четверг, 30 октября 2014 г.

Teraz okna nie je "plakať," 2006-11-02 17:04:29

Výstavby a rekonštrukcie.

Teraz okna nie je "plakať,"
2006-11-02 17:04:29

Už pre nikoho nie je tajomstvom, že inštalácia prikladať stavby z plastov a hliníka vedie na také problémy, ako tzv. "skleníkový efekt" účinok (nadmerná akumulácia vlhkosti vo vnútri budovy). Je to z dôvodu, sorgerecht dizajn, vyplývajúce dostaneme "naštvaná," okno. Najmä prudko tento problém vzniká v zime. Situácia sa zhoršuje v nových domov, ako "wet" procesy vedú k zvýšeniu vlhkosti v byte počas celého prvého roka. Apoteose open - standard nárok byt majiteľov i stavebné firmy a výrobcovia Okien.

Ak chcete vyriešiť problém vnútornej klímy vám pomôže PVC profilov systému, "EXPROF", vybavený špeciálnym systémom kanálov pre self-vetranie. To umožňuje vetrať miestnosti cez Okná s list, a pomocou "slepý" okno, znečistený strešné Okná, atď
Proces seba-vetranie sa deje prirodzene: vzduch z ulice, ide do vnútornej komory profilu cez otvory v spodnej časti okna, vyrobené v širokom poli. On potom na vonkajšom obvode okna sa presunie vo vnútri fotoaparátu, široké okno. Keď je zahriatie na teplotu v blízkosti miestnosti. Potom cez dieru v širokom poli vzduchu vstúpi do miestnosti. Počet dier sa vypočíta na základe požiadaviek normatívnej dokumentácie.
Vzduch výmena sa vykonáva automaticky, prevzdušňovanie prebieha nepretržite, a, čo je najdôležitejšie, č koncepty.
PVC profily "EXPROF" sa používajú na výrobu rôznych konštrukcií: okná, balkón a dvere blokuje, dvere a vchodové skupiny, klenuté okná, rámy, exteriér vitráže Okien a interiérových priečok.
Ale nech to nie je za neodôvodnené. Zariadenie systém self-vetranie v okne štruktúra so širokým rámom bude stáť spotrebiteľov 300-350 rubľov pre jedno okno. Vzhľadom na nízke náklady na profil system "EXPROF" je naozaj vysoká kvalita konštrukcie spĺňa všetky moderné požiadavky štátnej normy, ktoré je potvrdené certifikačné testy (minút № 73 zo dňa 1. novembra 2002 ). Životnosť profil je viac ako 40 rokov. Tieto ukazovatele umožňujú široko použiť tieto prikladať štruktúry nielen v strednom pruhu, ale v Severných regiónoch našej krajiny. Spoločnosť "Plastkonstruktor" už presklené obytnej budovy v Tyumen, Surgut, Nizhnevartovsk, Noyabrsk, Nové Urengoy.
Engineering company "EXPROF" produkuje PVC profily pre viac ako dva roky. Teraz tam sú dve vytlačovacie linky (plánované uvedenie do prevádzky štyri) na výrobu PVC profily našej vlastnej továrni, ktorá je vybavená s ultra-moderného Európskeho zariadenia. Technologické zariadenia profil a receptúra zmesi sú vyvinuté špecialistami CHEMSON a GREINER (Rakúsko) špeciálne pre použitie profilov v závažných Sibírsky podmienky.
LLC "Plastkonstruktor" vyzýva na spoluprácu budovy organizácií, pre ktoré aplikácia Windows so širokým rámom a systém self-vetranie môžu nielen zlepšiť kvalitu bývania, ale aj na prilákanie potenciálnych zákazníkov (akcionárov) s minimálnym dodatočné investície.
Spoločnosť "Exprof" pripravený na spoluprácu s výrobcami z PVC konštrukcie. "EXPROF" bude vám pomôžu rozšíriť vaše podnikanie, a aby svojim zákazníkom novú hodnotu propozície.

Ďalšie dizajn funkciu systému, "EXPROF" zahŕňajú:
- Možnosť použitia 36 mm sklo balík, ktorý poskytuje zvýšený hluk-a termo-izolované;
- Možnosť vybrať okno so štandardným rám (58 mm) alebo s široký rám (101 mm). Široký box ideálny pre drsné klimatické podmienky. Poskytuje spoľahlivosť komponentov kamaráti konštrukcie okien, pre všetky typy stien, zabraňuje zamrznutiu svahoch pri nízkych teplotách;
- Koeficient lineárnej tepelnej deformácie systému profile "EXPROF" dva krát nižšia ako v podobných zahraničných a niektoré ruskej PVC profilov.
ZDROJ: technické Rady.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика