou pílou.







Upozorňujeme, že existujú 3 hlavné kategórie reťazové píly:

- Domácnosť;
- Poloprofesionálne;
- Profesionálne.

Reťazová píla domácnosť je charakterizovaný nízkou spotrebou a jednoduchosť použitia. Ako pravidlo, tento typ píly sa používajú pre malé naplánovať, pretože ich maximálne možné využitie v deň nie je viac ako 40 minút.

Na semiprofessional je typ strednej možnosť v výkon a hodnota. Táto píla má veľkú kapacitu a dlhšie doby prevádzky.

Reťazová píla triedy profi má vysokú schopnosť, maximálny prevádzkový kapacitu a je určený na vykonávanie stavebných prác na akejkoľvek úrovni zložitosti. Zvláštnosti profesionálne reťazové píly sú: vibrácia, vyvážené telo, ergonómia.

Čo pílu vybrať a čo je potrebné sa zamerať? Mali by ste sa nikdy nemali spoliehať iba na triede nástroj, je potrebné vziať do úvahy technické charakteristiky jednotlivých modelov reťazové píly.

Maximálny výkon motora, ktoré umožňuje zariadeniu, aby vydržali ťažké zaťaženie. Treba poznamenať, že väčšiu silu motora zvyšuje hmotnosť nástroja, ktorý zase ovplyvňuje trvanie pracovného cyklu.

Reťaz je ukazovateľ, ktorý odráža vzdialenosť medzi zuby na pracovné bus. Tento kurz ovplyvňuje výkonnosť nástroj a jeho vibrácie.

Dĺžka zbernice definuje maximálny možný priemer rezu drevo. V prípade absencie "rovnováhu" medzi dĺžkou autobus a výkon motora, tam sú problémy pri vyššej spotreby paliva a rýchly nástroj nosenie.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика