четверг, 30 октября 2014 г.

Kaldewei - kúpele, iba

V skutočnosti, rozsah Kaldewei trochu širší na pravidelné kúpele sú pridané sprchy a horúcej vane. Ale je to ešte malé mono podnik, ktorý bol založený v ďalekej 1918. Rozsah Kaldewei má 90 obvyklé kúpele, pridať ďalšie 61 masážna vanička. To všetko ocele Kaldewei kúpele, ktoré sú vyrobené z oceľového plechu s hrúbkou 3, 5 mm, na ktoré spoločnosť poskytuje záruku 30 rokov.

Na oceľové vane Kaldewei

Tento produkt nie hmotnosti, pretože Kaldewei kúpele aj v bohatej Európe môžu dovoliť ľudia najviac bohatých. Ale Kaldewei je lídrom vo výrobe ocele kúpele, ktoré sú rovnaké pre všetky ostatné. Ak chcete začať s, oceľ Kaldewei kúpele sú jedinečné v plynulej spôsobom, ktorý im umožňuje, aby sa stal integrovaných štruktúr, ako v liatiny kúpele Jacob Delafon. A skutočnosť, že na oceľové vane môže byť akýkoľvek druh formy a farby robí Kaldewei výrobky oveľa viac konkurencieschopné v porovnaní s niektorou z liatiny vaňou.

Kvalita vaňa je určená a smalt. Kaldewei je multi - vrstvený maľovanie na vysoko presné zariadenie. Takéto technológie umožňuje získať jednotné smalt povlak, ktorý má vysokú odolnosť proti opotrebeniu. Tento ocele Kaldewei kúpele môžu byť maľované v akejkoľvek farbe. Toto je robené tým pridania farbív v smalt. Kaldewei je jednou z mála spoločností, ktorá ponúka svojim zákazníkom úplne čierne oceľové vane.

Zatiaľ výhody Kaldewei kúpele by mal obsahovať špeciálny povlak spodnej časti, ktorý zabraňuje posuvné, ako to robia v kúpele Roca. A tu je jeden významný rozdiel v prospech Kaldewei, skutočnosť, že táto vrstva je aplikovaná na oceľové a je vyrobený takým spôsobom, že nemá komplikujú proces guillemots kúpele. A všetci vieme, že tieto problémy majú kúpele Roca súčasnosti.

Nevýhody ocele kúpele, Kaldewei

To sa nám zdá byť jednoduchý príklad "ideálny" produkt - oceľ Kaldewei vaňa. Ale v týchto vane majú svoje nevýhody, ktoré sa nedá skryť, dokonca aj 30-ročná záruka. Všetky oceľové vane budú PREHÝBAŤ pod veľkú hmotnosť, majú malý odpor pri pohybe, bude to hlučné, keď vstupuje do vody. Nič si nerob to.

Samozrejme, môžete premýšľať a vyriešiť niektoré problémy. Napríklad, ak si rastliny vaňa pevne v cement - dostanete "večný" dizajn, ktorý nebude jaskyňa v rámci ťažká váha a na prenos zvuku tečúcej vody. Ale to nie je technológia šetrí sa. To je možné len vtedy, ak si kúpite vaňa navždy a nie ste spokojní s liatiny, vaňa, obdĺžnikový tvar, a akryl - nechcete.

Ale hlavnou nevýhodou ocele kúpele, Kaldewei je ani to nie. Hlavnou nevýhodou, vane - cena. Najjednoduchšie ocele vaňou Kalwedei obdĺžnikový stojí okolo 10 000 rubľov Ale si si vybral na oceľové vane nie je vzhľadom k tomu, že to môže byť akýkoľvek tvar? A tu sa začína priestor pre tvorivosť, ktorá je obmedzená len na vaše finančné možnosti. Najlacnejšie nie je pravouhlá Kaldewei ekonomickej triedy náklady približne 25 000 rubľov Dobre, uhol oceľ Kaldewei vaňa triedy "Lux" mohol ľahko náklady 0, 5 miliónov rubľov Táto maloobchodná cena kúpele v Moskve.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика